Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben beceremedim ikizleri doğurmayı sana güveniyorum bu çabayla dördüzde doğurursun artık hepinize ikiz oğlunuz olsun diye dua edecem bi kerede kurtulun
Anaa Vala ne güzel olur. Sen beceremedin değil. Kısmet değilmişki olmsdı sen napacan

Bide bu kadar ümitten hayalden sonra kız olursa
yapacak bişey yok canisi napalim, dileğimiz öncelikle sağlıklı ve hayırlı olması. Erkek olmuyorsa onda da vardır bi hayir deyip oturacağız bi köşeye napakk yani napakk

Anaa Vala ne güzel olur. Sen beceremedin değil. Kısmet değilmişki olmsdı sen napacan
Valla ikizlere hamile kaldığım ay ikiz olduklarını bilmiyordum hep dua ettim Allah a ikiz oğlum olsun. Kurban olduğum verdi ama kısmet olmadı birde tek yumurta olsun diyordum

Valla ikizlere hamile kaldığım ay ikiz olduklarını bilmiyordum hep dua ettim Allah a ikiz oğlum olsun. Kurban olduğum verdi ama kısmet olmadı birde tek yumurta olsun diyordum
Ay ne güzel duaların kabul olmuş. Bana bize dua et bakarsın kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…