Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
valla bizimki de elini bişeye sürmez, oda ikiz üçüz diye dua ediyor. hangi yüzle ediyorsa

Eşim bana en son eğer 3uz ve ya daha fazlası olursa bakıcı tutarız artık dedi.
Sözüne güvenmeyi tercih ediyorum sonumuz hayır olsun

Action tesTleei bu ay yeni aldım çünki iki gün sabit emoji kalıyor ya emin olabilmek için acaba clearblue ile yinemi test etsem?
Kuzum testin catlamis hatta ilk yolladiginda catlamisti ben hep ilk catlamada degerlendirirdim benimki kisa surdugu icin

Clear Blue ama cok guvenilir. Bendede koyu oldu bugun yaptiklarimin hepsi az silkelesm

Neden? Ben onu anlamadim zeynoda demisti. Catladiktan sonra kiz olasiligimi artiyor
Canim catladiktan sonra 4 saati gecirmemek lazim. Cunku rahim asidiklesiyormus.
Burda bi arkadas vardi testi siliklesmisti bende zeyno da degerlendirme dedik o denemis ve sonuc kizina hamile

İnşallah oğlun olur canım ne güzel dualar almışsın

Canim catladiktan sonra 4 saati gecirmemek lazim. Cunku rahim asidiklesiyormus.
Burda bi arkadas vardi testi siliklesmisti bende zeyno da degerlendirme dedik o denemis ve sonuc kizina hamile
Bende topiğin başlarında sıkı takipteydim o dönem istiyorduk bebiş. Bir arkadaş vardı oğlu vardı iki tane sanırım. Testlerle takip yaptı pik olduktan sonra 2 gün sonra mı ne deneme yaptılar oğlu oldu. Aslında ne yapsak Allah ne yazdıysa o oluyor. Tedbir bizden tevekkül Allah a. İnşallah Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…