Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Helal sana kız dogur tabi göndeririz seni gene gerdeğe

Valla zamanlama süper ikinci ilişkiye gerek bile yokmus canım Rabbim emeklerinin karşılığını saglıklı bir sekilde almayı nasip etsin inşallah
insallah canim benim aminnn

insallah canim o günleri görürüz dimi
Tabikii
Hiççç olmadım
Nie kız 7 ayda çok uzun
Canim bende tam tersini biliyorum hatta bunu aldim kullanmadim ya subatta denemem var
Hayırr cnm kullanma bunu ha bunu içmişsin ha süt ürünü tüketmişsin. Folden al
Vallaha beni anlatıyon benim de hiç öyle olmaz Dı tek nedeni stresss
Canım senin için hacet namazı kıldım, yasin ve insirah okudum, Allah kabul etsin inşallah dileğini
Aşkımsınz ya seviyorum sizi
Canım bi de meryem süresi okudum Allah kabul etsin
Allah çok çok razı olsun cnm Rabbim oğluşunu sana bağışlasın inşallah

Enfeksiyonda da leke olur canım stresten olur geç sökülecektir, hamile olsan cıkardı testte
Valla senin dediğin gibi çıktı canım gece söküldü adet oldum..ama tam adet günüm bugün zaten iki gün öncesinde hafif leke görmüş oldum ilginçti.. neyse önümüze bakalım

Canım dedim ya seni de kendim gibi stresli gördüm.. valla stresten bütün dengem bozuldu 3 kilo verdim kaç günde.. azcık relax olalım

aminn canım benim Allah senden de razı olsun

ALLAHım hayırlısıyla rast getirsin inşallah. gerçekten elinden gelenin fazlasını yapmışsın canım inşallah hayırlısıyla olur dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…