- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.761
Buaydan umudum yok kesin adet olacağım diyorumBende adet bekliyorum cnm neden umudun yok hayret bisey bu ay deneyeceğiz isterast gelirse olacak deme öyle odaklan biraz ama test takibi hiç yapmadiysan tabi dene bir ay kendini tanı.
Canım emer öyle bir emerki benim.kız gibi daha bırakmaz neler çektim rabbim bilir her gece ağlardım sarılık olduk mastit oldum sütüm bir dama bile gelmez oldu hep MMA verdim am şimdi emiyor biberona alışınca zor oluyor ben lansinoh biberon almıştım anne memesine en yakınmış onu kullandı hep benden soğudu sütüm bosukmuydu ne mastit iltihablanm dan dolayı ben chicho nün pompasını aldım çok rahat dağılıyor aklında olsun birde banyoda falan emzirmeyi dene pompa ile ucunu çıkar memenin sonra biberon verirken kandır memeni ver ben zor oldu ama alıştırdım şimdi ağzına biberon sürmüyor yapışık geziyoruz birde ben lesitin kullandım sütü sıvılaştırıyor sütün yoğunluğundan memeye alışkın olmadığından birde minik olduğundan ememiyordu pompa ilede ucunu çıkarınca yılmadan devam edince emmeye başladı birde azıcık emdikten sonra daha biberon vermedim ki başlamışken bırakmasın diye biberon çekmeden geliyor rahata alışıyorlar malesef onedenle ilk başta verilmemesi lazım şırınga kullanmakta fayda var demekkiCanım birde bir şey soracam 54 günlük bebeğim var ilk günler sezaryen olduğum için sütüm gelmedi bu yüzden mama verdim çünkü bebeğim açtı 3 gün sonra sütüm geldi emziriyordum arada mamada verdim çünkü bebeğim doymuyordu su an sütüm yok denecek kadar az elle sağdım 30 ml süt geldi 2 gogsumden bu yüzden elektrikli göğüs pompası sipariş ettim işe yarar mı sence günde 2 'de olsa sütümü içsin istiyorum oğlum göğsümü emmiyor ne yapsam tutmuyor
Evet canim sezeryanŞaka yapıyon. Yoksa sezeeyan mı
Hele bi hamile kalın Rabbim gönlünüze göre versin onu sonra düşünürsünüz+1 canım kesinlikle istiyorum ama doğumu düşündükçe acayip korkuyorum
Korkaman normal herhaldeEvet canim sezeryan
Benim de pazar gunu cnm tabi one veya geriye atmazsa..tabi yazalım buraya✌Buaydan umudum yok kesin adet olacağım diyorumtest takibi yaptım biliyorum ama eczaneden aldım 5 li diye yetmedi çok anlamadım yumurtlamamı hangi gün adetin benim Pazartesi yada Salı. Beraber takip edelim günlerimiz yakınsa
Deneme yapmıştın dimi sen cnm. İnşallah hamilelşktir o zmnKizlar dün gece sağ kasığımda bıçak saplar gibi agriyla uyandım sonra 1 bardak şu içim dedim bir baş dönmesi bi kusma kendinden geçtim bu ne ki
Hamile bile olsam daha önce hiç böyle olmamişdi
deneme yapmış miydin? günün yaklaştıkça bi test yap istersen inşallah hamilesindirKizlar dün gece sağ kasığımda bıçak saplar gibi agriyla uyandım sonra 1 bardak şu içim dedim bir baş dönmesi bi kusma kendinden geçtim bu ne ki
Deneme yapmıştın dimi sen cnm. İnşallah hamilelşktir o zmn
[/Q
UOTE]
Yaptım canim tek deneme insallah hamileliktir az kaldı beklicek
Aynen canim bakmıyorum hangi gün diye ama yaklaşdi tabi hesapta yapmiyorumdeneme yapmış miydin? günün yaklaştıkça bi test yap istersen inşallah hamilesindir
bekle bakalım inşallah güzel haberler verirsin bizeAynen canim bakmıyorum hangi gün diye ama yaklaşdi tabi hesapta yapmiyorum
İnşaAllah hamilesindir canım bide erkek çocuk genelde hep sağ tarafa yerleşiyor. Kızım soldaydı oğluma hamile kalınca sağdaydı ilk Aydan demiştim bu erkek inşaAllah senin de öyle olurKizlar dün gece sağ kasığımda bıçak saplar gibi agriyla uyandım sonra 1 bardak şu içim dedim bir baş dönmesi bi kusma kendinden geçtim bu ne ki
Allah razı olsun canim amin dilerim seninde gönlündeki olurİnşaAllah hamilesindir canım bide erkek çocuk genelde hep sağ tarafa yerleşiyor. Kızım soldaydı oğluma hamile kalınca sağdaydı ilk Aydan demiştim bu erkek inşaAllah senin de öyle olur
Amşn canım cümlemizin inşAllah razı olsun canim amin dilerim seninde gönlündeki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?