Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
hoşgeldin aramıza

beslenme önemli cnm tecrübelerle sabit takip edemiyorsan tuzlu yemeye özen göster muz soda avakado arada mutlaka tuket suyunu netleştir karbonatli vs icemiyorsan limonlu iç ph yüksek su iç bunlar normalde de yapabileceğin seyler kendini kasma madem ama her şeyden önce inan tatlım hayal et o cerceveyi.. ben bu sekilde bircok seyi ..basardim .. inşallah bu da onlardan biri olur

valla sen biliyorsun yabancılar ne yapıyor ya anlatsana başka ne yapıyolarmış

Günaydın kızlar ben beklemedeyim diye sadece yazdıklarınızı okuyorum. P.tesi yada Salı adet günüm çok stresli ya beklemekkkk ama bu aydan pek umudum yokk☹
Bende adet bekliyorum cnm neden umudun yok hayret bisey bu ay deneyeceğiz iste rast gelirse olacak deme öyle odaklan biraz ama test takibi hiç yapmadiysan tabi dene bir ay kendini tanı.

Döngü süre ne göre eğer ilk deneyeceksen 8 9 günü adetin basla bence cnm testlere 3 kere 2 de yapabilirsin sabah ilk idrar dışında 3 4 saat sıvı almadan 11 gibi 16 gibi birde 20 gibi yapabilirsin ..koyulasma durumuna göre gece de takip edersin böylece pik kaçmaz deneye deneye az cok tahmin yurutuyorsun zaten herkeste farkli olan birşey olduğu için kendini bilmen çok önemli..sonra beklemek beklemek dua sabır

İlk cocukta bayaga dikkat etmisitm ama şuan gelişi güzel yaşıyorum inşallah hamile kalabilirim bu ay

Ya kızlar doğumdan korkmuyo musunuz yada korkuyorsanız kndinizi nasıl motive ediyorsunuz şahsen bn hem istiyorum hakkımda hayırlıysa erkek çocuğu bi taraftanda doğumdan aşırı korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…