- 21 Ağustos 2016
- 87
- 175
- 93
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.741
Yok kiz ben kaffayi bu alanda bozdum ama kendim hic denemedim.valla sen biliyorsun yabancılar ne yapıyor ya anlatsana başka ne yapıyolarmış
Bu ay dedikodu yok bacım ban yersem varya bende seni yerim
+1 canım kesinlikle istiyorum ama doğumu düşündükçe acayip korkuyorumYa kızlar doğumdan korkmuyo musunuz yada korkuyorsanız kndinizi nasıl motive ediyorsunuz şahsen bn hem istiyorum hakkımda hayırlıysa erkek çocuğu bi taraftanda doğumdan aşırı korkuyorum
Korkmayan varmı ki+1 canım kesinlikle istiyorum ama doğumu düşündükçe acayip korkuyorum
ay ne bileyim ya bazıları maşallah deyim gerçekten bir avazda doğuruyor ben kaç avaz ettim hatırlamıyorumKorkmayan varmı ki
Hele Bi oğlan tutsun da avazlara boğarım onuay ne bileyim ya bazıları maşallah deyim gerçekten bir avazda doğuruyor ben kaç avaz ettim hatırlamıyorum
Cnm bugün testlerin ne alemde yaptinmi..Hele Bi oğlan tutsun da avazlara boğarım onu
Yaptım aynıCnm bugün testlerin ne alemde yaptinmi..
🖐 burdayim beybisiKorkmayan varmı ki
Tamam bekliyorum..daha girmedim cnn randevu 1 de yazacağım buraya
Dualarimiz seninle cnm ins gör yumurtalarıAmin inşallah canım bana dua edin
Şaka yapıyon. Yoksa sezeeyan mı🖐 burdayim beybisi
insallah beybitolarrrDualarimiz seninle cnm ins gör yumurtaları
Cnm ay takvimini de takip eden var okumuştum dolunay zamanı kız bebek icin uygunmuş ayın hilal olduğu zamansa yani büyüdüğü veya küçüldüğü zamanlar erkek bebek icin iliski günü olarak kabul ediliyorYok kiz ben kaffayi bu alanda bozdum ama kendim hic denemedim.
Yiyecek olarak
- Tuzlu yiyecekler
-Et
-Ketcap (tuzludur diyenherhalde)
- Soguk domates corbasi (tuzludur diye kesin)
- Cornflakes kahvaltida sutle yeriz ya (Cinko demir oldugu icin)
- Muz !!!
Ve erkek bebek icin calcium magnesuimdan uzak durup daha cok kalium-natrium icerikli yiyecekler tercih ediyorlar. Ve evet onlarda ovulasyon testiyle yapiyor yumurta gunu ve sonrasi okadar. Bazisi is 13/17/21 gibi gunlerde. Uyduruk gibi. Kimisi IONlara bile dikkat ediyor o gercekten haram'a kacar. Insan umudunu Ay'a ve Gunes'e baglayamaz.
Burda da tam tersiCnm ay takvimini de takip eden var okumuştum dolunay zamanı kız bebek icin uygunmuş ayın hilal olduğu zamansa yani büyüdüğü veya küçüldüğü zamanlar erkek bebek icin iliski günü olarak kabul ediliyor
Işte hangisi doğru bilmiyorum tabi ki ama onların takip ettiği ay ın evreleri dur foto atayım bu ayın ay takvimini bakalimBurda da tam tersi
İnanmıyorum ben o işlere pek yaIşte hangisi doğru bilmiyorum tabi ki ama onların takip ettiği ay ın evreleri dur foto atayım bu ayın ay takvimini bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?