- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #74.521
Bugün kaçıncı günün canım 10. Günden itibaren çıkabilir Kanda tabiKoku hassasiyeti mide bulantısı baş dönmesi vs yok kızlar da olmuştu ikisinde de 9 ay kustum nerdeysebelim hafif var yatıp kalkarken özellikle ama akıntı yok su ana kadar.. Bend e ne zaman test yapsam bilemedim insan unutuyormus gerçekten sanki ilk gibi
Valla bizde böle bacimNe hercaiymş arkadaş ben kocamla arka sokaklar izliyorumbide zalim istanbul
erken oldu galiba, moralini bozma bekleyelim, kan verme imkanın varsa ver canım hayırlısıyla vardır inşallah bebisGünaydın kızlar test negatiferken oldu galiba dayanamadim yaptım az önce gebelik olan kaset test yaptım yok biseycik ama belim sanki kırılıyor bugün bakalım kan vericem hafta içi birde..
Inşallah bakalım beklemek faydalı olacakerken oldu galiba, moralini bozma bekleyelim, kan verme imkanın varsa ver canım hayırlısıyla vardır inşallah bebis
Sıvı alimin nasıldı yapmadan önce kaçırmış olamazsın Heralde tabiki dr gitme nde fayda var ama paniklemeBende sabah ovulasyontesti yaptım, dünden daha silik çıktı, bi şeyleri yanlış yapıyorum ben galiba, doktora gidicem bende bugün, normalde randevum pazartesi ama bugün başlasın kontrole yarın gidemem pazar , ama belki daha vardır çatlamaya
7 gibi kalktım canım wc gittim, yarım bardak su içtim başka bişey içmedim. 9bucukta yaptım test, çok silikSıvı alimin nasıldı yapmadan önce kaçırmış olamazsın Heralde tabiki dr gitme nde fayda var ama panikleme
Bugün yumurtlamadan sonraki 11.gun bat20 cnm. Evet kan vermek en iyisi olacak..en azından kesinlessin böyle daha kötüBen 11. Gün yaptım gözle zor görülecek kadar silikti ertesi günü yaptım yine aynı bende 13. Gün kan verdim 90 larda birşey çıktı Sende kan ver istersen
7 gibi kalktım canım wc gittim, yarım bardak su içtim başka bişey içmedim. 9bucukta yaptım test, çok silik
Canım ben aylarcalisiyordum test yaptım hem şuan ki durum için hemde küçük kızımda, hiç şaşmaz 14.gün, bi de benim şöyle bi durumum var küçük kızdan önce ben dış gebelik geçirdim sağ taraftan, yumurtlama olduğu zaman mesela hep oranın acısı daha çok oluyor, anlıyorum baya yaklastiginibence yanlış yapmıyorsun o zaman takibinde kendi takibinde hangi gün olmasını bekliyorsun peki
Anladım cnm. Bi danış o zaman dr a için rahatlasin kaçırmış olamazsın o zaman net dha erken..Canım ben aylarcalisiyordum test yaptım hem şuan ki durum için hemde küçük kızımda, hiç şaşmaz 14.gün, bi de benim şöyle bi durumum var küçük kızdan önce ben dış gebelik geçirdim sağ taraftan, yumurtlama olduğu zaman mesela hep oranın acısı daha çok oluyor, anlıyorum baya yaklastigini
insallah canim öğleden sonra gidecegim bakalimAnladım cnm. Bi danış o zaman dr a için rahatlasin kaçırmış olamazsın o zaman net dha erken..
Yumurtan hangi taraftaysa o tarafa yat canim.kızlar bu erkek bebek icin ilişki sonrası sağ tarafa yat , kız için sol tarafa yat olayı var ya o doğrumu acaba, sağa yatma gerekir mi
Öyle mi tamam canım , yani sağ sol olayı önemli değil dimiYumurtan hangi taraftaysa o tarafa yat canim.
Yok canim. Mesela yumurta soldaysa saga yatman yolu uzaticaktir. Doktora sor hangi tarafta diyeÖyle mi tamam canım , yani sağ sol olayı önemli değil dimi
tamam canım sagolasin 1 buçukta gideceğim bugünYok canim. Mesela yumurta soldaysa saga yatman yolu uzaticaktir. Doktora sor hangi tarafta diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?