Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
valla hepsi birbiri üstüne denk geldi bende şaşırdım. ben zaten bunda bi hayir olduğunu düşünüyorum, belki de göklerden gelen bi mesaj vardır kim bilir
Ayy inşallah yaa. Sen onlara yardım ettin bide belki oda bi sınavdı. Yardım etmesen başka olurdu belki

Nie araştırmadan içiyon

valla hepsi birbiri üstüne denk geldi bende şaşırdım. ben zaten bunda bi hayir olduğunu düşünüyorum, belki de göklerden gelen bi mesaj vardır kim bilir
Canim ben hamileligimi ogrenmeden 2 3 gece once bi ruya gormustum eltimle beraber test yapiyoduk onun negatif benim poztif cikiyodu kendisi yeni dogum yapmis kzii 4 aylik henuz istemiyo surekli hamile ruyalari goruyodum diyodu bana herseyp nasip kismet iste ben beklemiyodum beklemedigim bi anda nasip oldu insalah sagliklada ilerler bu süreç rabbim hakkimizda herseyin hayirlsiini versin senin dediklerinde birer işaret olabilir insalah gonlune gore vereck rabbim

insallah canim benim, Rabbim den istiyorum, nasipte varsa olur insallah, İnanıyorum ben böyle şeylere inşallah diyorum

Geçmiş olsun cnm benim hayır bir zararı olmaz mideni de rahatlatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…