Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim cok normal vucudun hamilelige alismaya calisiyor.

Bnm ama adet düzenim bilmiyorum normalmi ama bana anormal geliyo mesela bu ayin 10nda oluyosam illaki gelen ay 10 gün veya daha fazla geçecez bu düzensizmi oluyo yoksa normalmi?

Canim zeyno nun da dedigi gibi iki kez yumurtluyor olabilirsin. Takip yap bakalim. Bu arada kasik agrisi var mi?
K Khvekokusu20 tekrar test yaptım tamamen silik çok hafif belli belirsiz..ama miratech yaptım bu sefer sanırım sabah test beni yanılttı biraz da.. akıntı azaldı buarada..

Geçmiş olsun . Galiba karbonatlı su bende de aynı etkiyi yaptı.gecen hafta içmeye başladım.tamda hastalanmistim o sıra ateşim fln oluyordu.hatta bı sabah ayağa kalktığımda gözüm karardı başım döndü .ne olur ne olmaz dedim o iki gün bıraktım karbonatlı suyu.ilaclarimi fln kullandım antibiyotigimi fln.biraz toparlayinca tekrar içmeye başladım.karnim açıkmaya başladığı sıralar içersen yine bi salliyo gibi beni

Maşallah kızlar sayfaları oku oku zor bitirdim Deneyen arkadaşlar inşallah gönlünüzce olsun
Deneyeceklere Rabbim kolayliklar versin Hepiniz her zaman duamdasınız İnşallah hepiniz sevinçli haberler verin
İsim düşündün mü oglusa

Kızlar karbonatlı su içemiyorsanız ph ı 8 üstü su bulun içine limon sıkın için, ama cok fazla sıkmayın limonu oda tansiyonu düşürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…