- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.321
esin keçi boynuzu özü yiyor, selenyum ve çinko takviye kullanıyor. günlük soda muz havuç falan tüketiyoruz. ben ayrı olarak karbonatli su içiyorum, süt ve süt ürünlerini kullanmıyoruz, eşim et ağırlıklı besleniyorPki hangihangi ovu testini tavsiye edersiniz hangisi iyi sonuç verir ve eşiminde kullanması gereken birşey varmı
Hos geldin canim. Aklina takilanlari sorarsin zamanla ogrenirsin herseyi. Ilk basta ovulasyon testi al takip yapmaya basla. Rabbim gonlune gore versin insAllah
Mesin keçi boynuzu özü yiyor, selenyum ve çinko takviye kullanıyor. günlük soda muz havuç falan tüketiyoruz. ben ayrı olarak karbonatli su içiyorum, süt ve süt ürünlerini kullanmıyoruz, eşim et ağırlıklı besleniyor
ben eczaneden aldım canım , sabah akşam 2 kaşık yiyor,Bu keçi boynuzu özü bitkiselcilerdemi satılıyo bide kullanımı ne kadar mesela sabah akşammı ölçüsü nene kadar
M
Canım 6. saat falan degerlendir ozman pikten sonraEn fazla 10 saat cnmhayırlısı bakalım ins bu hava bilmemne değişmez duzenim
Canım adetle atılmamış yumurta olabilir, 1 ayda 2 kere adet görecek olabilirsin ben yaşamıştımKızlar günaydın tekrarbisey sorucam adete 6 gün var yumurta akikıvamında akıntı sulu camasirimi islatacak kadar ne olabilir fikri olan ağrı sizi bisey yok zaten hep korundum gebelik de olamaz anlamadım
Vucutta biraz lh hormonu var bu sekilde cıkabilir ama akıntı kafamı karıstırdı normalde olmayan bir akıntıysa test yap bakalım tekrarKızlar kimse yok mudayanamadım imkansız biliyorum ama ovitest yaptım şimdi bu nedir yaw ne olabilir
Merhaba canım hos geldin, 3 ay ovulasyon testi ile takip yapıp vucudunu tanı, cubuk test olabilir inovita miratech bunları kullanabilirsin, bu 3 ay içinde eşinde sende ph ı yuksek su için, süt ve süt ürünleri kullanmayın bol tuz, et, muz, soda, kuruyemiş, patates tüketin eşine takviye bitkisel ilac kullandır birde keçi boynuzu mutlaka kullansın sende kadın dogumcuya gidip rahime bi baktır enfeksiyon mantar var mı, birde fitil kullanMerhaba hanımlar sizleri uzun zamandır takip çok hoş bi sohbet vavar burada dayanamadım bnde üye oldum bnm içimde düşündüklerimi siz rahatça burada konuşuyorsunuz ne hoş bndbnde artık içimde sıkılmadan burada konuşa bilirimbilirim 2 kızım var bnm de küçük olan nisanda 2 yaşi biticek hakkımda hayırlıysa bnde istiyorum bi erkek evladım olmasını bi kaç ay önceden takip yapmak istiyorum gerçi doğumdanda korkmuyo değilim ne deli cesaretiyse
Pki hangihangi ovu testini tavsiye edersiniz hangisi iyi sonuç verir ve eşiminde kullanması gereken birşey varmı
Hoşgeldin aramiza canimHeyecandan aynı msjı 3 kere attım
Sağol cnm gerçekten panikledim biraz..akintiyi takip ediyorum ..tuhaf bi şekilde ıslak sulu bildiğin ovi akıntısı gerçekten anlamış değilim.geb testi de yaptım tabiki bisey yok ama akıntı şaşırtıcı..Canım 6. saat falan degerlendir ozman pikten sonra
Canım adetle atılmamış yumurta olabilir, 1 ayda 2 kere adet görecek olabilirsin ben yaşamıştım
Vucutta biraz lh hormonu var bu sekilde cıkabilir ama akıntı kafamı karıstırdı normalde olmayan bir akıntıysa test yap bakalım tekrar
Merhaba canım hos geldin, 3 ay ovulasyon testi ile takip yapıp vucudunu tanı, cubuk test olabilir inovita miratech bunları kullanabilirsin, bu 3 ay içinde eşinde sende ph ı yuksek su için, süt ve süt ürünleri kullanmayın bol tuz, et, muz, soda, kuruyemiş, patates tüketin eşine takviye bitkisel ilac kullandır birde keçi boynuzu mutlaka kullansın sende kadın dogumcuya gidip rahime bi baktır enfeksiyon mantar var mı, birde fitil kullan
Cnm olabilir böyle belki üşüttün havalar malum sancı geziyordur..kendini ısit cnm korkma belki mi olur belki de oglanlari ikiledin geliyorlarKizlar ya kafami kurcalayan bisi varben neden iki tarafli kasik agrisi cekiyorum hamileligimi ogrendigim ilk gunlerde sol kasigim agrirdi orasi hep kasilirdi kesin bebek soldadir diyordum ya bu 2 3 gundur sag tarafim cok berbat yani şükür agrim sancim yok şu sekilde ben hapsirinca yada oksurunce sag taraf kasiliyo dun gece bi hapsirdim cok kotu kasildi sag tarafim bi an nefesim kesildi agridan sonradan korktum bisi oldumu diye merak ettigim 2 tarafli agri niye oluyo ikiz hisediyorum gibi ama ne bilim oda imkansiz gibi geliyo bana varmi bi fikriniz
Hoşgeldin cnm hergun yeni birşey öğreniyorum kendi adımaHeyecandan aynı msjı 3 kere attım
Dimiiii.....Cnm olabilir böyle belki üşüttün havalar malum sancı geziyordur..kendini ısit cnm korkma belki mi olur belki de oglanlari ikiledin geliyorlar
Hoşbuldum cnm evet inş bnde ögrenirim ilk olarak ovi testi ve vitaminlerle başlıyayım epey zamanım varHoşgeldin cnm hergun yeni birşey öğreniyorum kendi adımaherkes aynı dilde konuşuyor burada çok şükür ümidimiz de duamiz da aynı inşallah sen de takibine başla vücudunu tanı herkes elinden geleni yapıyor geçmişte aynı sistemle bebisi olan ark yardımcı oluyor..
Canim zeyno nun da dedigi gibi iki kez yumurtluyor olabilirsin. Takip yap bakalim. Bu arada kasik agrisi var mi?Sağol cnm gerçekten panikledim biraz..akintiyi takip ediyorum ..tuhaf bi şekilde ıslak sulu bildiğin ovi akıntısı gerçekten anlamış değilim.geb testi de yaptım tabiki bisey yok ama akıntı şaşırtıcı..oluyormuş demekki bakalım daha neler göreceğiz burda çok tşk ederim..
Canım endişelenme hapşırma vücudu kasıyor bende yaşadım aniden içerden basınçla rahim yukarı geliyor ondan ben hapşırırken karnımı tutuyordum açılmasın diye ediselenicek bir durum yokKizlar ya kafami kurcalayan bisi varben neden iki tarafli kasik agrisi cekiyorum hamileligimi ogrendigim ilk gunlerde sol kasigim agrirdi orasi hep kasilirdi kesin bebek soldadir diyordum ya bu 2 3 gundur sag tarafim cok berbat yani şükür agrim sancim yok şu sekilde ben hapsirinca yada oksurunce sag taraf kasiliyo dun gece bi hapsirdim cok kotu kasildi sag tarafim bi an nefesim kesildi agridan sonradan korktum bisi oldumu diye merak ettigim 2 tarafli agri niye oluyo ikiz hisediyorum gibi ama ne bilim oda imkansiz gibi geliyo bana varmi bi fikriniz
Ayyy öylemi çok sağol canimne bilim ister istemez endiseleniyorum bazen oyle oluncaCanım endişelenme hapşırma vücudu kasıyor bende yaşadım aniden içerden basınçla rahim yukarı geliyor ondan ben hapşırırken karnımı tutuyordum açılmasın diye ediselenicek bir durum yok
Neden acaba vücuduna çokmu yüklendin birşeyler yiyerekiştahım falan herşey kapandı vücudumda garip şeyler oluyor, su dan bile tiksiniyorum niye ki yaa
bilmiyorum ki inanılmaz midem bulanıyor, baya evet karbonat falan derken abartmış olabilirimNeden acaba vücuduna çokmu yüklendin birşeyler yiyerek
Hafif var çift taraflı ama..takipteyim hayırlısı..Canim zeyno nun da dedigi gibi iki kez yumurtluyor olabilirsin. Takip yap bakalim. Bu arada kasik agrisi var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?