- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.721
o yoktu şükürgözünüzü sevem biri azramm ı tutsunnnnnnnnnnn
dur aman diyim orda dur ilerleme senYaptım cnm dur mesajları bitireyim atacam ☺
valla hiç gidesim yok , doktorun söyleyeceklerini duymak istemiyorum, yine yok diyecek
[/QUOTE
Demeyecek inshiç bozma moralini yüksek tut hani önce bi tam inanacaktik
hoşgeldin aramızaSelamlar herkese.. Bir süredir ara ara bu forumu takip ediyorum.
4 yaşında bir kızım var benim de. Bu aydan itibaren ovulasyon testlerine başlıyacam. İlk defa kullanıcam, bu konuda çok acemiyim.
Adetim yeni bitti, ne zaman başlamalıyım, günün hangi saati en uygundur . Bir de hangi marka güvenilir ve kullanışlıdır? Bana da yardımcı olur musunuz?
keşşşşke benim olsaaaaaYok gercekten Iphone X son isik acik 6 ocak acayib koyu gozunkuyor gerisi silkelenmis yada isik yansimasindan olabilir. Tekrar dene her gun ayni saat
Bende tam tersi olmaz ya deyip iliski felan yapmiyorum testlere para verip bos bos kullaniyorum. Ustune sigara yakip Allahim hayirlisi kiz olsa nolacak deyip uc dakka sonra Amaa istiyorummm be diyip demotivasyon depresyon felan oluyorum. bende bir kere disiplin yok. Oyle yemek icmek yapamam.
valla sen biliyorsun yabancılar ne yapıyor ya anlatsana başka ne yapıyolarmışDegil. Pik degil. Dilim yetmiyor. Pikten sonra bu 24-48 saat cift cizgi gosterir kesin. 6 ocak en yuksek bazi almanlar hatta silkelesince yapiyorlar burda yapanlarda vardi yumurta pikten sonra guya o tuplerden kurtuluyormus diye. Dur kiz ismarlicam soz obur aya bende kullancam gorursun seningilizceniz iyise bide Conceiving a boyforum yazin. Bu ingilizler felan erkek bebek icin tuzlu yiyecekler yiyormus.
Belki geç yumurtluyorsun ben de geç yumurtluyorum 18. Yada 19. Günlerde genelde.. benimde 14. Günde böyle çok silik çıkıyor14 .gün oluyor
Bende adet bekliyorum cnm neden umudun yok hayret bisey bu ay deneyeceğiz isteGünaydın kızlarben beklemedeyim diye sadece yazdıklarınızı okuyorum. P.tesi yada Salı adet günüm çok stresli ya beklemekkkk ama bu aydan pek umudum yokk☹
İlk cocukta bayaga dikkat etmisitm ama şuan gelişi güzel yaşıyorum inşallah hamile kalabilirim bu ayKızlar bu hafta deneme ayı incir tüketiyorum günde 2 tane. kalinor içiyorum günde 1 tablet. Karbonatlı su dışında su içmiyorum. Arada limonu kafaya dikiyorum. Muz bulunca yiyorumhavuç hemen hemen her gün 1 tane yiyorum. Eşim sadece keçi boyunu özü içiyor çerez bal, bol bol et yiyor. Başka başkaa öneri varsa alabilirm
Bu arada bu şarkı yoldaşlarıma gelsin L Laladunya @3 cicek annesiBlue0Pink M Matthillda mimiraculum E Elaaa01 ve diğerleri  sunumuz tımarhaneeee sizlerlee
Hakkinda hayirlisi canimYaptım cnm dur mesajları bitireyim atacam ☺
Yazıkkkk olmuşşİnternetim yoktuuuu
Bunu çözmek gerek
Sensitest ne bu arada
Sensitest bu arkadasimizin kullandigi testlerin ayni markasi. Cok hassaslar adi senstiveden gelme en ufak hormonu bulma kbiliyetindeSensitest ne bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?