- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.961
yok hayır çatlama olmadı yumurta büyümedi mesela, kistte olmadı. beklenen günde de adet oldum,Hadi ya catlamasa kist olur ama
sağol canısı yinede benim icin şey yapmayın benim için sorun olmazHımm anca beraber kanca beraberherkes olursa olur.. kör topal takipteyim sizi napalım
Whatsap grubu olursa bende katilamam maleseffdiğer arkadaşları bilmem de benim için sıkıntı olabilir
onlar açarsa biz ikimiz takılalım prensesWhatsap grubu olursa bende katilamam maleseffboyle daha iyi
Anladim tesekkur ederim canimyok hayır çatlama olmadı yumurta büyümedi mesela, kistte olmadı. beklenen günde de adet oldum,
Rica ederim canim umarım yardımcı olabilmişimdirAnladim tesekkur ederim canim
yaaaKizlar yasak zaten. Watsap grubu kuranlarin uyeligini iptal ediyorlarmis. Bi defa bana oyle bi mesaj geldi.
Sakin kızlar burdayızonlar açarsa biz ikimiz takılalım prenses
Canlar bide burda yazismak daha iyi. Bizden sonrakiler de biseyler ogrenmek isteyecekler.Sakin kızlar burdayız☺
Yok canım olursa herkes gelir olmazsa burdan devam ederiz kendi adıma sadece bi öneriydisağol canısı yinede benim icin şey yapmayın benim için sorun olmazaçabilirsiniz grup
TabikiRica ederim canim umarım yardımcı olabilmişimdir
tamam canısıYok canım olursa herkes gelir olmazsa burdan devam ederiz kendi adıma sadece bi öneriydi
tamam canısı
Canlar size yardimci olurmu bilmem ama benimde 3 oglan var Allaha emanet bende kiz bebis pesindeyim ilkinde tam hatirlamiyorum ama diger ikisinde adetten bitimi hemen kaldim bildigim adet sürem uzun 7 gün sanirim bi nevi cinsel perhiz oluyo ve adet bitimi yumurtaliklar acik oldugu icin hemen aliyo y leriYa kızlar 2 tane kızçem var bi fırsaet bulupta yığılıyo mesajlarınız hep kaçırıyorum konuimaları watsap grubu kurun dediydim size ordan kolay okurdumne dicem size ya benm eltimin 2 oğlu var ijiside adetten yıkandığı akşam tabi böle bişeyi kendisi bilmiyor o bikaç düşük yaptı bitanesi adetten yıkandığı akşam tutunca öyle tıtuyo bana diyerekten ikinciyide öle yaptı haketen tuttu 2 side erkek, kendi başka bi arkadaşım kızı vardı 2.yi adetten yıkandığı akşam tutmaz diye korunmadılar tek seferden hamile kaldı 2.ci erkek oldu, sizce tesadüfmü bunlar şimdi bi akraba abla bebek düşünüyodu biilerek tek sefer ilişki adetten banyo yaptığı akşam drnedi, 5 haftalık hamile şuan erkek olursa oda tesadüf olduğuna inanmıyorum
Hadi rast gelsin inşallah Gönlüne göre versin Rabbimyani vuruncam canım Allah versin ne yapayım, akıntıya göre de belki hareket edebilirim. Benim yumurtlama kendini çok belli ediyor zaten, kısmet bakalım
Yasak değil miKızlar watsap grubu kursak bencede daha iyi olur burdan bana bildirim gelmiyor bi aşağı bi yukarı okuyana kadar zor oluyor
insallah canim dua et senin duan kabul olurHadi rast gelsin inşallah Gönlüne göre versin Rabbim
Yasak zaten de gördüm cevap yazmış bulundum popü olduk çenemiz düştüHiç bilmiyorumama kurmuyoruz zaten☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?