- 1 Ocak 2020
- 263
- 606
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.141
evet istiyorum canımYani? Bugünü değerlendirelimmi?
En son testi ne zaman yaptinYani? Bugünü değerlendirelimmi?
valla bizimki de elini bişeye sürmez, oda ikiz üçüz diye dua ediyor. hangi yüzle ediyorsa
Evet canım actiondan aldım Morları. Tam anlayamadımMorlari actiondanmi aldin onlar pi
Actiondanmi aldin canim ikitane alt alta olan pik eflatun olanalar tek eflatun olan catlamis onu o iki eflatundan oncemi yaptin sonrami
Bir buçuk saat önce cnmEn son testi ne zaman yaptin
Eger sivi almadiysan bi test daha yapsana canim.Bir buçuk saat önce cnm
aminnn inşallah
Eşim bana en son eğer 3uz ve ya daha fazlası olursa bakıcı tutarız artık dedi.
Sözüne güvenmeyi tercih ediyorumsonumuz hayır olsun
En attaki catlamista bende bunlardan kullaniyorum tanidik geldiEvet canım actiondan aldım Morları. Tam anlayamadım
Çok az pepsi içtim ve küçük fincan kahve. Yaptım ama çocuk ağladı karıştı testler Son damlamla yine yaptım en sonda olan şimdiye ait. Resim olanlar bugüne ait.Eger sivi almadiysan bi test daha yapsana canim.
Çok az pepsi içtim ve küçük fincan kahve. Yaptım ama çocuk ağladı karıştı testler Son damlamla yine yaptım en sonda olan şimdiye ait. Resimde olanlar bugüne ait.
Action testleri bu ay yeni aldım çünki iki gün sabit emoji kalıyor ya emin olabilmek için acaba clearblue ile yinemi test etsem?En attaki catlamista bende bunlardan kullaniyorum tanidik geldi
Kuzum testin catlamis hatta ilk yolladiginda catlamisti ben hep ilk catlamada degerlendirirdim benimki kisa surdugu icinAction tesTleei bu ay yeni aldım çünki iki gün sabit emoji kalıyor ya emin olabilmek için acaba clearblue ile yinemi test etsem?
Dene bizede tecrube olur ben hic denemedim onu clearblue yap bideAction testleri bu ay yeni aldım çünki iki gün sabit emoji kalıyor ya emin olabilmek için acaba clearblue ile yinemi test etsem?
Clear Blue ama cok guvenilir. Bendede koyu oldu bugun yaptiklarimin hepsi az silkelesmEger sivi almadiysan bi test daha yapsana canim.
Canim senin yumurtan catlamis. Eger hemen degerlendirebilirsen dene. Yok aksama kalicaksa sakin deneme
Canim catladiktan sonra 4 saati gecirmemek lazim. Cunku rahim asidiklesiyormus.Clear Blue ama cok guvenilir. Bendede koyu oldu bugun yaptiklarimin hepsi az silkelesm
Neden? Ben onu anlamadim zeynoda demisti. Catladiktan sonra kiz olasiligimi artiyor
İnşallah oğlun olur canım ne güzel dualar almışsıngeçen disardayKen yaşlı kıyafetleri kötü durumda dilenci gibi değil bi abi durduk yere ben magazadan çıkarken önümü kesti, senin oğlun olacak dedi, kızlarım yoktu yanımda nerden çıktı bilmiyorum, bi kaç gün sonra bim e gittim bi tane yaşlı dede egilememis asagiya benden istedi aldım verdim eline dedi ki Allah seni oğluna kızına bagislasin. Bi de dün yine bi amca camiye yetişmeye çalışıyordu ayağı sıkıntılı galiba çok zor yürüyordu, ezan okundu mu diye sordu bana yok dedim amca okunmadı. cok dua etti bana dedi ki senin oğlun da camilerden çıkmasın inşallah.
Canim senin yumurtan catlamis. Eger hemen degerlendirebilirsen dene. Yok aksama kalicaksa sakin deneme
Denedim bekliyorum. İşeyecek çişim kalmadıDene bizede tecrube olur ben hic denemedim onu clearblue yap bide
Bende topiğin başlarında sıkı takipteydim o dönem istiyorduk bebiş. Bir arkadaş vardı oğlu vardı iki tane sanırım. Testlerle takip yaptı pik olduktan sonra 2 gün sonra mı ne deneme yaptılar oğlu oldu. Aslında ne yapsak Allah ne yazdıysa o oluyor. Tedbir bizden tevekkül Allah a. İnşallah Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsinCanim catladiktan sonra 4 saati gecirmemek lazim. Cunku rahim asidiklesiyormus.
Burda bi arkadas vardi testi siliklesmisti bende zeyno da degerlendirme dedik o denemis ve sonuc kizina hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?