- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.001
Çok stres yapmışsındır ondan yumurta olmamış olabilir. Ne diyeyim allah sana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ikiz erkek bebek versin inşallahgeçen ay yumurta hiç olmadı bence canım, benim doktor da güvenme dedi zaten testlere, cuma gideceğim hayırlısı olsun. tek olsun erkek olsun, ikiz olursa yine erkek olsun, tabi hakkimizda hayırlıysa, üçüz olursa da Allah bilir ne diyimm timarhaneden yazarım size
Heee EeeeTamam tamam bak biliyorsun benimmilk degerim 57 diydi dimi
Yapma ıi olacak herşey kontrolde sen de ıisin maşallah olmayacak bisey yok olacak cnm allah'ın izniyleCanım kendime takacak yer ariyorum inan öyle bi durumdayım suan
Hedefimiz yüksekÇok stres yapmışsındır ondan yumurta olmamış olabilir. Ne diyeyim allah sana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ikiz erkek bebek versin inşallah
inşallah canım benim Allah razı olsunÇok stres yapmışsındır ondan yumurta olmamış olabilir. Ne diyeyim allah sana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ikiz erkek bebek versin inşallah
Bırda da okuyor. Yoksa sende mi yakınsın banainşallah canım benim Allah razı olsundua et lütfen, burda şuan ezan okunuyor. Allah kimin ne dileği varsa kabul etsinn, dualarimdasiniz
insallah canim benim hayırlısı ile olsunYapma ıi olacak herşey kontrolde sen de ıisin maşallah olmayacak bisey yok olacak cnm allah'ın izniyle
yok canısı ben sivastayimBırda da okuyor. Yoksa sende mi yakınsın bana
Dun tekrar bakildi 575.4 e yukselmis şükürler olsunHeee Eeee
He tm. Bizimle diilsinnyok canısı ben sivastayim
Ben deneme yaptim canim 2 hafta olacak simdi carsambaya kadar bekliyecegim sonucu almak icin tutmazsa ben subata kaldimKızlar ocakta deneyecekler kimdi
Asbei
@pdrc
L Laladunya
GECEGOZLUMMM
@yeteramabukadar
@amaranurr
@Blue0Pink
İlk talihli
Prensesim2016
Maşallah yeğenime maşallahhhhDun tekrar bakildi 575.4 e yukselmis şükürler olsunhaftaya cuma ins saglikla keseyi gor.meye gitcezz
hadi bakalım güzel haberlerle gel insallahBen deneme yaptim canim 2 hafta olacak simdi carsambaya kadar bekliyecegim sonucu almak icin tutmazsa ben subata kaldim
❤❤❤❤❤❤Rabbim hepinizin gonlune gore versin hepiniz dualarimdasiniz insallahhhBen deneme yaptim canim 2 hafta olacak simdi carsambaya kadar bekliyecegim sonucu almak icin tutmazsa ben subata kaldim
Hayırlısı olsun İnşallahhh bakalım ikinci sen olacan galibaBen deneme yaptim canim 2 hafta olacak simdi carsambaya kadar bekliyecegim sonucu almak icin tutmazsa ben subata kaldim
Amin ins canim nasip artikhadi bakalım güzel haberlerle gel insallah
Ben beceremedim ikizleri doğurmayı sana güveniyorum bu çabayla dördüzde doğurursun artık hepinize ikiz oğlunuz olsun diye dua edecem bi kerede kurtulunHedefimiz yüksekikiz erkek
Hastalanmassam tabi cunku sanki adet olacak gibiyim ve belimde agrilar varHayırlısı olsun İnşallahhh bakalım ikinci sen olacan galiba. Bu gidişle sona kalacam ben
ayy valla ne güzel olurBen beceremedim ikizleri doğurmayı sana güveniyorum bu çabayla dördüzde doğurursun artık hepinize ikiz oğlunuz olsun diye dua edecem bi kerede kurtulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?