Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hadi hayırlısı cnm yarini gorur gibi bu durum akintin nasil onu da kontrol et ..bu gece de geç saat yapmaya çalış pik kaçırma aman diim yaklasmis
yarın 1 de randevum var yetişirim inşallah. akşam yaparım yine test, akıntım normal günlerde ki gibi hafif fazla, gece de yaparım. ayy valla yarın çatlıyor dese de bi yapıp kurtulsam

Canim valla ne alemde olayim ayni gun gectikce heyecan artiyo cumaya ne kaldiki gun sayiyorum anneninde yolu acik olsun rabbim kabul etsin insallah allah razi olsun

yarın 1 de randevum var yetişirim inşallah. akşam yaparım yine test, akıntım normal günlerde ki gibi hafif fazla, gece de yaparım. ayy valla yarın çatlıyor dese de bi yapıp kurtulsam
Inşallah cnm havuç ye rende yap salata gibi yap yap biseyler tuket bugün..ins gönlüne göre olsun denk gelsin ay inşallah..

Kızlar birşey sorucam cvplarınıza ihtiyacım var bn büyük kızımı 2 yasında emzirmekten kestiğim için bu kızımıda öyle kesmek istedim ama şuan gögüslerim bi aydır uclari yara oldu yeni dogan gibi ne kullansam iyi gelir denemedigim sey kalmadi krem falanda aldi esim eczaneden ama hala gecmedi

Merhaba hosgeldin
Hoşbulduk teşekkür ederim ovulasyon testerimi kullanıyorsunuz? Oğlumda ovulasyon testiyle hamile kaldım bir kızım vardı bi oğlum olsun istiyordum tam yumurtlama günü ve sonraki 2 gün denedim hamile kaldım şimdi 3. İçin istiyorum kısmet inş

Karbonatlı su iyi geliyordu sanki internete bak çıkarsanız

ben sadece dut kaynatıp uçlarına sürmüştüm çok gecirmisti

Ya mesajınızı gördüm de bişeyi merak ettim. İlk gebeliğim kız erkek fsrketmez Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin hepimize. Çok inandığıödan değil aslında da merak bende ovu takibi yaptım. Yumurtlamadan 3 gün önce birleşme oldu ve yumurtlama günü ile ertesi gün oldu. Merak ettiğim 3 gün önceki spermler mi tuttu bu kız çocuğu olasılığı fazla oluyor yda yumurtlama günü ve ertesi günü mü oldu acaba.

zeyno kaç gün kullanayım peki günde 1 fitil tamam ama kaç gün devam etmeliyim?
1 hafta gunde 1 fitil canım
Yarını bulur canım
Hoşgeldn canım tam olarak neler yaptın, sadece ovulasyon takibi ile 2 deneme mi oldu

Merhaba hoşgeldin oğlun da neler yaptığını biraz anlatır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…