- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.501
Hadi hayırlısı cnm yarini gorur gibi bu durum akintin nasil onu da kontrol et ..bu gece de geç saat yapmaya çalış pik kaçırma aman diim yaklasmis
ay hadi insallahAnnem yolda daha. 2 3 kere aradım unutmaması için kadın korkudan kağıdı göğsüne koymuş unutmamak için
yarın 1 de randevum var yetişirim inşallah. akşam yaparım yine test, akıntım normal günlerde ki gibi hafif fazla, gece de yaparım. ayy valla yarın çatlıyor dese de bi yapıp kurtulsamHadi hayırlısı cnm yarini gorur gibi bu durum akintin nasil onu da kontrol et ..bu gece de geç saat yapmaya çalış pik kaçırma aman diim yaklasmis✌
Canim valla ne alemde olayim ayni gun gectikce heyecan artiyo cumaya ne kaldikiKızlar dün adetim bitti yarın testlere başlamayı düşünüyorum siz be dersiniz
@Blue0Pink kız sende gelsene
@899eylulgeliniPrensesim2016 siz ne alemdesiniz
Anamı uğurladımbana özelden adını yazanların ve adını bildiklerimi yazdım kağıda verdim kabe karşısında dua et dedim. Üstüne basa basa unutma dedim yok unutur muyum dedi☺
Inşallah cnmyarın 1 de randevum var yetişirim inşallah. akşam yaparım yine test, akıntım normal günlerde ki gibi hafif fazla, gece de yaparım. ayy valla yarın çatlıyor dese de bi yapıp kurtulsam
insallah canim dua edin valla, hayırlısı ise olsun inşallah,Inşallah cnmhavuç ye rende yap salata gibi yap yap biseyler tuket bugün..ins gönlüne göre olsun denk gelsin ay inşallah..
Tabi canim haklisin araya 4 yil +3 düşük girince vücud anca alışıyorCanim cok normal vucudun hamilelige alismaya calisiyor.
Allah gonlune gore versin insallah canimmminsallah canim dua edin valla, hayırlısı ise olsun inşallah,
Kizzzz sen test yapmadinmi dahaaaAnnem yolda daha. 2 3 kere aradım unutmaması için kadın korkudan kağıdı göğsüne koymuş unutmamak için
Merhaba hosgeldinMerhaba
Hoşbulduk teşekkür ederimMerhaba hosgeldin
Karbonatlı su iyi geliyordu sanki internete bak çıkarsanızKızlar birşey sorucam cvplarınıza ihtiyacım var bn büyük kızımı 2 yasında emzirmekten kestiğim için bu kızımıda öyle kesmek istedim ama şuan gögüslerim bi aydır uclari yara oldu yeni dogan gibi ne kullansam iyi gelir denemedigim sey kalmadi krem falanda aldi esim eczaneden ama hala gecmedi
Amin cnm Allah razı olsunAllah gonlune gore versin insallah canimmm
ben sadece dut kaynatıp uçlarına sürmüştüm çok gecirmistiKızlar birşey sorucam cvplarınıza ihtiyacım var bn büyük kızımı 2 yasında emzirmekten kestiğim için bu kızımıda öyle kesmek istedim ama şuan gögüslerim bi aydır uclari yara oldu yeni dogan gibi ne kullansam iyi gelir denemedigim sey kalmadi krem falanda aldi esim eczaneden ama hala gecmedi
Ya mesajınızı gördüm de bişeyi merak ettim. İlk gebeliğim kız erkek fsrketmez Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin hepimize. Çok inandığıödan değil aslında da merakHoşbulduk teşekkür ederimovulasyon testerimi kullanıyorsunuz? Oğlumda ovulasyon testiyle hamile kaldım bir kızım vardı bi oğlum olsun istiyordum tam yumurtlama günü ve sonraki 2 gün denedim hamile kaldım şimdi 3. İçin istiyorum kısmet inş
1 hafta gunde 1 fitil canımzeyno kaç gün kullanayım peki günde 1 fitil tamam ama kaç gün devam etmeliyim?
Yarını bulur canım
Hoşgeldn canım tam olarak neler yaptın, sadece ovulasyon takibi ile 2 deneme mi olduHoşbulduk teşekkür ederimovulasyon testerimi kullanıyorsunuz? Oğlumda ovulasyon testiyle hamile kaldım bir kızım vardı bi oğlum olsun istiyordum tam yumurtlama günü ve sonraki 2 gün denedim hamile kaldım şimdi 3. İçin istiyorum kısmet inş
Merhaba hoşgeldin oğlun da neler yaptığını biraz anlatır mısınHoşbulduk teşekkür ederimovulasyon testerimi kullanıyorsunuz? Oğlumda ovulasyon testiyle hamile kaldım bir kızım vardı bi oğlum olsun istiyordum tam yumurtlama günü ve sonraki 2 gün denedim hamile kaldım şimdi 3. İçin istiyorum kısmet inş
sağol cnm1 hafta gunde 1 fitil canım
Yarını bulur canım
Hoşgeldn canım tam olarak neler yaptın, sadece ovulasyon takibi ile 2 deneme mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?