Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende takibe devam canım yarın yine gidiyorum doktora çatlayana kadar gidicem bakalım, akıntım çoğaldı, test halen çok kırmızı değil, sen bence sabah yap ilk kalkınca, bi de doktora gideceğin gün yaparsın sabah

Kızlar sağlık ocağında enfeksiyona bakıkıyır mu. Burdaki sağlık ocağında yapılır mı bilmiyorum sanki çokda ilgşlş değiller. Nasıl yapılıyor ne yapsam

Canimsin takma oyle seyleri. Yer gök dua uzerine kurulmus. Dua da israrci ol. Rabbim nasip eder insAllah

Canimsin takma oyle seyleri. Yer gök dua uzerine kurulmus. Dua da israrci ol. Rabbim nasip eder insAllah
Kız lar birbirimize yaptığımız dualar çok etkili lütfen bol dua edelim birbirimize ben ediyorm lütfen sizde benş unutmayın

Kız lar birbirimize yaptığımız dualar çok etkili lütfen bol dua edelim birbirimize ben ediyorm lütfen sizde benş unutmayın
Canimsin inan ki surekli herkese ediyorum. Rabbim cumlemize nasip eder insAllah. Kiz isteyne kiz, erkek isteyene erkek evlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…