Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
güle güle gitsin gelsin canisi Allah kabul etsin, kurban olam söyle de bana dua etsin
Söyleyecem cnm inşallah. Bana özelde adınızı yazın isimlerinizi yazıp vereyim ona. Annemin kalbi temizdir inanıyorum ona İnşallahhh nasip etsin rabbim hepimize

Aksam'a insAllah arkadaslar. Bendeki son durum bu. Piek felan nedir bilmiyorum. Su makineni siritmasida insani iyice sinirlendiriyor. Ne tavsiye edersiniz? Degerlendirsemmi? K Khvekokusu20 tecrubeli olan sensin bide sen bakiver

Eklentiler

• 36603D78-C895-40CC-B85B-F199445033EC.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 56
Söyleyecem cnm inşallah. Bana özelde adınızı yazın isimlerinizi yazıp vereyim ona. Annemin kalbi temizdir inanıyorum ona İnşallahhh nasip etsin rabbim hepimize
Yazdim !!! Nolur dua etsin Allahim herkeze hayirlisini gonlundekini ver amin. Su cocuk icin dua ettigim kadar okul icin etseudim suan professor olurdum

Aksam'a insAllah arkadaslar. Bendeki son durum bu. Piek felan nedir bilmiyorum. Su makineni siritmasida insani iyice sinirlendiriyor. Ne tavsiye edersiniz? Degerlendirsemmi? K Khvekokusu20 tecrubeli olan sensin bide sen bakiver
Canim sadece en son yaptigin testleri bi gonderir misin

Klomen testi etkilemez canım
Insallah canim rabbim yardimcin olsun seninde kolik bebekler cok zor oluyo ya allahm sifa versin inss
Cok sagol canim inşallah amin
Dun tekrar bakildi 575.4 e yukselmis şükürler olsun haftaya cuma ins saglikla keseyi gor.meye gitcezz
Maşallah maşallah
Ben beceremedim ikizleri doğurmayı sana güveniyorum bu çabayla dördüzde doğurursun artık hepinize ikiz oğlunuz olsun diye dua edecem bi kerede kurtulun
Ayy ikizlerin mi oldu canım klomen le falan mı olmustu
İnşallah o agrilar yerleşme tutunma agrilaridir
İnşallah bende de o sekilde agrılar olmustu GECEGOZLUMMM
Nane limon zarar vermez canım ada cayı falan icme ama sakın
Valla bol havuç yiyirorum tavşan oldum bide bal kürüne başladm
Kız havucu bende bol yedim benim Oglanın saclar hafiften turuncumsu gibi annem diyor havucları yedin yedin havuc gibi cocuk dogurdun
çarşamba annem umreye gidecek yarın ona gidecrm gece orda kalacam salıya kadar. Buraya girmeye çalışacam girmezsem sıkıntıdan patlarım
Canım selamımı söyle bizlere de dua etsin inşallah Allah kabul etsin şimdiden
Canım bence catlamıs degerlendirme silikleşmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…