Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bugün kaçıncı günün canım 10. Günden itibaren çıkabilir Kanda tabi

Ben 11. Gün yaptım gözle zor görülecek kadar silikti ertesi günü yaptım yine aynı bende 13. Gün kan verdim 90 larda birşey çıktı Sende kan ver istersen

Günaydın kızlar test negatif erken oldu galiba dayanamadim yaptım az önce gebelik olan kaset test yaptım yok biseycik ama belim sanki kırılıyor bugün bakalım kan vericem hafta içi birde..
erken oldu galiba, moralini bozma bekleyelim, kan verme imkanın varsa ver canım hayırlısıyla vardır inşallah bebis

Bende sabah ovulasyontesti yaptım, dünden daha silik çıktı, bi şeyleri yanlış yapıyorum ben galiba, doktora gidicem bende bugün, normalde randevum pazartesi ama bugün başlasın kontrole yarın gidemem pazar , ama belki daha vardır çatlamaya

Sıvı alimin nasıldı yapmadan önce kaçırmış olamazsın Heralde tabiki dr gitme nde fayda var ama panikleme

Ben 11. Gün yaptım gözle zor görülecek kadar silikti ertesi günü yaptım yine aynı bende 13. Gün kan verdim 90 larda birşey çıktı Sende kan ver istersen
Bugün yumurtlamadan sonraki 11.gun bat20 cnm. Evet kan vermek en iyisi olacak..en azından kesinlessin böyle daha kötü

normalde 13.günse ciddi bir ağrı oluyor 14. geceye kadar, test yapıyorum bildiğin kıpkırmızı, sona açılmaya başlıyor bunu sancı ve akıntı dan anlıyorum çatladıgin, bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum, zaten bugün 10.gün daha, Kacmamis tir ya bilemedim,

bence yanlış yapmıyorsun o zaman takibinde kendi takibinde hangi gün olmasını bekliyorsun peki
Canım ben aylarcalisiyordum test yaptım hem şuan ki durum için hemde küçük kızımda, hiç şaşmaz 14.gün, bi de benim şöyle bi durumum var küçük kızdan önce ben dış gebelik geçirdim sağ taraftan, yumurtlama olduğu zaman mesela hep oranın acısı daha çok oluyor, anlıyorum baya yaklastigini

Anladım cnm. Bi danış o zaman dr a için rahatlasin kaçırmış olamazsın o zaman net dha erken..

kızlar bu erkek bebek icin ilişki sonrası sağ tarafa yat , kız için sol tarafa yat olayı var ya o doğrumu acaba, sağa yatma gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…