Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Saat yazan bozuk canım ona göre pik duruyor bak,, baska testin var mı onla yapsana
Canım o sabah yaptığım işte, ilk attığım tekli foto varya, beklemekten öyle oldu, çok sıvı tükettim, test çok , ama sabahki pik değildi koyu cikti yine dem perşembe ye kadar dayanmam lazim

Cnm testlerini nettenmi siparis verdin yoksa eczanedenmi aldin bnde alicamda kararsiz kaldim nerden alayim diye
Canım o sabah yaptığım işte, ilk attığım tekli foto varya, beklemekten öyle oldu, çok sıvı tükettim, test çok , ama sabahki pik değildi koyu cikti yine dem perşembe ye kadar dayanmam lazim

Cnm testlerini nettenmi siparis verdin yoksa eczanedenmi aldin bnde alicamda kararsiz kaldim nerden alayim diye
Canım internetten aldim ben 3 ayrı marka, yumurtalama günün yakınsa internet yetişmeye bilir onu hesaba katmak lazım, eğer çok varsa netten al. az varsa eczaneden al ama biraz pahali

kendi kendine konuşan bi deli gibiyim suan, çok huzursuzum içim daralıyor, oturdum yağmurun sesini dinliyorum ışıklar kapalı, biri beni silkelesin delirmek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…