- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.441
Amin ins cnm allah razi olsunnGözün aydın mm canimm çok sevindimm Allahım sağ salim kavustursun
kendin gitseydin ya cnm, tahlil sonucu ile yapardın sürprizValla bende kocami bekliyorummm
Gina geldi o gelmedii
Sağolasn ya bakalim inss kandada gorurum pozitifiİçirdim kızıma hiç faydası olmadı canım kızımda kolikti
Canım bende gördüm çizgi inşallah vardır gebelik bekliyoruz guzel haberlerini ❤ ayagımı sürüdüm geldim bak
3 4 ay yedi canım
Hosbuldum canım bende özledim sizleri, inşallah hep birlikte sizinde guzel haberlerinizi alırız burda ❤
Canım ilk müsait zamanımda atcam aslında daha önce atmıştım ama bulmak zor olabilir sizin için
Hava soguk ya canim ne bilim cikmak istemedim tek basima olmadi yemekten sonra tutar elinden gotururum ben onukendin gitseydin ya cnm, tahlil sonucu ile yapardın sürpriz
Guzel haberini bekliyorum canimHava soguk ya canim ne bilim cikmak istemedim tek basima olmadi yemekten sonra tutar elinden gotururum ben onu
naptin canısı gittin miHava soguk ya canim ne bilim cikmak istemedim tek basima olmadi yemekten sonra tutar elinden gotururum ben onu
Mrb erkek brbek için neler yaptınız lütfen yazarsanız sevınırımAmin canım çok teşekkür ederim Inşallah en yakin zamanda sizde sırayla bu müjdeyi verin
Canim bunu daha önce yazmıştım güncelleyim tekrarAmin kizlar Rabbim bu müjdeyi hepinize duyursun inşallah.Ben çok tatlı tüketen biriydim.Öncelikle tatlıyı kesmekle başladım işe Eşime paharmaton çinko keçi boynuzu özü icirdim 5 6 ay Hergün soda tükettik sadesinden Hergün 2 fincan sade türk kahvesi içtik Hazır saka su içmeye basladik Ben karbonatlı suyu tüketmedim midem bulandı 3 ay bio kadin fitil kullandım deneme yaptığım gün dahi kullandım fitil tabiki öğlen kullandım yumurtlamami hem doktor hemde testle kontrol ettim pikten 12 saat sonra deneme oldu bende tık yoktu heyecan ve stresten Denemeden sonra sağıma dönüp duamı ettim
Guzel haberini bekliyorum canim
naptin canısı gittin mi
Sonuç 57.3Prensesim2016 canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin Sağlıkla sonuçlansın inşallah
Canim hatirliyomusun rahim filmi cektirdikten sonra hamile kalacagimi souluyordunn 12 ekimde ben cekildim rahimm filmini filmden sonra ilk adetimi 22 kasimda gordum bnm satmda 22 kasim degerim sata gore dusuk degil dimi bide bende yumurtlama gec oluyo tada belki gec dollenmedirr deger bana normal geldi ama esimm dusukk diyorSagol canım dua listesi içinGECEGOZLUMMM
Canim doktor ne dedi sonuca goreCanim hatirliyomusun rahim filmi cektirdikten sonra hamile kalacagimi souluyordunn 12 ekimde ben cekildim rahimm filmini filmden sonra ilk adetimi 22 kasimda gordum bnm satmda 22 kasim degerim sata gore dusuk degil dimi bide bende yumurtlama gec oluyo tada belki gec dollenmedirr deger bana normal geldi ama esimm dusukk diyor
Rica ederim canimSagol canım dua listesi içinGECEGOZLUMMM
Cannim acil doktoru ne diyebilirki sabah kadin doguma gitcem hayirlisiylaCanim doktor ne dedi sonuca gore
Hayirlisi simdi varmi yokmu ben anlayamadim canimCannim acil doktoru ne diyebilirki sabah kadin doguma gitcem hayirlisiyla
Canım yerleşme belirtilerin nezamandır var adetin yeni gecmedimi senin değerin düşük değilCannim acil doktoru ne diyebilirki sabah kadin doguma gitcem hayirlisiyla
Var canim sonuc pozitiffHayirlisi simdi varmi yokmu ben anlayamadim canim
Canım yerleşme 8 ile 14 günler arasında oluyor bence normal değerin üzülmeCanim hatirliyomusun rahim filmi cektirdikten sonra hamile kalacagimi souluyordunn 12 ekimde ben cekildim rahimm filmini filmden sonra ilk adetimi 22 kasimda gordum bnm satmda 22 kasim degerim sata gore dusuk degil dimi bide bende yumurtlama gec oluyo tada belki gec dollenmedirr deger bana normal geldi ama esimm dusukk diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?