Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hımm tamam ozaman canım.. testin markası ne canım ? Labaquick alacam iyidir demi?
Bende 3 farklı marka var , içlerinde en iyi laboquick , ondan alabilirsin evet ama bence iki pakette miratech al , deneme günün yaklaştığında onu yaparsın o yaniltmiyormus,

ben hiç anlamamm cnm, hiç yasamadim, hayrolsun insallah

Bende 3 farklı marka var , içlerinde en iyi laboquick , ondan alabilirsin evet ama bence iki pakette miratech al , deneme günün yaklaştığında onu yaparsın o yaniltmiyormus,
Miratech i bu aksam denedim gercekten laboquik le farkli gosterdi. Ikisinide ayni idrarla yaptim. Laboquik nerdeyse pik yapicak, miratech birazcik koyu cikti

Erkek bebek caninm bu doktor bisi demedimi bide sende yumurtlama takibi yaptin mi
Yok cnm supriz oldu bu bebek, normalde bende birdaha hamile kalmada. Yumurtlama takip yapcaktim ama supriz geldi bebegim... belckada doktorlar 14 hftadan once cinsiyet soylemiyorlar o nedenle soylemedi bisey cok merak ediyorm bende tabiki

catlama olmuş kızlar
Hadi hayırlısı inşallah oglun tutunur sana da saglıklı bir sekilde canım 35. Saat tek deneme oldu öyle degil mi? Denemeden kac saat sonra catladı
Canım müsait değilim ya ama dua edeceğim senin için

Enfeksiyonda da leke olur canım stresten olur geç sökülecektir, hamile olsan cıkardı testte

35 ve 40 saat iki deneme canım, 22.00 ve 01.50 gibi deneme oldu. 02.30 gibi gittiğimde catlamisti

Benim ağrım yedi sekiz gibi başlamıştı oniki bucuga doğru ilişki olmuştu bı daha doguracam ya bilgileri unutmamak lazim
Helal sana kız dogur tabi göndeririz seni gene gerdeğe
Canım 8 buçuk ta gittim çstlamamıştı. 10 da ilişki oldu sonra yanlış hatirlamiyorsam 12 1 gibi falan oldu ağrı. Gece 2 buçuk gibi tekrar gittim acile catlamisti
Valla zamanlama süper ikinci ilişkiye gerek bile yokmus canım Rabbim emeklerinin karşılığını saglıklı bir sekilde almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…