Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Pki hangihangi ovu testini tavsiye edersiniz hangisi iyi sonuç verir ve eşiminde kullanması gereken birşey varmı
esin keçi boynuzu özü yiyor, selenyum ve çinko takviye kullanıyor. günlük soda muz havuç falan tüketiyoruz. ben ayrı olarak karbonatli su içiyorum, süt ve süt ürünlerini kullanmıyoruz, eşim et ağırlıklı besleniyor

Bu keçi boynuzu özü bitkiselcilerdemi satılıyo bide kullanımı ne kadar mesela sabah akşammı ölçüsü nene kadar
Hos geldin canim. Aklina takilanlari sorarsin zamanla ogrenirsin herseyi. Ilk basta ovulasyon testi al takip yapmaya basla. Rabbim gonlune gore versin insAllah
M

En fazla 10 saat cnm hayırlısı bakalım ins bu hava bilmemne değişmez duzenim
Canım 6. saat falan degerlendir ozman pikten sonra
Kızlar günaydın tekrar bisey sorucam adete 6 gün var yumurta akikıvamında akıntı sulu camasirimi islatacak kadar ne olabilir fikri olan ağrı sizi bisey yok zaten hep korundum gebelik de olamaz anlamadım
Canım adetle atılmamış yumurta olabilir, 1 ayda 2 kere adet görecek olabilirsin ben yaşamıştım
Kızlar kimse yok mu dayanamadım imkansız biliyorum ama ovitest yaptım şimdi bu nedir yaw ne olabilir
Vucutta biraz lh hormonu var bu sekilde cıkabilir ama akıntı kafamı karıstırdı normalde olmayan bir akıntıysa test yap bakalım tekrar
Merhaba canım hos geldin, 3 ay ovulasyon testi ile takip yapıp vucudunu tanı, cubuk test olabilir inovita miratech bunları kullanabilirsin, bu 3 ay içinde eşinde sende ph ı yuksek su için, süt ve süt ürünleri kullanmayın bol tuz, et, muz, soda, kuruyemiş, patates tüketin eşine takviye bitkisel ilac kullandır birde keçi boynuzu mutlaka kullansın sende kadın dogumcuya gidip rahime bi baktır enfeksiyon mantar var mı, birde fitil kullan
Pki hangihangi ovu testini tavsiye edersiniz hangisi iyi sonuç verir ve eşiminde kullanması gereken birşey varmı

Kizlar ya kafami kurcalayan bisi var ben neden iki tarafli kasik agrisi cekiyorum hamileligimi ogrendigim ilk gunlerde sol kasigim agrirdi orasi hep kasilirdi kesin bebek soldadir diyordum ya bu 2 3 gundur sag tarafim cok berbat yani şükür agrim sancim yok şu sekilde ben hapsirinca yada oksurunce sag taraf kasiliyo dun gece bi hapsirdim cok kotu kasildi sag tarafim bi an nefesim kesildi agridan sonradan korktum bisi oldumu diye merak ettigim 2 tarafli agri niye oluyo ikiz hisediyorum gibi ama ne bilim oda imkansiz gibi geliyo bana varmi bi fikriniz

Sağol cnm gerçekten panikledim biraz..akintiyi takip ediyorum ..tuhaf bi şekilde ıslak sulu bildiğin ovi akıntısı gerçekten anlamış değilim.geb testi de yaptım tabiki bisey yok ama akıntı şaşırtıcı.. oluyormuş demekki bakalım daha neler göreceğiz burda çok tşk ederim..

Cnm olabilir böyle belki üşüttün havalar malum sancı geziyordur..kendini ısit cnm korkma belki mi olur belki de oglanlari ikiledin geliyorlar

Heyecandan aynı msjı 3 kere attım
Hoşgeldin cnm hergun yeni birşey öğreniyorum kendi adıma herkes aynı dilde konuşuyor burada çok şükür ümidimiz de duamiz da aynı inşallah sen de takibine başla vücudunu tanı herkes elinden geleni yapıyor geçmişte aynı sistemle bebisi olan ark yardımcı oluyor..

Cnm olabilir böyle belki üşüttün havalar malum sancı geziyordur..kendini ısit cnm korkma belki mi olur belki de oglanlari ikiledin geliyorlar
Dimiiii.....ağzın bal yesin bakalim insallah canim ama haklisin belkide üşütmüşüm ondanda olabilir

Hoşbuldum cnm evet inş bnde ögrenirim ilk olarak ovi testi ve vitaminlerle başlıyayım epey zamanım var

Canim zeyno nun da dedigi gibi iki kez yumurtluyor olabilirsin. Takip yap bakalim. Bu arada kasik agrisi var mi?

Canım endişelenme hapşırma vücudu kasıyor bende yaşadım aniden içerden basınçla rahim yukarı geliyor ondan ben hapşırırken karnımı tutuyordum açılmasın diye ediselenicek bir durum yok

ayhhh sonunda sayfanın sonunu buldum ya kızlar cağnım kızlar ne çok yazmışsınız maşallahh. azrammm hoşgeldin be valla özledik seni etme eyleme ocak ocak dedin ocak geldi sen gittin iyiki geldin nasılsınız kızlarrr deneyenler inşallah hayırlısıyla gönlünüzden geçen oğluşları bulursunuz. çokk heyecanlı yahu ne güzelsiniz maşallah

Canım endişelenme hapşırma vücudu kasıyor bende yaşadım aniden içerden basınçla rahim yukarı geliyor ondan ben hapşırırken karnımı tutuyordum açılmasın diye ediselenicek bir durum yok
Ayyy öylemi çok sağol canimne bilim ister istemez endiseleniyorum bazen oyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…