- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.461
Canim adet geceli 8 gun oldu 3 gundur bel agrim goguslerde sizlama var ordan farkettimmCanım yerleşme belirtilerin nezamandır var adetin yeni gecmedimi senin değerin düşük değil
Geç döllenme dir canım Aklınıza kötü şeyler getirmeyin Bu güzel anın tadını çıkarın Rabbim sağlıkla hayırla sonuçlandırsın inşallahCanim hatirliyomusun rahim filmi cektirdikten sonra hamile kalacagimi souluyordunn 12 ekimde ben cekildim rahimm filmini filmden sonra ilk adetimi 22 kasimda gordum bnm satmda 22 kasim degerim sata gore dusuk degil dimi bide bende yumurtlama gec oluyo tada belki gec dollenmedirr deger bana normal geldi ama esimm dusukk diyor
Ozaman 3 gün önce yerleşmiş senin sıpa :)) hayırlı olsun inşaallahCanim adet geceli 8 gun oldu 3 gundur bel agrim goguslerde sizlama var ordan farkettimm
Aynenn canim insallahh ya uzulup stres yapmiycam bu defaCanım yerleşme 8 ile 14 günler arasında oluyor bence normal değerin üzülme
Aşk geç döllenme değilde rahimde tutunacak yer aradıklarında yerleşme geç oluyor yerleştikten sonra HCG değeri artıyor nekadar karmaşık dimiGeç döllenme dir canım Aklınıza kötü şeyler getirmeyin Bu güzel anın tadını çıkarın Rabbim sağlıkla hayırla sonuçlandırsın inşallah
Oyle dusunuyorum belkide degildir diyorum ama pozitif dusunuyorum bu defa yavrum saglikla gelecek inssGeç döllenme dir canım Aklınıza kötü şeyler getirmeyin Bu güzel anın tadını çıkarın Rabbim sağlıkla hayırla sonuçlandırsın inşallah
Canım az öncede yazdım yerleşen kadar uygun yer arıyor embriyo o nedenle zaman kaybedebiliyor lakin seninki geç yumurta oluşumu nedeniyle biraz geç olmuş ama yerleşmesi zamnında gibi görünüyorAynenn canim insallahh ya uzulup stres yapmiycam bu defa
Sağol canim herseyin hayirlisi inssOzaman 3 gün önce yerleşmiş senin sıpa :)) hayırlı olsun inşaallah
Evet yumurtlamam gec oluyodu bnm cnmCanım az öncede yazdım yerleşen kadar uygun yer arıyor embriyo o nedenle zaman kaybedebiliyor lakin seninki geç yumurta oluşumu nedeniyle biraz geç olmuş ama yerleşmesi zamnında gibi görünüyor
Embriyo oluşum videosu izle istersen çok güzel ya hemde aklında soru kalmazEvet yumurtlamam gec oluyodu bnm cnm
Canım ben ögrendigimde 21 di deger düşük degil yani. Muhtemelen gec döllenmedir senin yumurtlaman gec oluyordu hep düzensizdi 2 gune bir baktır bakalım inşallah düzenli artış olurCanim hatirliyomusun rahim filmi cektirdikten sonra hamile kalacagimi souluyordunn 12 ekimde ben cekildim rahimm filmini filmden sonra ilk adetimi 22 kasimda gordum bnm satmda 22 kasim degerim sata gore dusuk degil dimi bide bende yumurtlama gec oluyo tada belki gec dollenmedirr deger bana normal geldi ama esimm dusukk diyor
Canini skmaaa var bi hayir guzelll dusun bence bi umut gozukuyorEvet yumurtlamam gec oluyodu bnm cnm
Tekrardan gozun aydin canim. Degerin gayet iyi masallah bosuna stres yapma.Sonuç 57.3kizlarr cok duygulandim çokk
Bence de sonucun iyi gayet yeni bitmiş adetin normal cnm..artarak devam edecek ins..moralini bozmaSonuç 57.3kizlarr cok duygulandim çokk
gözünüz aydın. sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah :)Sonuç 57.3kizlarr cok duygulandim çokk
hadi gozunaydin cnm, değer düşük falan değil, kesinlikle geç döllenmedır. tamam adetin geç oluyor ama ona göre yumurtlama da geç oluyor. hiç sıkma canını gayet güzel. sen hcg takibi yaptır bakalım, ben herşeyi gayet iyi olacağna inaniyorumSonuç 57.3kizlarr cok duygulandim çokk
Hayrili olsun azramda cok sewinmis yerimde duramiyorum yeni hesap heran acabilirim diyorSonuç 57.3kizlarr cok duygulandim çokk
Gozun aydin canimSonuç 57.3kizlarr cok duygulandim çokk
Azram ne yapmis adet olmus mu canimHayrili olsun azramda cok sewinmis yerimde duramiyorum yeni hesap heran acabilirim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?