- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.061
Ayy inşallah yaa. Sen onlara yardım ettin bide belki oda bi sınavdı. Yardım etmesen başka olurdu belkivalla hepsi birbiri üstüne denk geldi bende şaşırdım. ben zaten bunda bi hayir olduğunu düşünüyorum, belki de göklerden gelen bi mesaj vardır kim bilir
Nie araştırmadan içiyonKizlar ya grip olmusum halim yok ustune bide bu hamilelik belirtileri ölüp ölüp diriliyorum resmen cok kotuyum dun gittim doktora sormayi unuttum az once nane limon içtim bogazim icin kötü durumdaym bebek için bi zarari yoktur dimi
insallah canım inşallahAyy inşallah yaa. Sen onlara yardım ettin bide belki oda bi sınavdı. Yardım etmesen başka olurdu belki
Ah iste aslinda unutulmicak kadinlariz amaBeni de unuttu
Canim ben hamileligimi ogrenmeden 2 3 gece once bi ruya gormustum eltimle beraber test yapiyoduk onun negatif benim poztif cikiyodu kendisi yeni dogum yapmis kzii 4 aylik henuz istemiyo surekli hamile ruyalari goruyodum diyodu bana herseyp nasip kismet iste ben beklemiyodum beklemedigim bi anda nasip oldu insalah sagliklada ilerler bu süreç rabbim hakkimizda herseyin hayirlsiini versin senin dediklerinde birer işaret olabilir insalah gonlune gore vereck rabbimvalla hepsi birbiri üstüne denk geldi bende şaşırdım. ben zaten bunda bi hayir olduğunu düşünüyorum, belki de göklerden gelen bi mesaj vardır kim bilir
BilmemNie araştırmadan içiyon
Kesinlikle öylede işteAh iste aslinda unutulmicak kadinlariz ama
Bişey olmaz inşallah ne olcak bitkiselden ne olurBilmem
Buda benim akilsizligim iste nolsun düşünmeden içtim vallaBişey olmaz inşallah ne olcak bitkiselden ne olur
insallah canim benim, Rabbim den istiyorum, nasipte varsa olur insallah, İnanıyorum ben böyle şeylere inşallah diyorumCanim ben hamileligimi ogrenmeden 2 3 gece once bi ruya gormustum eltimle beraber test yapiyoduk onun negatif benim poztif cikiyodu kendisi yeni dogum yapmis kzii 4 aylik henuz istemiyo surekli hamile ruyalari goruyodum diyodu bana herseyp nasip kismet iste ben beklemiyodum beklemedigim bi anda nasip oldu insalah sagliklada ilerler bu süreç rabbim hakkimizda herseyin hayirlsiini versin senin dediklerinde birer işaret olabilir insalah gonlune gore vereck rabbim
Bende varımKızlar ocakta deneyecekler kimdi
Asbei
@pdrc
L Laladunya
@Gecegozlum6068
@yeteramabukadar
@amaranurr
@Blue0Pink
İlk talihli
Prensesim2016
Buda benim akilsizligim iste nolsun düşünmeden içtim valla
insallah canim benim, Rabbim den istiyorum, nasipte varsa olur insallah, İnanıyorum ben böyle şeylere inşallah diyorum
Şimdi ben bakicaktm sagolasn canim zahmet oldu şükür anladigim kadriyla zarari yokmus
He he iyiki yokmuş bi daha görmiyim araştırmadan içtiğiniŞimdi ben bakicaktm sagolasn canim zahmet oldu şükür anladigim kadriyla zarari yokmus
Geçmiş olsun cnm benim hayır bir zararı olmaz mideni de rahatlatirKizlar ya grip olmusum halim yok ustune bide bu hamilelik belirtileri ölüp ölüp diriliyorum resmen cok kotuyum dun gittim doktora sormayi unuttum az once nane limon içtim bogazim icin kötü durumdaym bebek için bi zarari yoktur dimi
Yok tövbeelerr olsunnnHe he iyiki yokmuş bi daha görmiyim araştırmadan içtiğini
Ha şöyleYok tövbeelerr olsunnnbidaha arastirmadan bisi yiyip icmem
Sağol canim benim mide ağrısı cekiyorum zaten bugunlerde ins iyi gelirGeçmiş olsun cnm benim hayır bir zararı olmaz mideni de rahatlatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?