Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Inş canım allah sizede olmayan herkese de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü erkek evlat versin sizi çok iyi anlıyorum bi aralar bende bu stresle araştırıp duruyordum
Cnm eski yorumlarindan bulmaya çalıştım ama müsaitsen sen neler yapmıştın kısa da olsa yazar misin tekrar

Ya kızlar 2 tane kızçem var bi fırsaet bulupta yığılıyo mesajlarınız hep kaçırıyorum konuimaları watsap grubu kurun dediydim size ordan kolay okurdum ne dicem size ya benm eltimin 2 oğlu var ijiside adetten yıkandığı akşam tabi böle bişeyi kendisi bilmiyor o bikaç düşük yaptı bitanesi adetten yıkandığı akşam tutunca öyle tıtuyo bana diyerekten ikinciyide öle yaptı haketen tuttu 2 side erkek, kendi başka bi arkadaşım kızı vardı 2.yi adetten yıkandığı akşam tutmaz diye korunmadılar tek seferden hamile kaldı 2.ci erkek oldu, sizce tesadüfmü bunlar şimdi bi akraba abla bebek düşünüyodu biilerek tek sefer ilişki adetten banyo yaptığı akşam drnedi, 5 haftalık hamile şuan erkek olursa oda tesadüf olduğuna inanmıyorum

Mrb cnm olabilir bu sekilde ilk söyleyen sen değilsin bende çok duydum erken dollenme ile yüksek ihtimal olmuşlar..onun için testleri yaparken çoğu kez adetten hemen sonra testlere başlanmalı diyorlar

Kizlar bisey sorucam adetin 10.gununde iliskiye girilirse sadece hamile kalinirmi daha yumurta catlamadan
kalınabilir evet, çünkü ozellikle kız spermler uzun yaşıyormuş, 10.gün ilişki olsa 13 yada 14.gün çatlama olsa döllenebilir. bu arada adet döngüSÜ kaç gün o da onemli

Son düzenleme:
Ayyy çok etkilendim canımmm Rabbim sana bağışlasın evladını bidaha acısını göstermesin inşaAllah

Anladim yani 13 oluyor benim sekmiyor hic gununde geliyor peki sperm yasiyosa bile dollenmeme olabilirmi
tabi ki döllenmeme ihtimali de var, çatlamama ihtimali de var, her ay çatlama olacak diye bir şart yokmuş, geçen ay benim olmadı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…