Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Belli canm silik var olmasi gereken yerde de sag tarfada yazi icindede bariz belli baska bi çizgi var ona kafam takildi fotoda tam cikmiyor ciplak goz daha net görüyoruz zaten uzman olduk hepimiz biliyoruzdur
Kiz yok sağda cizgi felan yada ben tamamen sola odaklandigim icin gozum.oraya pek gitmedi dikkatimi hic cekmedi orasii

Ben şaka olayimda senin sonuc gercek olsun ne diyimm
Ayy canim benimm yaa gelmedikii daha beklemedeyim bende bende sonucu erkemden ogrenmek istiyorm kan pihtilasmam var gebelik varsa igne baslamam gerek bugun gidip doktorla konusmam gerek aama bunlarin olmasi icin de esimin olmasi sartt oda yokk ortaliklardaa

Sizin bebekleriniz kolik olabilir eczanede bitki ilaclari var o iyi geliyo benim kucuk kizimde hep aglardi kolik ilaci verince sakinlesirdi emziriyosaniz yediklerinize.dikkat.edin gaz yapiyodur belki canim
İçirdim kızıma hiç faydası olmadı canım kızımda kolikti
SuuuuuupppppppppraaaaayzzzzzzzzzzzzzzEki Görüntüle 2570755 insallah benim gordugum.cizgiyi sizde goruyorsunuzdur ne olur bana bu kiz delirmis demeyin
Canım bende gördüm çizgi inşallah vardır gebelik bekliyoruz guzel haberlerini ayagımı sürüdüm geldim bak
ne kadar süre yedi canım bunları
3 4 ay yedi canım
zeyno can bu arada hoşgeldin özledik seni de gayri sen geldin ya ekstra bi güvende hissettim kendimi
Hosbuldum canım bende özledim sizleri, inşallah hep birlikte sizinde guzel haberlerinizi alırız burda
K Khvekokusu20 canım dua listeni atar mısın neler okumuştun?
Canım ilk müsait zamanımda atcam aslında daha önce atmıştım ama bulmak zor olabilir sizin için

Eklentiler

• Screenshot_20190907-175938_Chrome.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…