Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tamam canim sağol

Ins canim bakalim artik Rabbim neylerse guzel egler

tünaydın kızlar. Pik olmuşmu? Bu sabah clearblue markalı test de sabit gülen emoji işareti vardı. (Bu test en uygun 4 günü ayarlıyor ve dijital) yumurtalamaya yakın sabit gülen emoji kalıyor. Pik geçmesini bekliyorum bu ay ikinci takibim. Ne diyorsunuz? Turuncu işaretlediğim çubuklar dijital. En sonda olan iki çubuk bugüne ayit. Allah razı olsun

Eklentiler

• E9B20432-D42C-424C-9B27-CBE17216A7DD.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaşlar şu testler yapılırken dr kontrolünde olmayan arkadaşlar için söylüyorum keza dr zaten iğne ile yada verdiği ilaç ile kontrolünde söylüyor çünkü catlama zamanını..kaçırma gibi bi durum allah'tan mani olmazsa olmuyor zaten testleri yaparken geriye dönük en az iki ay kendinizi az çok bildiğiniz için denemeyi ona göre yapın yani pik ı yakaladiginizda ve erken dollenmeniz varsa benim gibi pik 1 gun suruyorsa o gun testlere dvm ve mumkunse ogun deneme..son koyulukta yada son koyuluktan sonra yaptığınız testte deneme olsun..benim kendimce kafamda netledigim deneme şekli bu çünkü öncesi ve sonrası dr da gormeyince risk ..

Nasip valla bende beklemiyodum sizlerden once ilk bana supriz oldu ben o ay tutacagini hic dusunmemistim canim ne bilim ocaga hazirlamistim bende kendimi dur su sayfalari bitiriyim asil bombayi yazacam size oku oku bitmiyo sayfalar
Hep öyle oluyo beklenmedik anda geliyor en güzel haber. Sağlıklı gelsin inşallah

Cnm son yaptıkların ne kadar ara ile yaptin

Turkiyde nasil oluyor? Herhangi bir kadin dogum yerine gidip yumurta takibi istiyorum
diyebiliyormusunuz?

Canim sen deneme yapicak misin bu ay, en alttaki testinde catlamis

Gayet lik olmuş bence..ne kadar sürüyor pik ortalama geçen aya göre.. onu biliyorsan bence en geç 1 buçuk gün gibi deneme yapmalisin hadi hayırlısı

Ne güzel dualar inşallah

Morlari actiondanmi aldin onlar pi
Actiondanmi aldin canim ikitane alt alta olan pik eflatun olanalar tek eflatun olan catlamis onu o iki eflatundan oncemi yaptin sonrami

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…