Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim catladiktan sonra 4 saati gecirmemek lazim. Cunku rahim asidiklesiyormus.
Burda bi arkadas vardi testi siliklesmisti bende zeyno da degerlendirme dedik o denemis ve sonuc kizina hamile
Bide üstüne Pepsi içmiş ki dahada asidik olsun bence sen bu ayı es geç E Elaaa01

Kesinlikle haklisin Rabbim ne yazmissa o oluyo. InsAllah bizlere hayirli saglikli erkek evlat yazmis olsun. Aminn

Aynen. Hatta bir ara ille silkeslesmesini bekliyorlardictestlerde. Forumun ta basina giderseniz gorursunuz. Ben aksam yinede hayirlisiyla deneyecem Allah ne verirse raziyim. Tutacakmi bide o var. Bende koyulastigi halde adet gormuslugum oldu.

Kızlar hala kalıcı gülen emoji
Bak ben sana soyle anlatayim ben 7 aydir action testleri kullaniyorum her catlamayi gordugumde degerleniyorum ve ardina 1 saat sonra butun akintilarim agrilarim hepsu geciyo kup kuru oluyorum ben vucudumu az cok tanidim ama su paniklerimde olmasa sende vucdunu taniyosan ona gore davran

Catlamasi avantaj degilmi yani Y chromosomlar kudurmuslar gibi yuzup yumurtayi bulurlar(hayaller ve hayatlar)
Ortam asidik oluyor y ler kudurmuş gibi yüzemeden sizlere ömür sabırlı ve metanetli x ler varış noktasına ulaşıyor
Canım alt alta olan iki morda pik yapmıs sonra catlamıs deneme yapma
Mesela çatlama iğnesiyle hamile kalmamız gerek sıkıntı var yumurtalıklar da kız bebiş isteyenler igneden ne kadar önce illişkiyi birakmalı ne dersin K Khvekokusu20 zeynocum
Canım catlatma iğnesi 36 40 saat arası catlıyor ya yapılmadan 1gun önce ideal bence

Aynen. Hatta bir ara ille silkeslesmesini bekliyorlardictestlerde. Forumun ta basina giderseniz gorursunuz. Ben aksam yinede hayirlisiyla deneyecem Allah ne verirse raziyim. Tutacakmi bide o var. Bende koyulastigi halde adet gormuslugum oldu.
Sen cok gec kalmıs olursun senin sabaha karsı catlamıs büyük ihtimalle sen bilirsin tabi yinede

C
nm sen gebelik testi yapsan çıkmaz mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…