- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.181
Cnm sen erkek bebişemi hamilesin
Benşmde deneme bugğn oldu rabbim bize de nasip etsin inşallahEvet canısı ☺ pikken olmuştu benim ama dr da gitmiştim bugun yarın catlar dediği gece olmuştu deneme
Hangisini?Ha onu içmişsin ha süt ürünü dedi. Onu kullanacağına süt ürünü tüket dedi
FolbiolHangisini?
Benşmde deneme bugğn oldu rabbim bize de nasip etsin inşallahsağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Çok mutku olurım Allah razı olsunRabbim nasip eylesin simdi bol bol dua edelim senin için
İz ne zaman yaptinDeneme yaptım kız nerdesin senn
Sen buraya yazdinmi hic hamile oldugunu ben sasirdin cidden cok sevindim senin adina saglikla kucagina almak nasip olsun inslh8. Aya girdikRabbim nasip ederse erkek Rabbim size de nasip eylesin
3 saat önceK
İz ne zaman yaptin
Hepsi benşm için toplandıSayfaları ne çok ha okuyamadım bir turlu
Darısı bizeSen buraya yazdinmi hic hamile oldugunu ben sasirdin cidden cok sevindim senin adina saglikla kucagina almak nasip olsun inslh
Kız valla çok üzüldüm ha gerçekten çok şok oldum ya böyle olmalıydı ya internet in biteceği tuttu@3 cicek annesi @2kiz1anne @mimiraculum @Gecegozlum6068 M ModaSever K Khvekokusu20 E Elif eylul hira @Ceymiceyn M mec zup @semra @Guuness @MatthilldaAsice Asbei i uğurlamaya az kaldi hepiniz hazirmisinizz @Prensesim2016 ben hazirimmmm buralardayim bugunu 4 gozle bekliyordum
Sen buraya yazdinmi hic hamile oldugunu ben sasirdin cidden cok sevindim senin adina saglikla kucagina almak nasip olsun inslh
Olsun cnm kalbin burda olsun yeterKız valla çok üzüldüm ha gerçekten çok şok oldum ya böyle olmalıydı ya internet in biteceği tuttuAsbei bı daha yapsın
İnşallah tutunur pasan kaçırdım çok üzgünüm ama hayırla gelsin insallahOlsun cnm kalbin burda olsun yeter7 gibi gidecem hastaneye çatlamış mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?