- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.301
Tutarsa sonra yersin birşey olmaz canım :)) ama incir baya bir kist yapıyor eğer hormonal bir en ufak sorun varsa gelişip çatlamak riski var sen onun yerine çatlamaya yakın havuç yersin bir ikitane ama sen diyet yapıyorsun yediklerine dikkat etKız nie almadan önce demiyonuz param çöpe gitti o zmnzavallı kocamı pazar pazar zorla kaldırıp bunları almaya yolladım o kadar
Yumurta takibi yaptın mı bu ay belkide geç yumurtlama ooacaktırKızlar kimse yok mudayanamadım imkansız biliyorum ama ovitest yaptım şimdi bu nedir yaw ne olabilir
Yaptım evet 9.gun yumurtlama oldu geçen ay seminerdeydim degerlendiremedikYumurta takibi yaptın mı bu ay belkide geç yumurtlama ooacaktır
Hamilelikte çok koyu çıkması lazım birtane gebelik testi yap sen emin olmak istiyorsan üstüne görme olabiliyor malesef ama öyle olsa ovulasyon testlerinden anlardın okadar zaman geçmiş üstünden mutlaka anlardın adetin biter bitmez test yapmaya başladın ozaman olurdu koyuluk dediğim gibi emin olmak istiyorsan gebelik testinde yap strese girmişsin sen belliYaptım evet 9.gun yumurtlama oldu geçen ay seminerdeydim degerlendiremedikbir onceki ay korunmadik tam yumurtlama denk getirdim ama olmadi adet oldum ustune gormus olabilirmiyim gebelik test de yapsam mi ama anlamiyorum ya bu aya hazirlamistim kendimi suan yunurtlama testi bu sekilde çıkar mı peki sence normal mi
Sağol cnm ya gerçekten öyle sanırım bu kadar takipte anlamamam mümkün değil doğru.. sabah akıntı beni düşündürdü o yüzden yaptım..Hamilelikte çok koyu çıkması lazım birtane gebelik testi yap sen emin olmak istiyorsan üstüne görme olabiliyor malesef ama öyle olsa ovulasyon testlerinden anlardın okadar zaman geçmiş üstünden mutlaka anlardın adetin biter bitmez test yapmaya başladın ozaman olurdu koyuluk dediğim gibi emin olmak istiyorsan gebelik testinde yap strese girmişsin sen belli
Endişe etme yinede yap için rahatlasın bence ovulasyon testlerini nerden aldınSağol cnm ya gerçekten öyle sanırım bu kadar takipte anlamamam mümkün değil doğru.. sabah akıntı beni düşündürdü o yüzden yaptım..
Eczaneden cnm. Herzaman aldığım güvenilir bi yer ama bilemedim. Ovulasyon testi adetten önce böyle çıkar mı orda takildimEndişe etme yinede yap için rahatlasın bence ovulasyon testlerini nerden aldın
ovulasyon testin de her zaman ikinci çizgi çıkıyor, çünkü Lh herzaman varmış vücutta, geçen ay ki takipte doktor soylemistiEczaneden cnm. Herzaman aldığım güvenilir bi yer ama bilemedim. Ovulasyon testi adetten önce böyle çıkar mı orda takildimben hiç tm bir ay boyunca takip yapmadım çünkü siliklesince bıraktım not aldım o şekilde..
Cikiyo canim normal yani. Bisey yok rahat olEczaneden cnm. Herzaman aldığım güvenilir bi yer ama bilemedim. Ovulasyon testi adetten önce böyle çıkar mı orda takildimben hiç tm bir ay boyunca takip yapmadım çünkü siliklesince bıraktım not aldım o şekilde..
Sağol cnm ıçim rahatladı panik oldum yaCikiyo canim normal yani. Bisey yok rahat ol
Lh hormonu hep var vücudumuzda. Aynen tecrube olmusSağol cnm ıçim rahatladı panik oldum yatecrübe oldu işte ben normal zamanda bu sekilde çıktıgini bilmiyordum testin..
Hos geldin canim. Aklina takilanlari sorarsin zamanla ogrenirsin herseyi. Ilk basta ovulasyon testi al takip yapmaya basla. Rabbim gonlune gore versin insAllahHeyecandan aynı msjı 3 kere attım
hoşgeldin canım Allah gönlüne göre versin, tecrübeliler sana anlatır herşeyi burdaMerhaba hanımlar sizleri uzun zamandır takip çok hoş bi sohbet vavar burada dayanamadım bnde üye oldum bnm içimde düşündüklerimi siz rahatça burada konuşuyorsunuz ne hoş bndbnde artık içimde sıkılmadan burada konuşa bilirimbilirim 2 kızım var bnm de küçük olan nisanda 2 yaşi biticek hakkımda hayırlıysa bnde istiyorum bi erkek evladım olmasını bi kaç ay önceden takip yapmak istiyorum gerçi doğumdanda korkmuyo değilim ne deli cesaretiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?