- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.421
Kiz yok sağda cizgi felan yada ben tamamen sola odaklandigim icin gozum.oraya pek gitmedi dikkatimi hic cekmedi orasiiBelli canm silik var olmasi gereken yerde de sag tarfada yazi icindede bariz belli baska bi çizgi var ona kafam takildi fotoda tam cikmiyor ciplak goz daha net görüyoruz zaten uzman olduk hepimiz biliyoruzdur
Kiz yok sağda cizgi felan yada ben tamamen sola odaklandigim icin gozum.oraya pek gitmedi dikkatimi hic cekmedi orasii
Valla bilemicem ama çıkıntı idrara bitirdiğimiz kisimda oluyor diye biliyorum diger taraf duzKiz o cikinti golgesi
Bunlarda solda o dedigin ciktinti gölgesiKiz o cikinti golgesi
Bana oyle geldi canim. Neyse onemli olan ikinci cizgi cıkmış olmasi.Bunlarda solda o dedigin ciktinti gölgesi
Ben şaka olayimda senin sonuc gercek olsun ne diyimmKiz yok tabiki orada cizgi falan şakamısn senn
Biliyom canim gelemedi bu kocaaaPrensesim2016 naptin canm beklemedeyiz biliyon dimi
Ayy canim benimm yaa gelmedikii daha beklemedeyim bende bende sonucu erkemden ogrenmek istiyorm kan pihtilasmam var gebelik varsa igne baslamam gerek bugun gidip doktorla konusmam gerek aama bunlarin olmasi icin de esimin olmasi sartt oda yokk ortaliklardaaBen şaka olayimda senin sonuc gercek olsun ne diyimm
Kiz orasi idrardan falan oyle olmamis paketteyken krsms falan olmali yada cok idrardan olmustur ne bilimmmValla bilemicem ama çıkıntı idrara bitirdiğimiz kisimda oluyor diye biliyorum diger taraf duz
gözün aydın canim bak hamilesin valla çok sevindimSuuuuuupppppppppraaaaayzzzzzzzzzzzzzzEki Görüntüle 2570755 insallah benim gordugum.cizgiyi sizde goruyorsunuzdur ne olur bana bu kiz delirmis demeyin
Sağolasn canim benimgözün aydın canim bak hamilesin valla çok sevindim
seni bekliyorumSağolasn canim benimrabbim isteyen herkese nasi eder insssallah ben su kani bi verebilseydim rahatliycaktimm
Canim ne yaptin?Sağolasn canim benimrabbim isteyen herkese nasi eder insssallah ben su kani bi verebilseydim rahatliycaktimm
Gözün aydın mm canimm çok sevindimm Allahım sağ salim kavustursunSuuuuuupppppppppraaaaayzzzzzzzzzzzzzzEki Görüntüle 2570755 insallah benim gordugum.cizgiyi sizde goruyorsunuzdur ne olur bana bu kiz delirmis demeyin
İçirdim kızıma hiç faydası olmadı canım kızımda koliktiSizin bebekleriniz kolik olabilir eczanede bitki ilaclari var o iyi geliyo benim kucuk kizimde hep aglardi kolik ilaci verince sakinlesirdi emziriyosaniz yediklerinize.dikkat.edin gaz yapiyodur belki canim
Canım bende gördüm çizgi inşallah vardır gebelik bekliyoruz guzel haberleriniSuuuuuupppppppppraaaaayzzzzzzzzzzzzzzEki Görüntüle 2570755 insallah benim gordugum.cizgiyi sizde goruyorsunuzdur ne olur bana bu kiz delirmis demeyin
3 4 ay yedi canımne kadar süre yedi canım bunları
Hosbuldum canım bende özledim sizleri, inşallah hep birlikte sizinde guzel haberlerinizi alırız burdazeyno can bu arada hoşgeldin özledik seni de gayri sen geldin ya ekstra bi güvende hissettim kendimi
Canım ilk müsait zamanımda atcam aslında daha önce atmıştım ama bulmak zor olabilir sizin içinK Khvekokusu20 canım dua listeni atar mısın neler okumuştun?
İçirdim kızıma hiç faydası olmadı canım kızımda kolikti
Canım bende gördüm çizgi inşallah vardır gebelik bekliyoruz guzel haberlerini ❤ ayagımı sürüdüm geldim bak
3 4 ay yedi canım
Hosbuldum canım bende özledim sizleri, inşallah hep birlikte sizinde guzel haberlerinizi alırız burda ❤
Canım ilk müsait zamanımda atcam aslında daha önce atmıştım ama bulmak zor olabilir sizin için
Valla bende kocami bekliyorummmS
seni bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?