- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.961
Herkes berbar yapsınsırada ki kim acabaaaayyy
benim de bugün klomen 2.günKolaycana gelsinnnnn Tek seferde gelsinnnnn...
Yarın klomenim bitecek cuma günü kontrole gidicem bakalım neler olacak
Benimde kontrol Bu ay hadi bakamKolaycana gelsinnnnn Tek seferde gelsinnnnn...
Yarın klomenim bitecek cuma günü kontrole gidicem bakalım neler olacak
kendimden şüpheliyimHerkes berbar yapsınyani en az 5 hamiş çıkmalı bu ay ona göre
Yok öyle şey girdin bi kere çıkış yok bu kapıdankendimden şüpheliyim
Rabbim hayirlisiyla nasip eder insAllahHic birsey yapmadim. Sabah test yaptim koyu ve asiri kasik, sirt agrim var. Aksama biraktim isimi. Hayirlisi
Benim subata kaydi ☹Kızlar ocakta deneyecekler kimdi
Asbei
@pdrc
L Laladunya
@Gecegozlum6068
@yeteramabukadar
Muhhammed olsun
Blue0Pink
İlk talihli
Prensesim2016
bana kalsa ben çıkmam o kapıdan tabiyy, ama yumurta yine oluşmazsa napakkYok öyle şey girdin bi kere çıkış yok bu kapıdan
Ee beni niye unuttunKızlar ocakta deneyecekler kimdi
Asbei
@pdrc
L Laladunya
@Gecegozlum6068
@yeteramabukadar
Muhhammed olsun
Blue0Pink
İlk talihli
Prensesim2016
Anladım canım ama ovulasyon testi bence pek güvenilir değil benim doktorum ovulasyon testi para tuzağıdır diyordu belki daha önce ya da daha sonra yumurtan çatlamış olabilir birde klomenle ikiz yada ucuz oluyor genellikleneden kullandığımı bende açıkçası bilmiyorum canım, erkek bebek icin konuştum doktor başladı klomen. tembellik var mı bilmiyorum ama geçen ay mesela 3 farklı marka ovulasyon testi pik ti. fakat aynı zamanda doktora gittim yumurta bırak çatlamayı yok denecek kadar kucuktu
O yumurtaya hadisini bildirakbana kalsa ben çıkmam o kapıdan tabiyy, ama yumurta yine oluşmazsa napakk
Ben deKızlar ocakta deneyecekler kimdi
Asbei
@pdrc
L Laladunya
@Gecegozlum6068
@yeteramabukadar
Muhhammed olsun
Blue0Pink
İlk talihli
Prensesim2016
Nihayet gelebildimmmTmm bekliyom
geçen ay yumurta hiç olmadı bence canım, benim doktor da güvenme dedi zaten testlere, cuma gideceğim hayırlısı olsun. tek olsun erkek olsun, ikiz olursa yine erkek olsun, tabi hakkimizda hayırlıysa, üçüz olursa da Allah bilir ne diyimm timarhaneden yazarım sizeAnladım canım ama ovulasyon testi bence pek güvenilir değil benim doktorum ovulasyon testi para tuzağıdır diyordu belki daha önce ya da daha sonra yumurtan çatlamış olabilir birde klomenle ikiz yada ucuz oluyor genellikle
elimde olsa çatlatır atacak bi kenaraO yumurtaya hadisini bildirak
Dun gittim hastaneyeEee bomba neymiş
Benim 4.gun bugün ben 2 gün önce başlamışım sendenbenim de bugün klomen 2.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?