- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.021
İnşallah o agrilar yerleşme tutunma agrilaridirHastalanmassam tabi cunku sanki adet olacak gibiyim ve belimde agrilar var
Anaa Vala ne güzel olur. Sen beceremedin değil. Kısmet değilmişki olmsdı sen napacanBen beceremedim ikizleri doğurmayı sana güveniyorum bu çabayla dördüzde doğurursun artık hepinize ikiz oğlunuz olsun diye dua edecem bi kerede kurtulun
Yok olmaz inşallah gebelşk belirtisidirHastalanmassam tabi cunku sanki adet olacak gibiyim ve belimde agrilar var
Ins canimİnşallah o agrilar yerleşme tutunma agrilaridir
Ins canimYok olmaz inşallah gebelşk belirtisidir
Eşim bana 3uz olur inşallah diye dua ediyorhahaha düşünsene halimizi 5 çocukbırak doğurmayı hayalini bile kuramıyorum, o kadar uzak geliyor, napakk Allah verirse başım üstüne
yardımcı olacaksa neden olmasınn ☺ hayırlısı valla gülüyoruz söylüyoruz bakalım ne çıkacak şansımızaEşim bana 3uz olur inşallah diye dua ediyorbende 1 tane olsun can olsun diyorum
3.hadi bakam hayırlısı olsun inşallah. seni adetin kaçıncı günü başlattı canım klomen
Bide bu kadar ümitten hayalden sonra kız olursayardımcı olacaksa neden olmasınn ☺ hayırlısı valla gülüyoruz söylüyoruz bakalım ne çıkacak şansımıza
beni de 4.gün başlattı bende cuma gidicem doktora muhtemelen denemeyi aynı gün yapacağız
Yardım eder ama işe gitti zamanlar evde olduğundan çok olduğu için pek işe yaramaz yardım hahyardımcı olacaksa neden olmasınn ☺ hayırlısı valla gülüyoruz söylüyoruz bakalım ne çıkacak şansımıza
yapacak bişey yok canisi napalim, dileğimiz öncelikle sağlıklı ve hayırlı olması. Erkek olmuyorsa onda da vardır bi hayir deyip oturacağız bi köşeye napakk yani napakkBide bu kadar ümitten hayalden sonra kız olursa
Yani dimi ne yapacaz hani sanki dimiyapacak bişey yok canisi napalim, dileğimiz öncelikle sağlıklı ve hayırlı olması. Erkek olmuyorsa onda da vardır bi hayir deyip oturacağız bi köşeye napakk yani napakk
valla bizimki de elini bişeye sürmez, oda ikiz üçüz diye dua ediyor. hangi yüzle ediyorsaYardım eder ama işe gitti zamanlar evde olduğundan çok olduğu için pek işe yaramaz yardım hah
tabi ki canım, tedbir bizden takdir AllahtanYani dimi ne yapacaz hani sanki dimi
Valla ikizlere hamile kaldığım ay ikiz olduklarını bilmiyordum hep dua ettim Allah a ikiz oğlum olsun. Kurban olduğum verdi ama kısmet olmadı birde tek yumurta olsun diyordumAnaa Vala ne güzel olur. Sen beceremedin değil. Kısmet değilmişki olmsdı sen napacan
Dualarka olacağına inanıyorumtabi ki canım, tedbir bizden takdir Allahtan
Ay ne güzel duaların kabul olmuş. Bana bize dua et bakarsın kabul olurValla ikizlere hamile kaldığım ay ikiz olduklarını bilmiyordum hep dua ettim Allah a ikiz oğlum olsun. Kurban olduğum verdi ama kısmet olmadı birde tek yumurta olsun diyordum
Öyle canım nasipp, Allah sonumuzu hayretsinnDualarka olacağına inanıyorum. Bu günler takvimler hep yalan
Banada et canoValla ikizlere hamile kaldığım ay ikiz olduklarını bilmiyordum hep dua ettim Allah a ikiz oğlum olsun. Kurban olduğum verdi ama kısmet olmadı birde tek yumurta olsun diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?