- 19 Ekim 2019
- 130
- 197
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.801
Erkek bebek caninm bu doktor bisi demedimi bide sende yumurtlama takibi yaptin miMerhaba :) sizce bebegimin cinsiyeti ne? Belli oluyormu burda 12+3 haftalik burda
persembe doktora gittiğim de 16mm di. günde 2 yada 3 mm buyuyormus. cuma igneyi vurundugum da 18 yada 19 duYumurta kaç mm şeyken vuruluyor iğne?
Canim bende tam tersini biliyorum hatta bunu aldim kullanmadim ya subatta denemem varEvet canım ama erkek bebek için de ayrı bir önemi var
Ayy canım benim yaa kıyamam Rabbim nasip eder inşaAllah gönlünü ferah tut yapabileceğin herşeyi yapmışsın gerisi takdiri ilahiyaptıklarmi yazayım size kızlar tuttu yada tutmadı bilmiyorum, belki catlatma iğnesi falan olan birileri olursa
öncelikle çok çok çok dua namaz
sonra eşim soğuk duş aldı
çıkınca 1 kupa sert kahve
ben vajinal dus yaptim
sonra içinde dualar olan zemzem içtik
namaz dua tekrar
catlatma iğnesi nin 35.saatinde yatağa girdik
ihlas ve erkek bebek duasını okudu eşim
ilişki oldu
sağa yattım kalkmadım
12 1 arası galiba hafiften sancı girdi çatlıyor diye düşündüm
sonra 2 ye doğru bi ilişki daha oldu yani 40.saate dogru
ilkinde çok ıslaktim
ikinci de hafif ıslak
gece iki buçuk gibi tekrar gittim acile catlamis dediler
hastaneler normalde belki bakmayabilir evet çok saçma çünkü
ama ben özellikle söyledim benim böyle bi durumum var diye. vicdana gelip baktılar.ilk gittiğimde söylemiştim sancım daha çoğalırsa gelebilir miyim bakar mısınız diye, bakarız dedi çünkü aynı doktordu nöbette olan. bilmiyorum kizlar elimden geleni yaptığımı düşünüyorumm, hamilelik olur yada olmaz bilmiyorum hiç birşey hissetmiyorum. Allah bilir orasını nasibim de varsa olur. artık düşünmek istemiyorum çünkü çok yıprandım, erkek bebek fikrini aklıma koydugumdan beri 9 kilo verdim elimde olmadan. karbonatlı su içmekten tansiyonum yerlerde gezdim, midem bulandı aç gezdim. öyle ki stresten gayet normal olan hormonlarımı bile bozdum. günlerim sadece soda muz karbonatli su ile geçti. ben inanıyorum Rabbim nasip eder , ne zaman bilemem tabi ama inanıyorum. beynim çok yoruldu artık, sizlere yemin olsun saçlarım beyazladı. şu dakikadan sonra yapacağım birşey zaten kalmadı. Allahın takdiri diyip dua etmekten başka çarem yok
Folik asit kullanınca kız yada erkek çocuk olmasını etkiliyor mu kiCanim bende tam tersini biliyorum hatta bunu aldim kullanmadim ya subatta denemem var
Peki iğne vurulmadan önce ovu testi yaptın mı koyulsşmışmıydı canımpersembe doktora gittiğim de 16mm di. günde 2 yada 3 mm buyuyormus. cuma igneyi vurundugum da 18 yada 19 du
Ben de erkeğe benzettimErkek bebek caninm bu doktor bisi demedimi bide sende yumurtlama takibi yaptin mi
insallah canim Nasip olsun inşallahAyy canım benim yaa kıyamam Rabbim nasip eder inşaAllah gönlünü ferah tut yapabileceğin herşeyi yapmışsın gerisi takdiri ilahiBen inanıyorum inşaAllah olacak
pik olacak kadar koyu değildi, iğne sonrası pik yaptı oda yaniltici zatenPeki iğne vurulmadan önce ovu testi yaptın mı koyulsşmışmıydı canım
Olucak Allah in izniyle canimsim sen elinden gelen herseyi yaptin. Gerisi Rabbime kalmis. Emeklerinin karsiligini alicaksin insAllah. InsAllah oglusun yola cikmistir.AMINNNinsallah canim Nasip olsun inşallah
Hımm anladım canım aslında testlerde tam doğruyu göstermiyor demekkipik olacak kadar koyu değildi, iğne sonrası pik yaptı oda yaniltici zaten
Cnm benim güzel yüreğine göre verecek rabbim bak görürsünyaptıklarmi yazayım size kızlar tuttu yada tutmadı bilmiyorum, belki catlatma iğnesi falan olan birileri olursa
öncelikle çok çok çok dua namaz
sonra eşim soğuk duş aldı
çıkınca 1 kupa sert kahve
ben vajinal dus yaptim
sonra içinde dualar olan zemzem içtik
namaz dua tekrar
catlatma iğnesi nin 35.saatinde yatağa girdik
ihlas ve erkek bebek duasını okudu eşim
ilişki oldu
sağa yattım kalkmadım
12 1 arası galiba hafiften sancı girdi çatlıyor diye düşündüm
sonra 2 ye doğru bi ilişki daha oldu yani 40.saate dogru
ilkinde çok ıslaktim
ikinci de hafif ıslak
gece iki buçuk gibi tekrar gittim acile catlamis dediler
hastaneler normalde belki bakmayabilir evet çok saçma çünkü
ama ben özellikle söyledim benim böyle bi durumum var diye. vicdana gelip baktılar.ilk gittiğimde söylemiştim sancım daha çoğalırsa gelebilir miyim bakar mısınız diye, bakarız dedi çünkü aynı doktordu nöbette olan. bilmiyorum kizlar elimden geleni yaptığımı düşünüyorumm, hamilelik olur yada olmaz bilmiyorum hiç birşey hissetmiyorum. Allah bilir orasını nasibim de varsa olur. artık düşünmek istemiyorum çünkü çok yıprandım, erkek bebek fikrini aklıma koydugumdan beri 9 kilo verdim elimde olmadan. karbonatlı su içmekten tansiyonum yerlerde gezdim, midem bulandı aç gezdim. öyle ki stresten gayet normal olan hormonlarımı bile bozdum. günlerim sadece soda muz karbonatli su ile geçti. ben inanıyorum Rabbim nasip eder , ne zaman bilemem tabi ama inanıyorum. beynim çok yoruldu artık, sizlere yemin olsun saçlarım beyazladı. şu dakikadan sonra yapacağım birşey zaten kalmadı. Allahın takdiri diyip dua etmekten başka çarem yok
Amin canım benim insallah,Rabbim nasip etsin inşallahOlucak Allah in izniyle canimsim sen elinden gelen herseyi yaptin. Gerisi Rabbime kalmis. Emeklerinin karsiligini alicaksin insAllah. InsAllah oglusun yola cikmistir.AMINNN
testlerı bilmiyorum da zaten pik olmadan igne vurması daha mantıklı çünkü pik olursa 36. saati bekleyemezsin ki , net bi saat veremez sana şu saat çatlayacak diye, belirli bir hesap yapıp ona göre şu saatte iğne ol diyorlarmisHımm anladım canım aslında testlerde tam doğruyu göstermiyor demekki
insallah canim benimCnm benim güzel yüreğine göre verecek rabbim bak görürsünelinden geleni fazlasıyla yaptın inanıyorum.. önce kalbine koydu şimdi karnina sonra da kucağına verecek insallah
Yok ben iğneyi demiyorum muhakkak bi mantığı vardır iğnenin.. yumurta 18 mm kem testin koyu göstermemesi ilginç.. amaaannn canım çok sıkıldı zaten.. hayırlısıtestlerı bilmiyorum da zaten pik olmadan igne vurması daha mantıklı çünkü pik olursa 36. saati bekleyemezsin ki , net bi saat veremez sana şu saat çatlayacak diye, belirli bir hesap yapıp ona göre şu saatte iğne ol diyorlarmis
pik yapacak kadar koyu değildi evet, eşit koyuluga yakindiYok ben iğneyi demiyorum muhakkak bi mantığı vardır iğnenin.. yumurta 18 mm kem testin koyu göstermemesi ilginç.. amaaannn canım çok sıkıldı zaten.. hayırlısı
Hımm tamam ozaman canım.. testin markası ne canım ? Labaquick alacam iyidir demi?pik yapacak kadar koyu değildi evet, eşit koyuluga yakindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?