- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.481
Yer gok dua uzerine kurulu canim. Yagmur yagarken edilen dualar kabul olur derler. Rabbim duani bos cevirmesin. Kalbine ferahlik versin.kendi kendine konuşan bi deli gibiyim suan, çok huzursuzum içim daralıyor, oturdum yağmurun sesini dinliyorum ışıklar kapalı, biri beni silkelesin delirmek üzereyim
aminnn inşallah canım dualarimdasinizYer gok dua uzerine kurulu canim. Yagmur yagarken edilen dualar kabul olur derler. Rabbim duani bos cevirmesin. Kalbine ferahlik versin.
Canim sabahta soyledim sana sen cok stres yapiyosun. Lutfen ama lutfen dusunme bu kadar.kendi kendine konuşan bi deli gibiyim suan, çok huzursuzum içim daralıyor, oturdum yağmurun sesini dinliyorum ışıklar kapal
aminnn inşallah canım dualarimdasinizhayırlısını istiyorum bilmiyorum kafam çok karışık tüm dengem sasti
valla bu kadar takacak bi insan değilim normalde, son günlerde yaşadığım sağlık sorunları mi yumurta olmaması mi biri strese soktu beni, inşallah nasip eder canim çünkü ben bile bıktım bu halimden , hamile kalayım da kusmaya falan başlasın o günleri bekliyorumCanim sabahta soyledim sana sen cok stres yapiyosun. Lutfen ama lutfen dusunme bu kadar.
Mesela ben cok bunaldim mi bu sayfaya bile girmiyorum. Aciyorum muzik dinliyorum yada tiktok ta milleti izliyorum kafam dagiliyo. Sende baska seylere bak biraz oluruna birak. Ben inaniyorum Rabbim nasip edicek bizlere.
Canım o sabah yaptığım işte, ilk attığım tekli foto varya, beklemekten öyle oldu, çok sıvı tükettim, test çok , ama sabahki pik değildi koyu cikti yine dem perşembe ye kadar dayanmam lazim
Perşembeyi bulur daha canım, sen sabah 7 gibi ilk idrarı yap yarım bardak su iç 10 11 de testi yap 10 dk sonra cek at burayaayy yarın olmasin da perşembe doktora gidicem
Canim sabahta soyledim sana sen cok stres yapiyosun. Lutfen ama lutfen dusunme bu kadar.
Mesela ben cok bunaldim mi bu sayfaya bile girmiyorum. Aciyorum muzik dinliyorum yada tiktok ta milleti izliyorum kafam dagiliyo. Sende baska seylere bak biraz oluruna birak. Ben inaniyorum Rabbim nasip edicek bizlere.
tamam canisi yapar atarım hemen sabahPerşembeyi bulur daha canım, sen sabah 7 gibi ilk idrarı yap yarım bardak su iç 10 11 de testi yap 10 dk sonra cek at buraya
aman işte gusülü düşündüm abdest yazdım nasıl bir kafadaysamAbdest değil gusül bozulur
valla şehvetlenmeyi bırak yerinden fırlayacak diye kıpırdayamadım bileGusülde bozulmaz okuyun lütfen şehvetlenme varsa gusül gerekir
zeyno kaç gün kullanayım peki günde 1 fitil tamam ama kaç gün devam etmeliyim?Uykular haram oldu gençliğim bak talan oldu cok sevdim yalan oldu zalımm gecelerrrr
Bozulmaz canım en az 1 hafta kullan
Amiiiinnn.Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler. dualarımızın kabul oduğu, yağan yağmurların yağan karların ve denizlerdeki kum tanecikleri adedince hayırlısını istiyoruz hayırlısıysa istiyoruz gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip et ALLAH ım
Amin canımGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler. dualarımızın kabul oduğu, yağan yağmurların yağan karların ve denizlerdeki kum tanecikleri adedince hayırlısını istiyoruz hayırlısıysa istiyoruz gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip et ALLAH ım
Naptin cnm yaptın mı test bencede bulur gibi yarını ins öyle olur aman takip et ..hayirlisiyla yapalım şu denemeleri bu aytamam canisi yapar atarım hemen sabah
yaptım canım atıyorum simdiNaptin cnm yaptın mı test bencede bulur gibi yarını ins öyle olur aman takip et ..hayirlisiyla yapalım şu denemeleri bu ayhepimiz için kolaylık diliyorum buradaki herkes güzel bi gün olsun
Bende aynensabah test yapacağım öğlene doğru buralar da olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?