- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.041
Ederim size tabiki hepinize ama siz kendinize bol bol edin hele yağmur yağdığında dualar kabul oluyormuş her yağmurda dua ediyordum allah kimin ne isteği varsa versin aminnn..Ay ne güzel duaların kabul olmuş. Bana bize dua et bakarsın kabul olur
Allah razı olsun cnmEderim size tabiki hepinize ama siz kendinize bol bol edin hele yağmur yağdığında dualar kabul oluyormuş her yağmurda dua ediyordum allah kimin ne isteği varsa versin aminnn..
aminnn aminnn aminnnnEderim size tabiki hepinize ama siz kendinize bol bol edin hele yağmur yağdığında dualar kabul oluyormuş her yağmurda dua ediyordum allah kimin ne isteği varsa versin aminnn..
Ediyom valla bende ediyom kimi gorsem ettiriyomda artik millete gina geldi benim dualardan gozerine baktim mi anliyorlarEderim size tabiki hepinize ama siz kendinize bol bol edin hele yağmur yağdığında dualar kabul oluyormuş her yağmurda dua ediyordum allah kimin ne isteği varsa versin aminnn..
Sağol canim benim rabbim istryen herkese bu duyguyu tekrardan yasamayi nasip eedr ins deneme yapcklar deneme surecinde olan arkadaslrm bende zamaninda hamile olan herkesten dua isterdim inaniyodum cunki hamilelerin dualari daha cabuk kabul oluyodu edendende etmeyendende sllah razi olsun ama bilin sizler hergun dualarimdasiniz ins saglijla sihhatle rabbim oğluslar nasip eder hepimizeeMaşallah yeğenime maşallahhhhhsdi öyle devam et Minik
Ikinci güzel h beri de sen vereceksin bize inanıyorum cnmEdiyom valla bende ediyom kimi gorsem ettiriyomda artik millete gina geldi benim dualardan gozerine baktim mi anliyorlarAlay konusu bile oldu ins ikiz olurda burnundan getirir diye ama ben hayirlisyla onada raziyim
Seviyorum seniSağol canim benim rabbim istryen herkese bu duyguyu tekrardan yasamayi nasip eedr ins deneme yapcklar deneme surecinde olan arkadaslrm bende zamaninda hamile olan herkesten dua isterdim inaniyodum cunki hamilelerin dualari daha cabuk kabul oluyodu edendende etmeyendende sllah razi olsun ama bilin sizler hergun dualarimdasiniz ins saglijla sihhatle rabbim oğluslar nasip eder hepimizee
aminn canimm, sende sağlıkla bebeğine kavuş inşallahSağol canim benim rabbim istryen herkese bu duyguyu tekrardan yasamayi nasip eedr ins deneme yapcklar deneme surecinde olan arkadaslrm bende zamaninda hamile olan herkesten dua isterdim inaniyodum cunki hamilelerin dualari daha cabuk kabul oluyodu edendende etmeyendende sllah razi olsun ama bilin sizler hergun dualarimdasiniz ins saglijla sihhatle rabbim oğluslar nasip eder hepimizee
Ne güzel işaretler bunlargeçen disardayKen yaşlı kıyafetleri kötü durumda dilenci gibi değil bi abi durduk yere ben magazadan çıkarken önümü kesti, senin oğlun olacak dedi, kızlarım yoktu yanımda nerden çıktı bilmiyorum, bi kaç gün sonra bim e gittim bi tane yaşlı dede egilememis asagiya benden istedi aldım verdim eline dedi ki Allah seni oğluna kızına bagislasin. Bi de dün yine bi amca camiye yetişmeye çalışıyordu ayağı sıkıntılı galiba çok zor yürüyordu, ezan okundu mu diye sordu bana yok dedim amca okunmadı. cok dua etti bana dedi ki senin oğlun da camilerden çıkmasın inşallah.
Ayy kız ne güzel yaa tüylerim ürperdi. Maşallah yaşlılardan dua almak çok güzel bişigeçen disardayKen yaşlı kıyafetleri kötü durumda dilenci gibi değil bi abi durduk yere ben magazadan çıkarken önümü kesti, senin oğlun olacak dedi, kızlarım yoktu yanımda nerden çıktı bilmiyorum, bi kaç gün sonra bim e gittim bi tane yaşlı dede egilememis asagiya benden istedi aldım verdim eline dedi ki Allah seni oğluna kızına bagislasin. Bi de dün yine bi amca camiye yetişmeye çalışıyordu ayağı sıkıntılı galiba çok zor yürüyordu, ezan okundu mu diye sordu bana yok dedim amca okunmadı. cok dua etti bana dedi ki senin oğlun da camilerden çıkmasın inşallah.
Ins canim Allah razi olsunIkinci güzel h beri de sen vereceksin bize inanıyorum cnm
insallah canim tesadüf mü bilmiyorum, Sonumuz hayrolsun bende garip oldumNe güzel işaretler bunlar
dimii bende garip oldum hepsinde , Hayırlısı olsun insallahAyy kız ne güzel yaa tüylerim ürperdi. Maşallah yaşlılardan dua almak çok güzel bişi
Olur tabiki. canim bende sizleri seviyorumSeviyorum seniadımla dua et
Masallahhgeçen disardayKen yaşlı kıyafetleri kötü durumda dilenci gibi değil bi abi durduk yere ben magazadan çıkarken önümü kesti, senin oğlun olacak dedi, kızlarım yoktu yanımda nerden çıktı bilmiyorum, bi kaç gün sonra bim e gittim bi tane yaşlı dede egilememis asagiya benden istedi aldım verdim eline dedi ki Allah seni oğluna kızına bagislasin. Bi de dün yine bi amca camiye yetişmeye çalışıyordu ayağı sıkıntılı galiba çok zor yürüyordu, ezan okundu mu diye sordu bana yok dedim amca okunmadı. cok dua etti bana dedi ki senin oğlun da camilerden çıkmasın inşallah.
Biri durduk yere bana öyle dese bi hayır arardım şahsen neden durduk yere desin ki bide bir deil iki değildimii bende garip oldum hepsinde , Hayırlısı olsun insallah
Insallah cnmaminn canimm, sende sağlıkla bebeğine kavuş inşallah
valla hepsi birbiri üstüne denk geldi bende şaşırdım. ben zaten bunda bi hayir olduğunu düşünüyorum, belki de göklerden gelen bi mesaj vardır kim bilirBiri durduk yere bana öyle dese bi hayır arardım şahsen neden durduk yere desin ki bide bir deil iki değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?