- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.341
Tansiyonunu düşürmüş olabilirsin usutmus olabilirsin cnm bu karbonatli su banada aynı şeyi yapiyorbilmiyorum ki inanılmaz midem bulanıyor, baya evet karbonat falan derken abartmış olabilirim
Canım ph fazla yükselmiş olabilir bir ölçtürsene kandanbilmiyorum ki inanılmaz midem bulanıyor, baya evet karbonat falan derken abartmış olabilirim
Amin canim hayırlısı insAllahHafif var çift taraflı ama..takipteyim hayırlısı..
Canim cok normal vucudun hamilelige alismaya calisiyor.Kizlar ya kafami kurcalayan bisi varben neden iki tarafli kasik agrisi cekiyorum hamileligimi ogrendigim ilk gunlerde sol kasigim agrirdi orasi hep kasilirdi kesin bebek soldadir diyordum ya bu 2 3 gundur sag tarafim cok berbat yani şükür agrim sancim yok şu sekilde ben hapsirinca yada oksurunce sag taraf kasiliyo dun gece bi hapsirdim cok kotu kasildi sag tarafim bi an nefesim kesildi agridan sonradan korktum bisi oldumu diye merak ettigim 2 tarafli agri niye oluyo ikiz hisediyorum gibi ama ne bilim oda imkansiz gibi geliyo bana varmi bi fikriniz
Canim sen kilo verdigin icin vucudunun direnci dusmustur. Biraz dinlen iki gun icme karbonatli su eger ondansa duzelirsin insAllahiştahım falan herşey kapandı vücudumda garip şeyler oluyor, su dan bile tiksiniyorum niye ki yaa
Canim alkali ve ph icin iyiymis. Bende bugun basladim icmeye insAllah faydasi olurOnu kullanmasak olmazmı şartmı erkek bebek için
Canim 35 gunden fazla suruyorsa uzunlugu normal degil. Kadin doguma gorun.Bnm ama adet düzenim bilmiyorum normalmi ama bana anormal geliyo mesela bu ayin 10nda oluyosam illaki gelen ay 10 gün veya daha fazla geçecez bu düzensizmi oluyo yoksa normalmi?
Için cnm ph için ✌Canim alkali ve ph icin iyiymis. Bende bugun basladim icmeye insAllah faydasi olur
K Khvekokusu20 tekrar test yaptım tamamen silik çok hafif belli belirsiz..ama miratech yaptım bu sefer sanırım sabah test beni yanılttı biraz da.. akıntı azaldı buarada..Canim zeyno nun da dedigi gibi iki kez yumurtluyor olabilirsin. Takip yap bakalim. Bu arada kasik agrisi var mi?
tansiyonum baya düşmüş 8/5Tansiyonunu düşürmüş olabilirsin usutmus olabilirsin cnm bu karbonatli su banada aynı şeyi yapiyorlimon su karbonat
evde baktım az önce ph 7.5 üstü gosteriyorCanım ph fazla yükselmiş olabilir bir ölçtürsene kandan
insallah canim aynen çok halsizim, tansiyonum düşmüş, ph yüksek çıktı baktım az onceCanim sen kilo verdigin icin vucudunun direnci dusmustur. Biraz dinlen iki gun icme karbonatli su eger ondansa duzelirsin insAllah
Mevsimsel yada strese baglı bişey ozaman canımK Khvekokusu20 tekrar test yaptım tamamen silik çok hafif belli belirsiz..ama miratech yaptım bu sefer sanırım sabah test beni yanılttı biraz da.. akıntı azaldı buarada..
İsim düşündün mü oglusaMaşallah kızlar sayfaları oku oku zor bitirdim Deneyen arkadaşlar inşallah gönlünüzce olsun
Deneyeceklere Rabbim kolayliklar versin Hepiniz her zaman duamdasınız İnşallah hepiniz sevinçli haberler verin
Kızlar karbonatlı su içemiyorsanız ph ı 8 üstü su bulun içine limon sıkın için, ama cok fazla sıkmayın limonu oda tansiyonu düşürürGeçmiş olsun . Galiba karbonatlı su bende de aynı etkiyi yaptı.gecen hafta içmeye başladım.tamda hastalanmistim o sıra ateşim fln oluyordu.hatta bı sabah ayağa kalktığımda gözüm karardı başım döndü .ne olur ne olmaz dedim o iki gün bıraktım karbonatlı suyu.ilaclarimi fln kullandım antibiyotigimi fln.biraz toparlayinca tekrar içmeye başladım.karnim açıkmaya başladığı sıralar içersen yine bi salliyo gibi beni
Canım sen içme, ph ı 8 üstünde su al onu iç yeterli a101 de kardelen marka su varinsallah canim aynen çok halsizim, tansiyonum düşmüş, ph yüksek çıktı baktım az once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?