Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
zeyno sana kendimi cok yakin hissediyorum ya nerdeyse hep ayni tesadufleri yasamisiz ve sende aralikta baslammissin subbat hamis olmussun raabbim sonucunuda benzeettsin biliyorum sen vesilesin bana bizlereee♥♥♥♥♥♥
İnşallah canım duygularımız karşılıklı Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

Herkesin imtihanı başka. Kimine hiç vermez kimine kız yada erkek evlat vermez. O yüzden düşüncelere saygı duymak gerekir. Şahsen benim birşey hoşuma gitmezse okuma gereği bile duymam. Sende öyle yaparsan hayatın daha sakin geçer.

ben 3 gün cesaret edememmm
Merhaba, Bugün 10. günü geç mi kaldım acaba? Genelde 30 günde bir adet oluyorum. Yarın hemen başlayayım o halde. Eczaneden rastgele bir test aldım, ismini hatırlayamıyorum.
mrb hoş geldin adet dongun uzun bugün başla geç değil cnm zaten bu ay ve bir sonraki ay kendini tanı derim testleri sıvı alımını ve beslenmeni dikkat edersen ve stres yapmazsan benim gibi ben fena stres yapıyorum iyice netlestirirsin günlerin daha rahat olur allah gönlüne göre versin ins

bana sorarsan elektrikli göğüs pompası almakla iyi yapmışsın. her 2 saatte bir mutlaka emzirmeye çalış emmezse sağ ki vücudun tekrar sütü üretsin

ok baby.

Arkadaslar bende testlerle kafayi bozdumm yaaa valahi bu isten bisi anlamadimm zeyno deneme ayi seni baya rahatsiz edecem kuzum acaba yablis saaatlardemi yaptim bu nedir ya
Cnm bende 6 ocakta pik gibi görüyorum önümüzdeki ay daha dikkatli yaparsın zaten kendini tam tanımadan olmuyor hemen ..iste sıvı alimi çok önemli K Khvekokusu20 banada dedi 3/4 saat sıvı yok birikende yapılacak sonraki idrarla test✌ hadi hayırlısı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…