- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.881
Iyiyim canim teşekkür ederimNasılsın canım
aminn insallah canim dualarınıza ihtiyacım varAllah yardimcin olsun insaallah diledigin gibi hersey yolunda gider
karar verdim vuruncam canimEe kararın ne
-bilmiyorum
Canım igneden anlamazsın belli edemezyani vuruncam canım Allah versin ne yapayım, akıntıya göre de belki hareket edebilirim. Benim yumurtlama kendini çok belli ediyor zaten, kısmet bakalım
Cuma ignesi yaptır cumartesi doktora git kac mm sor ona göre hareket et mademkarar verdim vuruncam canim
aynen cumartesi kabul ederse gidicem canımCuma ignesi yaptır cumartesi doktora git kac mm sor ona göre hareket et madem
Bende iyiyim canım bebekli hayat yorucu geciyor birazIyiyim canim teşekkür ederim
Sen nasilsin bebekli hayat nasil geciyo
Kabul etmezse de baska doktora git baktır canımaynen cumartesi kabul ederse gidicem canım
1 tane minnoşum var şuanSenin kac cocugun var canım
insallah cnm başka doktor baksa keskeeKabul etmezse de baska doktora git baktır canım
Olacak o kadar canimBende iyiyim canım bebekli hayat yorucu geciyor biraz ♥
Agrım var cok dersin bakar canıminsallah cnm başka doktor baksa keskee
tamam canım insallahAgrım var cok dersin bakar canım
Kız neresi iyi 2 gün sancı sonrada o doğma daha zor valla ben o kadar kotü oldumki masadan inmişligim var doğum anındaÖylemi dersin. hepsi zor bacım napak. Ama sezeryan dan sonra normal doğum olur mu ki. Oluyorsa yap. Şaka maka normal daha iyi. Ciddiyim ☺
Neden okadar sürdü ki ağrım sancı verdiler demekki hastaneye gitmeden önce ağrın var mıydıKız neresi iyi 2 gün sancı sonrada o doğma daha zor valla ben o kadar kotü oldumki masadan inmişligim var doğum anında
Hayır canım Türkiye’deyim.Avrupadaysan; Action ve Clearblue.
Canım yarın test al en az 3 4 saat sıvı tüketmeden beklemiş idrarla testi yap hos geldin bu arada
mrb hoş geldinadet dongun uzun bugün başla geç değil cnm zaten bu ay ve bir sonraki ay kendini tanı derim testleri sıvı alımını ve beslenmeni dikkat edersen ve stres yapmazsan benim gibi ben fena stres yapıyorum iyice netlestirirsin günlerin daha rahat olur allah gönlüne göre versin ins
Neden okadar sürdü ki ağrım sancı verdiler demekki hastaneye gitmeden önce ağrın var mıydı
Seninki kötüymüş günler sürmüş ben 3 saatte doğurdum çıkdım ama o 3 saat ömrümden ömür gitti o ayrı....Gitmeden önce bel ağrım vardı kaynanam dediki doğum başlamıştir belki bi hastaneye gidek oda gittik 2 cm açılma var ama bi bırakmadıler kndi sancimla acilsin yok suni sancı verdiler valla oyuncak gibide oynadılar o yüzden şindik korkuyom
Vallahi hiç birini bilmiyordumDolunayda oglana hamile kaldım
Catlatma ignesi yaptırma bence canım
Kesin 36. Saatte catlamaz, test yapamaz pozitif gösterir test hep canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?