Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
yaptıklarmi yazayım size kızlar tuttu yada tutmadı bilmiyorum, belki catlatma iğnesi falan olan birileri olursa
öncelikle çok çok çok dua namaz
sonra eşim soğuk duş aldı
çıkınca 1 kupa sert kahve
ben vajinal dus yaptim
sonra içinde dualar olan zemzem içtik
namaz dua tekrar
catlatma iğnesi nin 35.saatinde yatağa girdik
ihlas ve erkek bebek duasını okudu eşim
ilişki oldu
sağa yattım kalkmadım
12 1 arası galiba hafiften sancı girdi çatlıyor diye düşündüm
sonra 2 ye doğru bi ilişki daha oldu yani 40.saate dogru
ilkinde çok ıslaktim
ikinci de hafif ıslak
gece iki buçuk gibi tekrar gittim acile catlamis dediler
hastaneler normalde belki bakmayabilir evet çok saçma çünkü
ama ben özellikle söyledim benim böyle bi durumum var diye. vicdana gelip baktılar.ilk gittiğimde söylemiştim sancım daha çoğalırsa gelebilir miyim bakar mısınız diye, bakarız dedi çünkü aynı doktordu nöbette olan. bilmiyorum kizlar elimden geleni yaptığımı düşünüyorumm, hamilelik olur yada olmaz bilmiyorum hiç birşey hissetmiyorum. Allah bilir orasını nasibim de varsa olur. artık düşünmek istemiyorum çünkü çok yıprandım, erkek bebek fikrini aklıma koydugumdan beri 9 kilo verdim elimde olmadan. karbonatlı su içmekten tansiyonum yerlerde gezdim, midem bulandı aç gezdim. öyle ki stresten gayet normal olan hormonlarımı bile bozdum. günlerim sadece soda muz karbonatli su ile geçti. ben inanıyorum Rabbim nasip eder , ne zaman bilemem tabi ama inanıyorum. beynim çok yoruldu artık, sizlere yemin olsun saçlarım beyazladı. şu dakikadan sonra yapacağım birşey zaten kalmadı. Allahın takdiri diyip dua etmekten başka çarem yok

Ayy canım benim yaa kıyamam Rabbim nasip eder inşaAllah gönlünü ferah tut yapabileceğin herşeyi yapmışsın gerisi takdiri ilahi Ben inanıyorum inşaAllah olacak

Cnm benim güzel yüreğine göre verecek rabbim bak görürsün elinden geleni fazlasıyla yaptın inanıyorum.. önce kalbine koydu şimdi karnina sonra da kucağına verecek insallah

Olucak Allah in izniyle canimsim sen elinden gelen herseyi yaptin. Gerisi Rabbime kalmis. Emeklerinin karsiligini alicaksin insAllah. InsAllah oglusun yola cikmistir.AMINNN
Amin canım benim insallah,Rabbim nasip etsin inşallah hepimizin olacak inşallah inanıyorum Allah buyuk

Hımm anladım canım aslında testlerde tam doğruyu göstermiyor demekki
testlerı bilmiyorum da zaten pik olmadan igne vurması daha mantıklı çünkü pik olursa 36. saati bekleyemezsin ki , net bi saat veremez sana şu saat çatlayacak diye, belirli bir hesap yapıp ona göre şu saatte iğne ol diyorlarmis

Cnm benim güzel yüreğine göre verecek rabbim bak görürsün elinden geleni fazlasıyla yaptın inanıyorum.. önce kalbine koydu şimdi karnina sonra da kucağına verecek insallah
insallah canim benim çok karmaşık duygular içindeyim, hayal bile etmeye korkuyorum, kendimi baglamamak için, Hayırlısı olsun insallah benim ve isteyen herkes için. Rabbim kaderimize yazmıştır insallah

Yok ben iğneyi demiyorum muhakkak bi mantığı vardır iğnenin.. yumurta 18 mm kem testin koyu göstermemesi ilginç.. amaaannn canım çok sıkıldı zaten.. hayırlısı

Ya ben napim şimdi biri bana akıl versin lütfen 2 gündür hafif kahve leke görüyorum.. yarın adet günüm normalde ve düzenli adet gören biriyim normalde.. dün gebelik testi yaptım negatifti.. çok hafif idrar yolu enf var gibi hissediyorum.. bu leke neyin işareti hiç böyle olmamıştı stresten mi böyle oldu nedir bu hiç motivasyonum kalmadı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…