- 19 Ekim 2019
- 130
- 197
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.701
Vala bunu bilmiyordum yaaCanım ama yanlıs yapıyorsun arada geleni idrarı yapmıcaksın birikecek bekleyecek
Sensitest ne bu aradaDogru. Sensitest almanya 4 saat diyor ve her gun ayni saat. Ayrica sabah idrari kesinlikle yapmayin diyor. Yoksa testler iyi guzel
cok haklisin cok panik oluyorum zeyno inan bidigimde ucuyor kafamdanRahatsız falan etmezsin canım bak ince ayrıntılar var iyice ögren her detayı yaz önümdeki ay denicem diyorsun böyle test yaparsan olmaz
Yav diyorum cubuk test kolay kolay yanılmaz ya ikinci yumurta gelişiyor yada yanlış yapıyor beynim yandı 2 gundur senin testlere kızVala bunu bilmiyordum yaa
Niye panik yapıyorsun canım sakin ol panik yapacak bişey yok, panikle yanlıs yaparsın bak cekinme sor yaz herseyiN
cok haklisin cok panik oluyorum zeyno inan bidigimde ucuyor kafamdan
Seninde bebe var ondan soz bu subatta adetten sonra her aattigim adimi yazacagimmmNiye panik yapıyorsun canım sakin ol panik yapacak bişey yok, panikle yanlıs yaparsın bak cekinme sor yaz herseyi
Canım olsun sen yaz ben fırsat buldum mu yazarım sana hemenSeninde bebe var ondan soz bu subatta adetten sonra her aattigim adimi yazacagimmm♥
Tamam canımSuan diyete devam ediyorum artik test yapmayi biraktim
Tamam canım
İnşallah canım duygularımız karşılıklızeyno sana kendimi cok yakin hissediyorum ya nerdeyse hep ayni tesadufleri yasamisiz ve sende aralikta baslammissin subbat hamis olmussun raabbim sonucunuda benzeettsin biliyorum sen vesilesin bana bizlereee♥♥♥♥♥♥
Herkesin imtihanı başka. Kimine hiç vermez kimine kız yada erkek evlat vermez. O yüzden düşüncelere saygı duymak gerekir. Şahsen benim birşey hoşuma gitmezse okuma gereği bile duymam. Sende öyle yaparsan hayatın daha sakin geçer.Allah akıl fikir versin gerçekten gördüğüm en komik başlık ve en komik cevaplar. Rabbim hayırlısını versin inşallah demiyorsunuz da derdiniz gücünüz erkek olmuş . Bir de bunu kadın yapıyor kendi cinsiyeti den istemiyor. Çok tuhaf yani.. bazıları çocuğum olsun diye kırk yolu dener. Siz de cinsiyet derdine dusmussunuz. Yazık.
ben 3 gün cesaret edememmm
mrb hoş geldinMerhaba, Bugün 10. günü geç mi kaldım acaba? Genelde 30 günde bir adet oluyorum. Yarın hemen başlayayım o halde. Eczaneden rastgele bir test aldım, ismini hatırlayamıyorum.
herkese günaydınlaryine aşırı mutluyum
bana sorarsan elektrikli göğüs pompası almakla iyi yapmışsın. her 2 saatte bir mutlaka emzirmeye çalış emmezse sağ ki vücudun tekrar sütü üretsinCanım birde bir şey soracam 54 günlük bebeğim var ilk günler sezaryen olduğum için sütüm gelmedi bu yüzden mama verdim çünkü bebeğim açtı 3 gün sonra sütüm geldi emziriyordum arada mamada verdim çünkü bebeğim doymuyordu su an sütüm yok denecek kadar az elle sağdım 30 ml süt geldi 2 gogsumden bu yüzden elektrikli göğüs pompası sipariş ettim işe yarar mı sence günde 2 'de olsa sütümü içsin istiyorum oğlum göğsümü emmiyor ne yapsam tutmuyor
valla hiç gidesim yok , doktorun söyleyeceklerini duymak istemiyorum, yine yok diyecekya yapma nolu r böyle azcık kaldı allah'ın izniyle bugün bi git bakalım dr ne dice k güzel haberler inşallah
ok baby.Allah akıl fikir versin gerçekten gördüğüm en komik başlık ve en komik cevaplar. Rabbim hayırlısını versin inşallah demiyorsunuz da derdiniz gücünüz erkek olmuş . Bir de bunu kadın yapıyor kendi cinsiyeti den istemiyor. Çok tuhaf yani.. bazıları çocuğum olsun diye kırk yolu dener. Siz de cinsiyet derdine dusmussunuz. Yazık.
gözünüzü sevem biri azramm ı tutsunnnnnnnnnnnBitmiyor ..bitmiyor..hic bitmiyorlardi..
Cnm bende 6 ocakta pik gibi görüyorum önümüzdeki ay daha dikkatli yaparsın zaten kendini tam tanımadan olmuyor hemen ..iste sıvı alimi çok önemli K Khvekokusu20 banada dedi 3/4 saat sıvı yok birikende yapılacak sonraki idrarla test✌ hadi hayırlısı cnmArkadaslar bende testlerle kafayi bozdumm yaaa valahi bu isten bisi anlamadimm zeyno deneme ayi seni baya rahatsiz edecem kuzum acaba yablis saaatlardemi yaptim bu nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?