Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
M mec zup Canim sen ne kadarlik oldun Bide oglusunun hareketini ilk ne zaman hissettin

31 haftadayım canım ilk kıpırtıları çok derinden 11 haftadan itibaren ara ara hissetmiştim ama böyle net kıpırtı da değildi kelebek uçuşuyor du gibi sonra 17 haftada net hissettim surekli değil ama haftada bir falan 22 haftadan sonrada düzenli olarak hergun hissettim

Merhaba arkadaşlar bugün bir bayan ile doktora gittim. 15 haftalık olmuş. Burada yabancı dil bilmediği için ona tercümanlık yapmak icin gittim. Kadın tatlıdan başka bir şey yemedi beslemesine hiç dikkat etmedi kocası kalp hastası ve sekeri var hep ilac kullanıyor. Bebeğin cinsiyeti erkek. Kısmet ve nasipten ötesi yokmuş sanırım

Sen naptın cnm varmı gebelik

Kızlar ya benim akıntı yumurtlamadan 5-6 gün öncesinde ve 5-6 gün de sonrasında olmak üzere çok uzun sürüyo. Oyüzden çok kafam karışıyo , hiç bişi anlayamıyorum takip yaparken. Aranızda benim gibi olan var mı hiç? Bu kötü bişey mi iyi bişey mi

o yüzden test yapman önemli işte, bi de mesela yumurtlama olduğunda sancı ağrı yada kasık batması gibi birşey olmuyor mu

Azram canim bni etiket yapmmaissin dua icin bnm twlden girisim olmuyo anca esim gelince yoruma dahil olabiliyorum bubyuzdn sana dua ettim rabbim bu ciktigin yolda emeklerini bosa cikarmasin
Çok saol cnm benim
Asbei naptın canım ne dedi doktor çatlamış mı?
Kızlar gittin doktor önce yumurta aradı önce yok dedi sonra kist var dedi 24 ml. Çocuk için denemem yapıyoruz. Şimdi yapsak tutmaz mı dedim 1 2 gğne çatlayabilir dedi bu ne şimdi karnımdan baktı yine

o yüzden test yapman önemli işte, bi de mesela yumurtlama olduğunda sancı ağrı yada kasık batması gibi birşey olmuyor mu
İşte tek bir gün olmuyo sürekli bir halde oluyo hem akıntı hem kasık ağrısı. Olsaki ki bir gün daha çok olsa, o da değil. Hiçbirşekilde anlayamıyorum.Akıntı ve ağrı Çok uzun devam ediyo.

İnşallah gebelik belirtisidir cnm

Canim sen sabah ozeldeki doktora bi daha git

İşte tek bir gün olmuyo sürekli bir halde oluyo hem akıntı hem kasık ağrısı. Olsaki ki bir gün daha çok olsa, o da değil. Hiçbirşekilde anlayamıyorum.Akıntı ve ağrı Çok uzun devam ediyo.
Enfeksiyon Olabilir mi o zaman da ayni belirtiler oluyo. Bir de akıntı yumurtlama zamanindan önce de olabilir sonra da olabilir ona bağlama kafanda soru işareti olmasın sadece enfeksiyon olmadığından emin ol ve testle takip et.

Bence sen kendi doktoruna git bu doktor iyice saçmalamaya başladı. Kist olsasenin doktorun da görmezmiydi garip geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…