- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.101
Söyleyecem cnm inşallah. Bana özelde adınızı yazın isimlerinizi yazıp vereyim ona. Annemin kalbi temizdir inanıyorum ona İnşallahhh nasip etsin rabbim hepimizegüle güle gitsin gelsin canisi Allah kabul etsin, kurban olam söyle de bana dua etsin
Evet cnm aunen bende öyle yapıyomçörek otunu havanda ezdim bi tatli kasigi tarcin ekledim balla karistirdim sabah aksam esimle yiyordik ama ben bu formulu gecen sene denemistim o ay hamile kalamadim
Amin inşallah canım inşallah yazıyorum ismimi ozeldenSöyleyecem cnm inşallah. Bana özelde adınızı yazın isimlerinizi yazıp vereyim ona. Annemin kalbi temizdir inanıyorum ona İnşallahhh nasip etsin rabbim hepimize
Yazdim !!! Nolur dua etsin Allahim herkeze hayirlisini gonlundekini ver amin. Su cocuk icin dua ettigim kadar okul icin etseudim suan professor olurdumSöyleyecem cnm inşallah. Bana özelde adınızı yazın isimlerinizi yazıp vereyim ona. Annemin kalbi temizdir inanıyorum ona İnşallahhh nasip etsin rabbim hepimize
Amin canim insallahBuda tam denemenin üstüne geldi Rabbşm kutsal topraklar hayrına nasip etsin bize hayırlı sağlıklı Salih evlatlar. Annem daha bilmiyor benim deneyeceğimi. Gitmeden önce ona söyleyecem oraya adım atar atmaz dua etsin diye
Canim sadece en son yaptigin testleri bi gonderir misinAksam'a insAllah arkadaslar. Bendeki son durum bu. Piek felan nedir bilmiyorum. Su makineni siritmasida insani iyice sinirlendiriyor. Ne tavsiye edersiniz? Degerlendirsemmi? K Khvekokusu20 tecrubeli olan sensin bide sen bakiver
Klomen testi etkilemez canımbu klomen evde test yaparken beni yanıltmaz dimi? mesela doktora gittim bugün çatlar dedi. ben gelip evde test yapacağım pik olmasını yada silinmeye başlamasını etkilemez değil mi beni yanıltmaz yani?? bu sadece yumurtayla ilgili dimii ? çok şükür her sabaha içimde yeni bi soru işaretiyle uyanıyorum.
Cok sagol canim inşallah aminInsallah canim rabbim yardimcin olsun seninde kolik bebekler cok zor oluyo ya allahm sifa versin inss
Maşallah maşallahDun tekrar bakildi 575.4 e yukselmis şükürler olsunhaftaya cuma ins saglikla keseyi gor.meye gitcezz
Ayy ikizlerin mi oldu canımBen beceremedim ikizleri doğurmayı sana güveniyorum bu çabayla dördüzde doğurursun artık hepinize ikiz oğlunuz olsun diye dua edecem bi kerede kurtulun
İnşallah bende de o sekilde agrılar olmustuİnşallah o agrilar yerleşme tutunma agrilaridir
Nane limon zarar vermez canım ada cayı falan icme ama sakınKizlar ya grip olmusum halim yok ustune bide bu hamilelik belirtileri ölüp ölüp diriliyorum resmen cok kotuyum dun gittim doktora sormayi unuttum az once nane limon içtim bogazim icin kötü durumdaym bebek için bi zarari yoktur dimi
Kız havucu bende bol yedim benim Oglanın saclar hafiften turuncumsu gibi annem diyor havucları yedin yedin havuc gibi cocuk dogurdunValla bol havuç yiyirorum tavşan oldumbide bal kürüne başladm
Canım selamımı söyle bizlere de dua etsin inşallah Allah kabul etsin şimdidençarşamba annem umreye gidecek yarın ona gidecrm gece orda kalacam salıya kadar. Buraya girmeye çalışacam girmezsem sıkıntıdan patlarım
Canım bence catlamıs degerlendirme silikleşmişAksam'a insAllah arkadaslar. Bendeki son durum bu. Piek felan nedir bilmiyorum. Su makineni siritmasida insani iyice sinirlendiriyor. Ne tavsiye edersiniz? Degerlendirsemmi? K Khvekokusu20 tecrubeli olan sensin bide sen bakiver
Cnm nette malatya pazarından aldım dilim halinde kurumuş kıtır birde tariş in aldım pakette..halka olanları kaynatiyorum..Kuru incir bulamadım ben bulursam alacam inşallah. Nerden aldın sen cnm
Cnm nette malatya pazarından aldım dilim halinde kurumuş kıtır birde tariş in aldım pakette..halka olanları kaynatiyorum..Kuru incir bulamadım ben bulursam alacam inşallah. Nerden aldın sen cnm
Canım inciri fazla yemeyin fazla büyürse catlamaz yumurtaCnm nette malatya pazarından aldım dilim halinde kurumuş kıtır birde tariş in aldım pakette..halka olanları kaynatiyorum..
Amanin tmm cnm azalticam o zamanCanım inciri fazla yemeyin fazla büyürse catlamaz yumurtaRavzamm ın basına gelmişti
2 3 taneyi gecme gunde canımAmanin tmm cnm azalticam o zaman
Benimde oldu canimCanım inciri fazla yemeyin fazla büyürse catlamaz yumurtaRavzamm ın basına gelmişti
Evet canım incire dikkatBenimde oldu canim
Tmm cnm saolCnm nette malatya pazarından aldım dilim halinde kurumuş kıtır birde tariş in aldım pakette..halka olanları kaynatiyorum..
Hafiften uza o zmn.Kız sizin bu listeleri testleri görünce falan benim de deneme yapasım geldi özledim o zamanları yaatamam şimdi sakince telefonu yere bırakıyorum ve kolik olan bebegimin yanına gidiyorum
Cnm açilma fazla benceCatlamasi avantaj degilmi yani Y chromosomlar kudurmuslar gibi yuzup yumurtayi bulurlar(hayaller ve hayatlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?