- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.921
Benimde 3 saatSeninki kötüymüş günler sürmüş ben 3 saatte doğurdum çıkdım ama o 3 saat ömrümden ömür gitti o ayrı....
2. Gebelikte çok dikkatli olmalısın sen yine de gebelik olursa rahim boyunu ölçtür büyük ihtimalle enfeksiyondur bu yüzden bol bol su iç şimdiden inş tekrar yaşamazsın aynı şeyleri zamanında doğurursun paşanıYok hiç bı sıkıntı yoktu rahimde kaç Dr gittim anlamadılar.enfeksiyondan suphelndiler. Dün muayene oldum işte önden herşey temiz rahim yumurtalıklar iyi
Randevum geçti annemin umre gününe denk geldiği için gidemedim. Yarın özele gidecem randevusuzSen gitmedin mi daha doktora randevun ne zaman
Allah kavuştursun canım annen banada dua etsin sütüm gelsin ne olurRandevum geçti annemin umre gününe denk geldiği için gidemedim. Yarın özele gidecem randevusuz
Sürekli emzirmeye çalış süt yok deyip bırakma bir damla gelsin gerisi gelir benim gibi sonra emzirmeye bile başlarsın Allah'ın izni ileBebeğim doğduğu zaman hemen kucağıma vermediler 5 saat oksijen vermek zorunda kaldılar solunumda sıkıntı vardı çok şükür çabuk geçti o zaman çok üzüldüm ağladım belkide ondan öyle sütüm geç geldi geldiği gibide gitti inş pompa ise yarar lesitini kesinlikle alacağım artık süt yapan ne varsa kullanmaya calisacam inş işe yarar
Ayy inş canım tutmuyor işte süt olmadığı için midesini bulandırıyor daha çok ağlıyor yarın pompam geliyor çekerim 2 3 gün çoğalsın biraz zorlada olsa meme verecem kaçış yokSürekli emzirmeye çalış süt yok deyip bırakma bir damla gelsin gerisi gelir benim gibi sonra emzirmeye bile başlarsın Allah'ın izni ile
Fatmaya gidecem cnm genesistekiAllah kavuştursun canım annen banada dua etsin sütüm gelsin ne olur
Birde kime gideceksin hangi doktor
Canım o emmediği için gelmiyordur emse gelecek o popişini ısır minnosun :))Ayy inş canım tutmuyor işte süt olmadığı için midesini bulandırıyor daha çok ağlıyor yarın pompam geliyor çekerim 2 3 gün çoğalsın biraz zorlada olsa meme verecem kaçış yok
Aynen bir parlama olmuş bugün çok konuştuk herhalde :)))Oooo kızlar konumuz popüler olmuşşş
iki ilişki iğneye göre hangi zamanlar daolabilir peki zeynoCanım yarın sabah 7 gibi ilk idrarı yap yarım bardak su iç tuvalete hiç gitmeden 11 de test yap
Canım iğne biraz risk erkende catlayabilir gecte istedigi zaman doktora gidebiliyor olursa olur ama en kötü ihtimalle 2 ilişki olur
Sıra bekleyeceksin çok erken git bari hemen fiş kapFatmaya gidecem cnm genesisteki
Öylemi tmm erken giderim o zmnSıra bekleyeceksin çok erken git bari hemen fiş kap
Ne hallere düştük yav Allah sonumuzu hayreylesin inşallahSıra bekleyeceksin çok erken git bari hemen fiş kap
Vaayy beraber ilerliyoruz maşallahBir de bennnnn Bende yarın saat 4 gibi doktora gideceğim yumurtalara bakılacak var mı diye
Inş canım allah sizede olmayan herkese de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü erkek evlat versin sizi çok iyi anlıyorum bi aralar bende bu stresle araştırıp duruyordumNe hallere düştük yav Allah sonumuzu hayreylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?