Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok hiç bı sıkıntı yoktu rahimde kaç Dr gittim anlamadılar.enfeksiyondan suphelndiler. Dün muayene oldum işte önden herşey temiz rahim yumurtalıklar iyi
2. Gebelikte çok dikkatli olmalısın sen yine de gebelik olursa rahim boyunu ölçtür büyük ihtimalle enfeksiyondur bu yüzden bol bol su iç şimdiden inş tekrar yaşamazsın aynı şeyleri zamanında doğurursun paşanı

Sürekli emzirmeye çalış süt yok deyip bırakma bir damla gelsin gerisi gelir benim gibi sonra emzirmeye bile başlarsın Allah'ın izni ile

Sürekli emzirmeye çalış süt yok deyip bırakma bir damla gelsin gerisi gelir benim gibi sonra emzirmeye bile başlarsın Allah'ın izni ile
Ayy inş canım tutmuyor işte süt olmadığı için midesini bulandırıyor daha çok ağlıyor yarın pompam geliyor çekerim 2 3 gün çoğalsın biraz zorlada olsa meme verecem kaçış yok

Ayy inş canım tutmuyor işte süt olmadığı için midesini bulandırıyor daha çok ağlıyor yarın pompam geliyor çekerim 2 3 gün çoğalsın biraz zorlada olsa meme verecem kaçış yok
Canım o emmediği için gelmiyordur emse gelecek o popişini ısır minnosun :))

iki ilişki iğneye göre hangi zamanlar daolabilir peki zeyno

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…