Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Geç döllenme dir canım Aklınıza kötü şeyler getirmeyin Bu güzel anın tadını çıkarın Rabbim sağlıkla hayırla sonuçlandırsın inşallah

Geç döllenme dir canım Aklınıza kötü şeyler getirmeyin Bu güzel anın tadını çıkarın Rabbim sağlıkla hayırla sonuçlandırsın inşallah
Aşk geç döllenme değilde rahimde tutunacak yer aradıklarında yerleşme geç oluyor yerleştikten sonra HCG değeri artıyor nekadar karmaşık dimi

Aynenn canim insallahh ya uzulup stres yapmiycam bu defa
Canım az öncede yazdım yerleşen kadar uygun yer arıyor embriyo o nedenle zaman kaybedebiliyor lakin seninki geç yumurta oluşumu nedeniyle biraz geç olmuş ama yerleşmesi zamnında gibi görünüyor

Canım ben ögrendigimde 21 di deger düşük degil yani. Muhtemelen gec döllenmedir senin yumurtlaman gec oluyordu hep düzensizdi 2 gune bir baktır bakalım inşallah düzenli artış olur

Sonuç 57.3 kizlarr cok duygulandim çokk
hadi gozunaydin cnm, değer düşük falan değil, kesinlikle geç döllenmedır. tamam adetin geç oluyor ama ona göre yumurtlama da geç oluyor. hiç sıkma canını gayet güzel. sen hcg takibi yaptır bakalım, ben herşeyi gayet iyi olacağna inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…