- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.161
Kesinlikle haklisin Rabbim ne yazmissa o oluyo. InsAllah bizlere hayirli saglikli erkek evlat yazmis olsun. AminnBende topiğin başlarında sıkı takipteydim o dönem istiyorduk bebiş. Bir arkadaş vardı oğlu vardı iki tane sanırım. Testlerle takip yaptı pik olduktan sonra 2 gün sonra mı ne deneme yaptılar oğlu oldu. Aslında ne yapsak Allah ne yazdıysa o oluyor. Tedbir bizden tevekkül Allah a. İnşallah Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin
Denedin mi ne çabuk kızDenedim bekliyorum. İşeyecek çişim kalmadı
Bende merak ettim ne cikacakDenedim bekliyorum. İşeyecek çişim kalmadı
Baska test denedi canimDenedin mi ne çabuk kız
Kimse denemedi daha test yapiyo
Aynen. Hatta bir ara ille silkeslesmesini bekliyorlardictestlerde. Forumun ta basina giderseniz gorursunuz. Ben aksam yinede hayirlisiyla deneyecem Allah ne verirse raziyim. Tutacakmi bide o var. Bende koyulastigi halde adet gormuslugum oldu.Bende topiğin başlarında sıkı takipteydim o dönem istiyorduk bebiş. Bir arkadaş vardı oğlu vardı iki tane sanırım. Testlerle takip yaptı pik olduktan sonra 2 gün sonra mı ne deneme yaptılar oğlu oldu. Aslında ne yapsak Allah ne yazdıysa o oluyor. Tedbir bizden tevekkül Allah a. İnşallah Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin
Artik clear blue yapma 4 gun smiley vermeye baslar. Actiondan devam et. Benimki dun smiley verdi bugunde hala beriyor halbuki baya siliklendiKızlar hala kalıcı gülen emoji
Bak ben sana soyle anlatayim ben 7 aydir action testleri kullaniyorum her catlamayi gordugumde degerleniyorum ve ardina 1 saat sonra butun akintilarim agrilarim hepsu geciyo kup kuru oluyorum ben vucudumu az cok tanidim ama su paniklerimde olmasa sende vucdunu taniyosan ona gore davranKızlar hala kalıcı gülen emoji
Ortam asidik oluyor y ler kudurmuş gibi yüzemeden sizlere ömürCatlamasi avantaj degilmi yani Y chromosomlar kudurmuslar gibi yuzup yumurtayi bulurlar(hayaller ve hayatlar)
Canım alt alta olan iki morda pik yapmıs sonra catlamıs deneme yapmatünaydın kızlar. Pik olmuşmu? Bu sabah clearblue markalı test de sabit gülen emoji işareti vardı. (Bu test en uygun 4 günü ayarlıyor ve dijital) yumurtalamaya yakın sabit gülen emoji kalıyor. Pik geçmesini bekliyorum bu ay ikinci takibim. Ne diyorsunuz? Turuncu işaretlediğim çubuklar dijital. En sonda olan iki çubuk bugüne ayit. Allah razı olsun
Canım catlatma iğnesi 36 40 saat arası catlıyor ya yapılmadan 1gun önce ideal benceMesela çatlama iğnesiyle hamile kalmamız gerek sıkıntı var yumurtalıklar da kız bebiş isteyenler igneden ne kadar önce illişkiyi birakmalı ne dersin K Khvekokusu20 zeynocum
Sen cok gec kalmıs olursun senin sabaha karsı catlamıs büyük ihtimalle sen bilirsin tabi yinedeAynen. Hatta bir ara ille silkeslesmesini bekliyorlardictestlerde. Forumun ta basina giderseniz gorursunuz. Ben aksam yinede hayirlisiyla deneyecem Allah ne verirse raziyim. Tutacakmi bide o var. Bende koyulastigi halde adet gormuslugum oldu.
nm sen gebelik testi yapsan çıkmaz mı acepBak ben sana soyle anlatayim ben 7 aydir action testleri kullaniyorum her catlamayi gordugumde degerleniyorum ve ardina 1 saat sonra butun akintilarim agrilarim hepsu geciyo kup kuru oluyorum ben vucudumu az cok tanidim ama su paniklerimde olmasa sende vucdunu taniyosan ona gore davran
Bugun heryer kapali canimC
nm sen gebelik testi yapsan çıkmaz mı acep
Kacıncı gunun canımBugun heryer kapali canim
Ha evde var sandım yarın yap bakak inşallah vardır oğluşunBugun heryer kapali canim
2 hafta dedi sankiKacıncı gunun canım
12 canim ayin 25 de yapmistim suan karnim icin gurul gurul oysa yemekde yedim bakalim artik yarinaKacıncı gunun canım
Oo coktan cıkar hatta tutmadıysa adet olması gerekmez mi2 hafta dedi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?