Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canim hayirli evlatlar hepimize ins yarin cuma rabbim sanada gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin canim benim
çok teşekkür ederim Allah razı olsun, yarın dualarınız da şu garibana da yer verirseniz çok sevinirim

Mrb cnm olabilir bu sekilde ilk söyleyen sen değilsin bende çok duydum erken dollenme ile yüksek ihtimal olmuşlar..onun için testleri yaparken çoğu kez adetten hemen sonra testlere başlanmalı diyorlar
Ya öle bişe varsada bizim şansımıza yıkandığımız akşam ilişkiye gireriz yumurtamız iki gün sora çatlar o iki günde erkek spermler ölür kızlar döllenir

Cnm eski yorumlarindan bulmaya çalıştım ama müsaitsen sen neler yapmıştın kısa da olsa yazar misin tekrar
Canım ben ovulasyon testi kullanmadım sadece adet takvimine göre yumurtlama zamanında deneme yaptım özel diyet sadece kırmızı et ağırlıklı beslendik birde kahve içtik sert kahve. Onun dışında her şey yedim hiç bir şeyi kısmadım

Ayrıca ilişki sırasında ben isteksiz eşim istekliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…