- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.901
Hadi rast gelsin ins. Ah allahım gonlumizdekini kolaylıkla ver yarabbimaynen cumartesi kabul ederse gidicem canım
hayırlısı artık canım yoruldun stres yapmaktan, kaderim de varsa olur napayim, igneyi yaptiricam yarın dediği saatte de ilişki olacak. şuan bosverdm. olursa olur napayim belki hamile bile kalmam tek deneme ile,Hadi rast gelsin ins. Ah allahım gonlumizdekini kolaylıkla ver yarabbimdiyorum ya hergun yeni birşey öğreniyorum burada..zormus ya sanki ilk defa hamile kalicam bi kal geldi bana
Baya zor olmuş canım bende 2 cm açılmayla gittim ama ban sancı verseler de gelemedi o sancı ebeler hemşireler dalga geçti hep pilates yaptık saatlerce hop hop açılma arttı am yine sancı olmayınca keseyi patlattı ebe açılman arttı artık doğurman lazım hızlnadıralım dedi de sonra uzaktan geldi adet sancısı gibi benim adet sancım çok olduğu için belkide ban az geldi bilmiyorum bir saatte de doğurdum sonra bayramdı saat öğleden sonra 3 gibi gittim ege 3 te doğum yaptımGitmeden önce bel ağrım vardı kaynanam dediki doğum başlamıştir belki bi hastaneye gidek oda gittik 2 cm açılma var ama bi bırakmadıler kndi sancimla acilsin yok suni sancı verdiler valla oyuncak gibide oynadılar o yüzden şindik korkuyom
Canım yarın sabah 7 gibi ilk idrarı yap yarım bardak su iç tuvalete hiç gitmeden 11 de test yapHayır canım Türkiye’deyim.
Çok teşekkür ederim, 3, 4 saat hiç tuvalete çıkmadan mı beklemiş idrarla yapmalıyım? Bugün sıvı alımına dikkat edemedim, sık sık tuvalete gitme ihtiyacı hissettim. Akşam testi yapsam uygun bir vakit midir?
Teşekkür ederim canım , Allah hepimizin gönlüne göre versin inş
Canım iğne biraz risk erkende catlayabilir gecte istedigi zaman doktora gidebiliyor olursa olur ama en kötü ihtimalle 2 ilişki olurVallahi hiç birini bilmiyordumama ay durumunda net birşey yok söylenti de olabilir..igneye gelince ben daha kolaylık diye düşünmüştüm hep detayları bilmiyordum
Seninki kötüymüş günler sürmüş ben 3 saatte doğurdum çıkdım ama o 3 saat ömrümden ömür gitti o ayrı....
Baya zor olmuş canım bende 2 cm açılmayla gittim ama ban sancı verseler de gelemedi o sancı ebeler hemşireler dalga geçti hep pilates yaptık saatlerce hop hop açılma arttı am yine sancı olmayınca keseyi patlattı ebe açılman arttı artık doğurman lazım hızlnadıralım dedi de sonra uzaktan geldi adet sancısı gibi benim adet sancım çok olduğu için belkide ban az geldi bilmiyorum bir saatte de doğurdum sonra bayramdı saat öğleden sonra 3 gibi gittim ege 3 te doğum yaptım
Aynen adet sancısı gibi geldi banaNormal doğum sancısi çekmedinmi okudum ama anlamadım tam adet sancısı gibi bişimi çektin
Senin kız pek aceleciymiş benimkinin başlangıcıda öyle bol kanamalı psikolojik olabilir yıpranmış hamilelikten birşey anlamamıştım am sonu hamdolsun güzel bitti oyyy kucağıma verilişi hala gizümün önünde nasıl gözümden yaşlar akıyordu bir hemşire resmimizi çekti hatıra o ana ait asla unutmam ebemiz ozaman senin gibi hasta görmedim gıkın çıkmadı ne dersek yaptın dediler hepsinden Allah razı olsunAkşam test yaptım yine silik çıktı.neyse benimde anlatasım geldi doğum hikayemihamileligimi öğrendikten bı hafta sonra lekelenmelirim oldu ve öyle devam etti dört ay ara ara kanamalrim oldu .kanamam oluyordu gidiyordumlm bı hafta on gün yatıyordum hastaneye.26+5 günlük olduğum gün öğlen başlayan sancılar akşama doğru sıklaştı.ve akşam beş gibi kanama oldu eşimi aradım.kiyaftlrimi hazırladım yine yatış gözüktü dedim.vardik hastaneye acile Allah sancılar artıyor ama nts de sancı çıkmıyor.enfksyn olabilir bı idrar tahlili ver dediler.gittim lavoboya aaa bı şey oldu bu idrar değil şok vaziyettyim.ustumu toparladım gittim hemşirelere bı şey oldu dedim baktım ayaklarimdan hala akıyor.yatrdilar.yatiyorum su içinde kaldım sancılarım var.burda doğum yapamazsın uygun kuvez yok.komşu büyük illerden hastanelerden yer araştırılıyor heryer dolu.bekliyorum .hemşire kontrol etti Alttan.aman Allah'ım o sıçraması hala gözümün önünde zıplıyor parmaklarına dokundum diye.kostu Dr Cagrdi geldi o da baktı kötü oldu dr.disari çıktı hepsi.geri geldiler.dr açıklama yaptı bebeği sezeryanla alacağız yaşar yaşamaz hiç bişey diyemem .çok erken doğuyor .ters geliyor sezeryanla alacağız.dogum katına çıkardılar acil.uyuttular sonra...sonra uyandım elimi karnıma koydum kızım yoktu.esim tlfnda konuştuk kendime gelince .amblnsdayiz bebekle başka ile gidiyoruz hastane ayarlandı...öyle işte 3 ay kuvezde kaldı.zor günler...hamdolsun bugünlere geldik
Dolunay erkek diye biliyorum bende. ION hikayesine inanirim yani ay'in insanin vucudunda olan etkisine ama o yontemi kullanan az ve bilimsel olarak arastirma kanit yokCnm ay takvimini de takip eden var okumuştum dolunay zamanı kız bebek icin uygunmuş ayın hilal olduğu zamansa yani büyüdüğü veya küçüldüğü zamanlar erkek bebek icin iliski günü olarak kabul ediliyor
Canım hemen hemen hiç sütüm yok pompayi sütüm gelsin diye aldim saat başı sağmak için 2 3 günde çoğalır mı sütüm çok taktım kafaya günde 100 ml anne sütü bile alsa iyi 1 damla bile olsa sütümü içsin istiyorumCanım emer öyle bir emerki benim.kız gibi daha bırakmaz neler çektim rabbim bilir her gece ağlardım sarılık olduk mastit oldum sütüm bir dama bile gelmez oldu hep MMA verdim am şimdi emiyor biberona alışınca zor oluyor ben lansinoh biberon almıştım anne memesine en yakınmış onu kullandı hep benden soğudu sütüm bosukmuydu ne mastit iltihablanm dan dolayı ben chicho nün pompasını aldım çok rahat dağılıyor aklında olsun birde banyoda falan emzirmeyi dene pompa ile ucunu çıkar memenin sonra biberon verirken kandır memeni ver ben zor oldu ama alıştırdım şimdi ağzına biberon sürmüyor yapışık geziyoruz birde ben lesitin kullandım sütü sıvılaştırıyor sütün yoğunluğundan memeye alışkın olmadığından birde minik olduğundan ememiyordu pompa ilede ucunu çıkarınca yılmadan devam edince emmeye başladı birde azıcık emdikten sonra daha biberon vermedim ki başlamışken bırakmasın diye biberon çekmeden geliyor rahata alışıyorlar malesef onedenle ilk başta verilmemesi lazım şırınga kullanmakta fayda var demekki
Benimkide kesilmişti birde lesitin al kullan canım Solgar marka eczaneler getirtiyor baya var içinde 8 saatte bir kullan ama birde bebeğini emzirmeye çalış yinede banyoya girin sonra yüz üstü karnına yatır boşta olsa çeksin bak nasıl geliyor süt bebeğin tenine deyişi getiriyor süt o nedenle doğunca kucağa veriyorlar hemen anne göğsüne yaptırıyorlarCanım hemen hemen hiç sütüm yok pompayi sütüm gelsin diye aldim saat başı sağmak için 2 3 günde çoğalır mı sütüm çok taktım kafaya günde 100 ml anne sütü bile alsa iyi 1 damla bile olsa sütümü içsin istiyorum
Helva ye tahin helvası dereotu ye bunlar. Güzel süt yapar üzümler kurusuda olur ama yaş olsa daha iyi bil su içmelisin unutma daha yenisin 3 lt yi bulsunCanım hemen hemen hiç sütüm yok pompayi sütüm gelsin diye aldim saat başı sağmak için 2 3 günde çoğalır mı sütüm çok taktım kafaya günde 100 ml anne sütü bile alsa iyi 1 damla bile olsa sütümü içsin istiyorum
Tüylerim diken diken oldu okuyunca çok şükür rabbim yavrunu sana bağışlamış kız çocukları erkeklere göre daha dayanıklı oluyor neden erken doğum yaptın rahim boyu mu kısa acabaAkşam test yaptım yine silik çıktı.neyse benimde anlatasım geldi doğum hikayemihamileligimi öğrendikten bı hafta sonra lekelenmelirim oldu ve öyle devam etti dört ay ara ara kanamalrim oldu .kanamam oluyordu gidiyordumlm bı hafta on gün yatıyordum hastaneye.26+5 günlük olduğum gün öğlen başlayan sancılar akşama doğru sıklaştı.ve akşam beş gibi kanama oldu eşimi aradım.kiyaftlrimi hazırladım yine yatış gözüktü dedim.vardik hastaneye acile Allah sancılar artıyor ama nts de sancı çıkmıyor.enfksyn olabilir bı idrar tahlili ver dediler.gittim lavoboya aaa bı şey oldu bu idrar değil şok vaziyettyim.ustumu toparladım gittim hemşirelere bı şey oldu dedim baktım ayaklarimdan hala akıyor.yatrdilar.yatiyorum su içinde kaldım sancılarım var.burda doğum yapamazsın uygun kuvez yok.komşu büyük illerden hastanelerden yer araştırılıyor heryer dolu.bekliyorum .hemşire kontrol etti Alttan.aman Allah'ım o sıçraması hala gözümün önünde zıplıyor parmaklarına dokundum diye.kostu Dr Cagrdi geldi o da baktı kötü oldu dr.disari çıktı hepsi.geri geldiler.dr açıklama yaptı bebeği sezeryanla alacağız yaşar yaşamaz hiç bişey diyemem .çok erken doğuyor .ters geliyor sezeryanla alacağız.dogum katına çıkardılar acil.uyuttular sonra...sonra uyandım elimi karnıma koydum kızım yoktu.esim tlfnda konuştuk kendime gelince .amblnsdayiz bebekle başka ile gidiyoruz hastane ayarlandı...öyle işte 3 ay kuvezde kaldı.zor günler...hamdolsun bugünlere geldik
Maşallah sizeAkşam test yaptım yine silik çıktı.neyse benimde anlatasım geldi doğum hikayemihamileligimi öğrendikten bı hafta sonra lekelenmelirim oldu ve öyle devam etti dört ay ara ara kanamalrim oldu .kanamam oluyordu gidiyordumlm bı hafta on gün yatıyordum hastaneye.26+5 günlük olduğum gün öğlen başlayan sancılar akşama doğru sıklaştı.ve akşam beş gibi kanama oldu eşimi aradım.kiyaftlrimi hazırladım yine yatış gözüktü dedim.vardik hastaneye acile Allah sancılar artıyor ama nts de sancı çıkmıyor.enfksyn olabilir bı idrar tahlili ver dediler.gittim lavoboya aaa bı şey oldu bu idrar değil şok vaziyettyim.ustumu toparladım gittim hemşirelere bı şey oldu dedim baktım ayaklarimdan hala akıyor.yatrdilar.yatiyorum su içinde kaldım sancılarım var.burda doğum yapamazsın uygun kuvez yok.komşu büyük illerden hastanelerden yer araştırılıyor heryer dolu.bekliyorum .hemşire kontrol etti Alttan.aman Allah'ım o sıçraması hala gözümün önünde zıplıyor parmaklarına dokundum diye.kostu Dr Cagrdi geldi o da baktı kötü oldu dr.disari çıktı hepsi.geri geldiler.dr açıklama yaptı bebeği sezeryanla alacağız yaşar yaşamaz hiç bişey diyemem .çok erken doğuyor .ters geliyor sezeryanla alacağız.dogum katına çıkardılar acil.uyuttular sonra...sonra uyandım elimi karnıma koydum kızım yoktu.esim tlfnda konuştuk kendime gelince .amblnsdayiz bebekle başka ile gidiyoruz hastane ayarlandı...öyle işte 3 ay kuvezde kaldı.zor günler...hamdolsun bugünlere geldik
Birde banyoya gir kolun altında uca doğru mesaj yap sürekli suyun altında buda çok iyi gelecek her dakka elin masajda olsunCanım hemen hemen hiç sütüm yok pompayi sütüm gelsin diye aldim saat başı sağmak için 2 3 günde çoğalır mı sütüm çok taktım kafaya günde 100 ml anne sütü bile alsa iyi 1 damla bile olsa sütümü içsin istiyorum
Benim adetlerim sancisizdir aman aman bir şey hissetmem.. gece 12de adet sancısı gibi bir şey geldi tuvalete gidip gidip uyudum gece 3 e kadarBu az bi saat diyolarya şasiriyom hangi ara sancinizi cekiyonuz bnm dogumlarmi uzun yoksaa
Bebeğim doğduğu zaman hemen kucağıma vermediler 5 saat oksijen vermek zorunda kaldılar solunumda sıkıntı vardı çok şükür çabuk geçti o zaman çok üzüldüm ağladım belkide ondan öyle sütüm geç geldi geldiği gibide gitti inş pompa ise yarar lesitini kesinlikle alacağım artık süt yapan ne varsa kullanmaya calisacam inş işe yararBenimkide kesilmişti birde lesitin al kullan canım Solgar marka eczaneler getirtiyor baya var içinde 8 saatte bir kullan ama birde bebeğini emzirmeye çalış yinede banyoya girin sonra yüz üstü karnına yatır boşta olsa çeksin bak nasıl geliyor süt bebeğin tenine deyişi getiriyor süt o nedenle doğunca kucağa veriyorlar hemen anne göğsüne yaptırıyorlar
Senin kız pek aceleciymiş benimkinin başlangıcıda öyle bol kanamalı psikolojik olabilir yıpranmış hamilelikten birşey anlamamıştım am sonu hamdolsun güzel bitti oyyy kucağıma verilişi hala gizümün önünde nasıl gözümden yaşlar akıyordu bir hemşire resmimizi çekti hatıra o ana ait asla unutmam ebemiz ozaman senin gibi hasta görmedim gıkın çıkmadı ne dersek yaptın dediler hepsinden Allah razı olsun
[/QUOT
Benim hevesim kursağımda kaldı karnım bile buyumemisti.cocuk doğdu o başka şehirde ben başka şehirde ameliyatlı ameliyatlı iki gün sonra gittim yanına.. iste benim aceleci kuzum durmadı erkenden geldi.Allahim ikincide nasip etsin inşallah sağlıklı bı hamilelik geçirmeyi sagsaglim kucağıma almayı.tabi tüm dualarım siZler içinde aynı
Yok hiç bı sıkıntı yoktu rahimde kaç Dr gittim anlamadılar.enfeksiyondan suphelndiler. Dün muayene oldum işte önden herşey temiz rahim yumurtalıklar iyiTüylerim diken diken oldu okuyunca çok şükür rabbim yavrunu sana bağışlamış kız çocukları erkeklere göre daha dayanıklı oluyor neden erken doğum yaptın rahim boyu mu kısa acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?