- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.841
insallah canim benim aminnnHelal sana kız dogur tabi göndeririz seni gene gerdeğe
Valla zamanlama süper ikinci ilişkiye gerek bile yokmus canım Rabbim emeklerinin karşılığını saglıklı bir sekilde almayı nasip etsin inşallah
Canım bi de meryem süresi okudum Allah kabul etsinKızlar bana yasin okuyabilir misnz Allah rızası için yarın doktora gidecem. @3 cicek annesi @Blue0Pink M Matthilldamimiraculum L Laladunya @Gecegozlum6068 @Aytenazmi @Prensesim2016 K Khvekokusu20 M ModaSever @Elaaa01 ve diğer arkadaşlar
Sanki oyle okumustunFolik asit kullanınca kız yada erkek çocuk olmasını etkiliyor mu ki
Sağ ol canım. Temmuz ayından belli deniyoruz iki aydır takibdeyim. İnşallah artık hamile kalırımnormal canım
Tabikiiinsallah canim o günleri görürüz dimi
Nie kız 7 ayda çok uzunHiççç olmadım
Hayırr cnm kullanma bunu ha bunu içmişsin ha süt ürünü tüketmişsin. Folden alCanim bende tam tersini biliyorum hatta bunu aldim kullanmadim ya subatta denemem var
Vallaha beni anlatıyonYa ben napim şimdi biri bana akıl versin lütfen 2 gündür hafif kahve leke görüyorum.. yarın adet günüm normalde ve düzenli adet gören biriyim normalde.. dün gebelik testi yaptım negatifti.. çok hafif idrar yolu enf var gibi hissediyorum.. bu leke neyin işareti hiç böyle olmamıştı stresten mi böyle oldu nedir bu hiç motivasyonum kalmadı gerçekten
Aşkımsınz ya seviyorum siziCanım senin için hacet namazı kıldım, yasin ve insirah okudum, Allah kabul etsin inşallah dileğini
Allah çok çok razı olsun cnm Rabbim oğluşunu sana bağışlasın inşallahCanım bi de meryem süresi okudum Allah kabul etsin
Valla senin dediğin gibi çıktı canım gece söküldü adet oldum..ama tam adet günüm bugün zaten iki gün öncesinde hafif leke görmüş oldum ilginçti.. neyse önümüze bakalımEnfeksiyonda da leke olur canım stresten olur geç sökülecektir, hamile olsan cıkardı testte
Canım dedim ya seni de kendim gibi stresli gördüm.. valla stresten bütün dengem bozuldu 3 kilo verdim kaç günde.. azcık relax olalımTabikii
Nie kız 7 ayda çok uzun
Hayırr cnm kullanma bunu ha bunu içmişsin ha süt ürünü tüketmişsin. Folden al
Vallaha beni anlatıyonbenim de hiç öyle olmaz Dı tek nedeni stresss
Aşkımsınz ya seviyorum sizi
Allah çok çok razı olsun cnm Rabbim oğluşunu sana bağışlasın inşallah
bu kalinor ne için azramcımBende kullanıyorum cnm hem karbonatlı su hem kalinor bi yan etkisi görmedim Eki Görüntüle 2575177
Çok sevindim tmm artık bırak stresi hepimiz birakalim arka arkaya gidiyoruz bakalım hayirlisiValla senin dediğin gibi çıktı canım gece söküldü adet oldum..ama tam adet günüm bugün zaten iki gün öncesinde hafif leke görmüş oldum ilginçti.. neyse önümüze bakalım
Cnm kalinor efervesan suda eriyen tablet potasyum desteği için günlük potasyum desteğini muz avakado çok tuzluvs yiyemiyorsan yada ekstra almak istiyorsan onun için..bu kalinor ne için azramcım
Sağol canım ya aynenÇok sevindim tmm artık bırak stresi hepimiz birakalim arka arkaya gidiyoruz bakalım hayirlisi
insallah canim benim, stres yapmaSağ ol canım. Temmuz ayından belli deniyoruz iki aydır takibdeyim. İnşallah artık hamile kalırım
Bu ay denemeler çok olacak ins güzel haberler alırız herşey yolunda giderSağ ol canım. Temmuz ayından belli deniyoruz iki aydır takibdeyim. İnşallah artık hamile kalırım
aminn canım benim Allah senden de razı olsunTabikii
Nie kız 7 ayda çok uzun
Hayırr cnm kullanma bunu ha bunu içmişsin ha süt ürünü tüketmişsin. Folden al
Vallaha beni anlatıyonbenim de hiç öyle olmaz Dı tek nedeni stresss
Aşkımsınz ya seviyorum sizi
Allah çok çok razı olsun cnm Rabbim oğluşunu sana bağışlasın inşallah
Bugün nasılsın cnm varmı agrin akıntın ne durumdainsallah canim benim, stres yapma
cnm hiç birşey yok ne ağrı ne akıntı, bomboşBugün nasılsın cnm varmı agrin akıntın ne durumda
canımm ben mesajını yeni gördüm yaaKızlar bana yasin okuyabilir misnz Allah rızası için yarın doktora gidecem. @3 cicek annesi @Blue0Pink M Matthilldamimiraculum L Laladunya @Gecegozlum6068 @Aytenazmi @Prensesim2016 K Khvekokusu20 M ModaSever @Elaaa01 ve diğer arkadaşlar
bence oku canım, daha gitmemistircanımm ben mesajını yeni gördüm yaakaçırdık mı yine okuyayım mı
bakalım bizde yaptık bu duayı haktan hayırlısı olsunEvet eşim elini karnıma koyup okumuştu
ALLAHım hayırlısıyla rast getirsin inşallah. gerçekten elinden gelenin fazlasını yapmışsın canım inşallah hayırlısıyla olur dualarımdasınyaptıklarmi yazayım size kızlar tuttu yada tutmadı bilmiyorum, belki catlatma iğnesi falan olan birileri olursa
öncelikle çok çok çok dua namaz
sonra eşim soğuk duş aldı
çıkınca 1 kupa sert kahve
ben vajinal dus yaptim
sonra içinde dualar olan zemzem içtik
namaz dua tekrar
catlatma iğnesi nin 35.saatinde yatağa girdik
ihlas ve erkek bebek duasını okudu eşim
ilişki oldu
sağa yattım kalkmadım
12 1 arası galiba hafiften sancı girdi çatlıyor diye düşündüm
sonra 2 ye doğru bi ilişki daha oldu yani 40.saate dogru
ilkinde çok ıslaktim
ikinci de hafif ıslak
gece iki buçuk gibi tekrar gittim acile catlamis dediler
hastaneler normalde belki bakmayabilir evet çok saçma çünkü
ama ben özellikle söyledim benim böyle bi durumum var diye. vicdana gelip baktılar.ilk gittiğimde söylemiştim sancım daha çoğalırsa gelebilir miyim bakar mısınız diye, bakarız dedi çünkü aynı doktordu nöbette olan. bilmiyorum kizlar elimden geleni yaptığımı düşünüyorumm, hamilelik olur yada olmaz bilmiyorum hiç birşey hissetmiyorum. Allah bilir orasını nasibim de varsa olur. artık düşünmek istemiyorum çünkü çok yıprandım, erkek bebek fikrini aklıma koydugumdan beri 9 kilo verdim elimde olmadan. karbonatlı su içmekten tansiyonum yerlerde gezdim, midem bulandı aç gezdim. öyle ki stresten gayet normal olan hormonlarımı bile bozdum. günlerim sadece soda muz karbonatli su ile geçti. ben inanıyorum Rabbim nasip eder , ne zaman bilemem tabi ama inanıyorum. beynim çok yoruldu artık, sizlere yemin olsun saçlarım beyazladı. şu dakikadan sonra yapacağım birşey zaten kalmadı. Allahın takdiri diyip dua etmekten başka çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?