- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.821
Bende 3 farklı marka var , içlerinde en iyi laboquick , ondan alabilirsin evet ama bence iki pakette miratech al , deneme günün yaklaştığında onu yaparsın o yaniltmiyormus,Hımm tamam ozaman canım.. testin markası ne canım ? Labaquick alacam iyidir demi?
ben hiç anlamamm cnm, hiç yasamadim, hayrolsun insallahYa ben napim şimdi biri bana akıl versin lütfen 2 gündür hafif kahve leke görüyorum.. yarın adet günüm normalde ve düzenli adet gören biriyim normalde.. dün gebelik testi yaptım negatifti.. çok hafif idrar yolu enf var gibi hissediyorum.. bu leke neyin işareti hiç böyle olmamıştı stresten mi böyle oldu nedir bu hiç motivasyonum kalmadı gerçekten
Miratech i bu aksam denedim gercekten laboquik le farkli gosterdi. Ikisinide ayni idrarla yaptim. Laboquik nerdeyse pik yapicak, miratech birazcik koyu ciktiBende 3 farklı marka var , içlerinde en iyi laboquick , ondan alabilirsin evet ama bence iki pakette miratech al , deneme günün yaklaştığında onu yaparsın o yaniltmiyormus,
Sen ne zaman yapacan canim denemeMiratech i bu aksam denedim gercekten laboquik le farkli gosterdi. Ikisinide ayni idrarla yaptim. Laboquik nerdeyse pik yapicak, miratech birazcik koyu cikti
Canim hic bilmiyorum ki akintim daha baslamadi. Benim akinti baslayinca bir kac gun icinde pik oluyo.Sen ne zaman yapacan canim deneme
Hımm tamam canım sagolBende 3 farklı marka var , içlerinde en iyi laboquick , ondan alabilirsin evet ama bence iki pakette miratech al , deneme günün yaklaştığında onu yaparsın o yaniltmiyormus,
Amin canım inşaAllahben hiç anlamamm cnm, hiç yasamadim, hayrolsun insallah
Yok cnm supriz oldu bu bebek, normalde bende birdaha hamile kalmada. Yumurtlama takip yapcaktim ama supriz geldi bebegim... belckada doktorlar 14 hftadan once cinsiyet soylemiyorlar o nedenle soylemedi bisey cok merak ediyorm bende tabikiErkek bebek caninm bu doktor bisi demedimi bide sende yumurtlama takibi yaptin mi
keşke bende bulabilseydimmMiratech i bu aksam denedim gercekten laboquik le farkli gosterdi. Ikisinide ayni idrarla yaptim. Laboquik nerdeyse pik yapicak, miratech birazcik koyu cikti
Sen artik keskeleri birak canim. Sen artik iyiki leri dusun.keşke bende bulabilseydimm
insallah melegimmSen artik keskeleri birak canim. Sen artik iyiki leri dusun.
normal canımBayanlar geçen ay 14 üncü gün çatlama oldu bu ay 12 gün çatlama oldu normalmı. döngüm 26- 28 gün arası.
Canım senin için hacet namazı kıldım, yasin ve insirah okudum, Allah kabul etsin inşallah dileğiniKızlar bana yasin okuyabilir misnz Allah rızası için yarın doktora gidecem.3 cicek annesi @Blue0Pink @Matthillda @mimiraculum L Laladunya GECEGOZLUMMM @Aytenazmi @Prensesim2016 K Khvekokusu20 M ModaSever @Elaaa01 ve diğer arkadaşlar
Canim bende okurum yasinKızlar bana yasin okuyabilir misnz Allah rızası için yarın doktora gidecem.3 cicek annesi @Blue0Pink @Matthillda @mimiraculum L Laladunya GECEGOZLUMMM @Aytenazmi @Prensesim2016 K Khvekokusu20 M ModaSever @Elaaa01 ve diğer arkadaşlar
Canim bende okurum yasinKızlar bana yasin okuyabilir misnz Allah rızası için yarın doktora gidecem.3 cicek annesi @Blue0Pink @Matthillda @mimiraculum L Laladunya GECEGOZLUMMM @Aytenazmi @Prensesim2016 K Khvekokusu20 M ModaSever @Elaaa01 ve diğer arkadaşlar
Hadi hayırlısı inşallah oglun tutunur sana da saglıklı bir sekilde canımcatlama olmuş kızlar
Canım müsait değilim ya ama dua edeceğim senin içinKızlar bana yasin okuyabilir misnz Allah rızası için yarın doktora gidecem.3 cicek annesi @Blue0Pink @Matthillda @mimiraculum L Laladunya GECEGOZLUMMM @Aytenazmi @Prensesim2016 K Khvekokusu20 M ModaSever @Elaaa01 ve diğer arkadaşlar
Enfeksiyonda da leke olur canım stresten olur geç sökülecektir, hamile olsan cıkardı testteYa ben napim şimdi biri bana akıl versin lütfen 2 gündür hafif kahve leke görüyorum.. yarın adet günüm normalde ve düzenli adet gören biriyim normalde.. dün gebelik testi yaptım negatifti.. çok hafif idrar yolu enf var gibi hissediyorum.. bu leke neyin işareti hiç böyle olmamıştı stresten mi böyle oldu nedir bu hiç motivasyonum kalmadı gerçekten
35 ve 40 saat iki deneme canım, 22.00 ve 01.50 gibi deneme oldu. 02.30 gibi gittiğimde catlamistiHadi hayırlısı inşallah oglun tutunur sana da saglıklı bir sekilde canım ♥ 35. Saat tek deneme oldu öyle degil mi? Denemeden kac saat sonra catladı
Canım müsait değilim ya ama dua edeceğim senin için ♥♥
Helal sana kız dogur tabi göndeririz seni gene gerdeğeBenim ağrım yedi sekiz gibi başlamıştı oniki bucuga doğru ilişki olmuştu bı daha doguracam ya bilgileri unutmamak lazim
Valla zamanlama süper ikinci ilişkiye gerek bile yokmus canım Rabbim emeklerinin karşılığını saglıklı bir sekilde almayı nasip etsin inşallahCanım 8 buçuk ta gittim çstlamamıştı. 10 da ilişki oldu sonra yanlış hatirlamiyorsam 12 1 gibi falan oldu ağrı. Gece 2 buçuk gibi tekrar gittim acile catlamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?