- 21 Ağustos 2016
- 87
- 175
- 93
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.121
Ben Medic bakis acisindan soyluyorum. Sonucta yuzen 'varliklar'. Merak etmeyin daha acilmam. Biraz da acikcasi heycandan ve bu isi anlamadigimdan sakalasabiliyorum.Cnm açilma fazla benceah dün neden degerlendirmedin ki sanki
Tamam canim sağolKlomen testi etkilemez canım
Cok sagol canim inşallah amin
Maşallah maşallah
Ayy ikizlerin mi oldu canımklomen le falan mı olmustu
İnşallah bende de o sekilde agrılar olmustuGECEGOZLUMMM
Nane limon zarar vermez canım ada cayı falan icme ama sakın
Kız havucu bende bol yedim benim Oglanın saclar hafiften turuncumsu gibi annem diyor havucları yedin yedin havuc gibi cocuk dogurdun
Canım selamımı söyle bizlere de dua etsin inşallah Allah kabul etsin şimdiden
Canım bence catlamıs degerlendirme silikleşmiş
Ins canim bakalim artik Rabbim neylerse guzel eglerKlomen testi etkilemez canım
Maşallah maşallah
Kız havucu bende bol yedim benim Oglanın saclar hafiften turuncumsu gibi annem diyor havucları yedin yedin havuc gibi cocuk dogurdun
Hep öyle oluyo beklenmedik anda geliyor en güzel haber. Sağlıklı gelsin inşallahNasip valla bende beklemiyodumsizlerden once ilk bana supriz oldu ben o ay tutacagini hic dusunmemistim canim ne bilim ocaga hazirlamistim bende kendimi dur su sayfalari bitiriyim asil bombayi yazacam size oku oku bitmiyo sayfalar
Cnm son yaptıkların ne kadar ara ile yaptintünaydın kızlar. Pik olmuşmu? Bu sabah clearblue markalı test de sabit gülen emoji işareti vardı. (Bu test en uygun 4 günü ayarlıyor ve dijital) yumurtalamaya yakın sabit gülen emoji kalıyor. Pik geçmesini bekliyorum bu ay ikinci takibim. Ne diyorsunuz? Turuncu işaretlediğim çubuklar dijital. En sonda olan iki çubuk bugüne ayit. Allah razı olsun
Turkiyde nasil oluyor? Herhangi bir kadin dogum yerine gidip yumurta takibi istiyorumArkadaşlar şu testler yapılırken dr kontrolünde olmayan arkadaşlar için söylüyorum keza dr zaten iğne ile yada verdiği ilaç ile kontrolünde söylüyor çünkü catlama zamanını..kaçırma gibi bi durum allah'tan mani olmazsa olmuyor zatentestleri yaparken geriye dönük en az iki ay kendinizi az çok bildiğiniz için denemeyi ona göre yapın yani pik ı yakaladiginizda ve erken dollenmeniz varsa benim gibi pik 1 gun suruyorsa o gun testlere dvm ve mumkunse ogun deneme..son koyulukta yada son koyuluktan sonra yaptığınız testte deneme olsun..benim kendimce kafamda netledigim deneme şekli bu çünkü öncesi ve sonrası dr da gormeyince risk ..
Canim sen deneme yapicak misin bu ay, en alttaki testinde catlamistünaydın kızlar. Pik olmuşmu? Bu sabah clearblue markalı test de sabit gülen emoji işareti vardı. (Bu test en uygun 4 günü ayarlıyor ve dijital) yumurtalamaya yakın sabit gülen emoji kalıyor. Pik geçmesini bekliyorum bu ay ikinci takibim. Ne diyorsunuz? Turuncu işaretlediğim çubuklar dijital. En sonda olan iki çubuk bugüne ayit. Allah razı olsun
Gayet lik olmuş bence..ne kadar sürüyor pik ortalama geçen aya göre.. onu biliyorsan bence en geç 1 buçuk gün gibi deneme yapmalisintünaydın kızlar. Pik olmuşmu? Bu sabah clearblue markalı test de sabit gülen emoji işareti vardı. (Bu test en uygun 4 günü ayarlıyor ve dijital) yumurtalamaya yakın sabit gülen emoji kalıyor. Pik geçmesini bekliyorum bu ay ikinci takibim. Ne diyorsunuz? Turuncu işaretlediğim çubuklar dijital. En sonda olan iki çubuk bugüne ayit. Allah razı olsun
In anki hiç bilmiyorum onu..takipyapan arkadaşlar görüp sana bilgi verir..Turkiyde nasil oluyor? Herhangi bir kadin dogum yerine gidip yumurta takibi istiyorum
diyebiliyormusunuz?
Canim ozel hastanede ki doktorlar genelde takip yapiyo ama erkek bebek icin cok az doktor takip yapiyo. Ben direk soyledim sagolsun kabul ettiTurkiyde nasil oluyor? Herhangi bir kadin dogum yerine gidip yumurta takibi istiyorum
diyebiliyormusunuz?
Ne güzel dualar inşallahgeçen disardayKen yaşlı kıyafetleri kötü durumda dilenci gibi değil bi abi durduk yere ben magazadan çıkarken önümü kesti, senin oğlun olacak dedi, kızlarım yoktu yanımda nerden çıktı bilmiyorum, bi kaç gün sonra bim e gittim bi tane yaşlı dede egilememis asagiya benden istedi aldım verdim eline dedi ki Allah seni oğluna kızına bagislasin. Bi de dün yine bi amca camiye yetişmeye çalışıyordu ayağı sıkıntılı galiba çok zor yürüyordu, ezan okundu mu diye sordu bana yok dedim amca okunmadı. cok dua etti bana dedi ki senin oğlun da camilerden çıkmasın inşallah.
Morlari actiondanmi aldin onlar pitünaydın kızlar. Pik olmuşmu? Bu sabah clearblue markalı test de sabit gülen emoji işareti vardı. (Bu test en uygun 4 günü ayarlıyor ve dijital) yumurtalamaya yakın sabit gülen emoji kalıyor. Pik geçmesini bekliyorum bu ay ikinci takibim. Ne diyorsunuz? Turuncu işaretlediğim çubuklar dijital. En sonda olan iki çubuk bugüne ayit. Allah razı olsun
Actiondanmi aldin canim ikitane alt alta olan pik eflatun olanalar tek eflatun olan catlamis onu o iki eflatundan oncemi yaptin sonramitünaydın kızlar. Pik olmuşmu? Bu sabah clearblue markalı test de sabit gülen emoji işareti vardı. (Bu test en uygun 4 günü ayarlıyor ve dijital) yumurtalamaya yakın sabit gülen emoji kalıyor. Pik geçmesini bekliyorum bu ay ikinci takibim. Ne diyorsunuz? Turuncu işaretlediğim çubuklar dijital. En sonda olan iki çubuk bugüne ayit. Allah razı olsun
Yok cnm sen istirahat et. Geçmiş olsunKizlar ya grip olmusum halim yok ustune bide bu hamilelik belirtileri ölüp ölüp diriliyorum resmen cok kotuyum dun gittim doktora sormayi unuttum az once nane limon içtim bogazim icin kötü durumdaym bebek için bi zarari yoktur dimi
Bende gayet açıkça söyledim, erkek bebek istiyorum dedim, tamam takip ederiz dediTurkiyde nasil oluyor? Herhangi bir kadin dogum yerine gidip yumurta takibi istiyorum
diyebiliyormusunuz?
insallah canimNe güzel dualar inşallah
sağol canımKlomen testi etkilemez canım
Maşallah maşallah
Yani? Bugünü değerlendirelimmi?Canim sen deneme yapicak misin bu ay, en alttaki testinde catlamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?