- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.941
Cnm eski yorumlarindan bulmaya çalıştım ama müsaitsen sen neler yapmıştın kısa da olsa yazar misin tekrarInş canım allah sizede olmayan herkese de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü erkek evlat versin sizi çok iyi anlıyorum bi aralar bende bu stresle araştırıp duruyordum
Amin canım inşallah duanda unutma bizleriInş canım allah sizede olmayan herkese de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü erkek evlat versin sizi çok iyi anlıyorum bi aralar bende bu stresle araştırıp duruyordum
Mrb cnm olabilir bu sekilde ilk söyleyen sen değilsin bende çok duydum erken dollenme ile yüksek ihtimal olmuşlar..onun için testleri yaparken çoğu kez adetten hemen sonra testlere başlanmalı diyorlarYa kızlar 2 tane kızçem var bi fırsaet bulupta yığılıyo mesajlarınız hep kaçırıyorum konuimaları watsap grubu kurun dediydim size ordan kolay okurdumne dicem size ya benm eltimin 2 oğlu var ijiside adetten yıkandığı akşam tabi böle bişeyi kendisi bilmiyor o bikaç düşük yaptı bitanesi adetten yıkandığı akşam tutunca öyle tıtuyo bana diyerekten ikinciyide öle yaptı haketen tuttu 2 side erkek, kendi başka bi arkadaşım kızı vardı 2.yi adetten yıkandığı akşam tutmaz diye korunmadılar tek seferden hamile kaldı 2.ci erkek oldu, sizce tesadüfmü bunlar şimdi bi akraba abla bebek düşünüyodu biilerek tek sefer ilişki adetten banyo yaptığı akşam drnedi, 5 haftalık hamile şuan erkek olursa oda tesadüf olduğuna inanmıyorum
Seninle hep konusup dedikodu yapiyoz yaOooo kızlar konumuz popüler olmuşşş
kalınabilir evet, çünkü ozellikle kız spermler uzun yaşıyormuş, 10.gün ilişki olsa 13 yada 14.gün çatlama olsa döllenebilir. bu arada adet döngüSÜ kaç gün o da onemliKizlar bisey sorucam adetin 10.gununde iliskiye girilirse sadece hamile kalinirmi daha yumurta catlamadan
Rabbim gönlüne göre versin canımyani vuruncam canım Allah versin ne yapayım, akıntıya göre de belki hareket edebilirim. Benim yumurtlama kendini çok belli ediyor zaten, kısmet bakalım
Amin cumlemizin canım insallahRabbim gönlüne göre versin canım❣
Ayyy çok etkilendim canımmm Rabbim sana bağışlasın evladını bidaha acısını göstermesin inşaAllahAkşam test yaptım yine silik çıktı.neyse benimde anlatasım geldi doğum hikayemihamileligimi öğrendikten bı hafta sonra lekelenmelirim oldu ve öyle devam etti dört ay ara ara kanamalrim oldu .kanamam oluyordu gidiyordumlm bı hafta on gün yatıyordum hastaneye.26+5 günlük olduğum gün öğlen başlayan sancılar akşama doğru sıklaştı.ve akşam beş gibi kanama oldu eşimi aradım.kiyaftlrimi hazırladım yine yatış gözüktü dedim.vardik hastaneye acile Allah sancılar artıyor ama nts de sancı çıkmıyor.enfksyn olabilir bı idrar tahlili ver dediler.gittim lavoboya aaa bı şey oldu bu idrar değil şok vaziyettyim.ustumu toparladım gittim hemşirelere bı şey oldu dedim baktım ayaklarimdan hala akıyor.yatrdilar.yatiyorum su içinde kaldım sancılarım var.burda doğum yapamazsın uygun kuvez yok.komşu büyük illerden hastanelerden yer araştırılıyor heryer dolu.bekliyorum .hemşire kontrol etti Alttan.aman Allah'ım o sıçraması hala gözümün önünde zıplıyor parmaklarına dokundum diye.kostu Dr Cagrdi geldi o da baktı kötü oldu dr.disari çıktı hepsi.geri geldiler.dr açıklama yaptı bebeği sezeryanla alacağız yaşar yaşamaz hiç bişey diyemem .çok erken doğuyor .ters geliyor sezeryanla alacağız.dogum katına çıkardılar acil.uyuttular sonra...sonra uyandım elimi karnıma koydum kızım yoktu.esim tlfnda konuştuk kendime gelince .amblnsdayiz bebekle başka ile gidiyoruz hastane ayarlandı...öyle işte 3 ay kuvezde kaldı.zor günler...hamdolsun bugünlere geldik
27 gunkalınabilir evet, çünkü ozellikle kız spermler uzun yaşıyormuş, 10.gün ilişki olsa 13 yada 14.gün çatlama olsa döllenebilir. bu arada adet döngüSÜ kaç gün o da onemli
öyleyse yumurtlamayı yakalayabilir tabi döllenirse o da var , Allah gönlüne göre versin insallah27 gun
Anladim tesk cnm benim catlama 13.de mi oluyor yaniöyleyse yumurtlamayı yakalayabilir tabi döllenirse o da var , Allah gönlüne göre versin insallah
diğer arkadaşları bilmem de benim için sıkıntı olabilirKızlar watsap grubu kursak bencede daha iyi olur burdan bana bildirim gelmiyor bi aşağı bi yukarı okuyana kadar zor oluyor
onu takip ederek anlayabilirsin, bazen erken bazen geç oluyor. ama beklenen adet tarihinden 14 gün cikar, genelde o zaman oluyormuş catlamaAnladim tesk cnm benim catlama 13.de mi oluyor yani
Anladim yani 13 oluyor benim sekmiyor hic gununde geliyor peki sperm yasiyosa bile dollenmeme olabilirmionu takip ederek anlayabilirsin, bazen erken bazen geç oluyor. ama beklenen adet tarihinden 14 gün cikar, genelde o zaman oluyormuş catlama
tabi ki döllenmeme ihtimali de var, çatlamama ihtimali de var, her ay çatlama olacak diye bir şart yokmuş, geçen ay benim olmadı meselaAnladim yani 13 oluyor benim sekmiyor hic gununde geliyor peki sperm yasiyosa bile dollenmeme olabilirmi
Hadi ya catlamasa kist olur amatabi ki döllenmeme ihtimali de var, çatlamama ihtimali de var, her ay çatlama olacak diye bir şart yokmuş, geçen ay benim olmadı mesela
Hımm anca beraber kanca beraberdiğer arkadaşları bilmem de benim için sıkıntı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?