- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.201
Amin cnm çok saol Allah razı olsun sen dua et yeterİnşallah tutunur pasan kaçırdım çok üzgünüm ama hayırla gelsin insallah
çatlamiştır cnm insallahHastaneye gidiyorum kızlarr
Gormemis olabilirim canim saglikla gelsinAmin canım bil mukabil inşAllahyazmıştım tabi cinsiyeti öğrenince Rabbim hepinize nasip eylesin
Sen naptın cnm varmı gebelikMerhaba arkadaşlar bugün bir bayan ile doktora gittim. 15 haftalık olmuş. Burada yabancı dil bilmediği için ona tercümanlık yapmak icin gittim. Kadın tatlıdan başka bir şey yemedi beslemesine hiç dikkat etmedi kocası kalp hastası ve sekeri var hep ilac kullanıyor. Bebeğin cinsiyeti erkek. Kısmet ve nasipten ötesi yokmuş sanırım
Azram canim bni etiket yapmmaissin dua icin bnm twlden girisim olmuyo anca esim gelince yoruma dahil olabiliyorum bubyuzdn sana dua ettim rabbim bu ciktigin yolda emeklerini bosa cikarmasinDeneme yaptım kız nerdesin senn
o yüzden test yapman önemli işte, bi de mesela yumurtlama olduğunda sancı ağrı yada kasık batması gibi birşey olmuyor muKızlar ya benim akıntı yumurtlamadan 5-6 gün öncesinde ve 5-6 gün de sonrasında olmak üzere çok uzun sürüyo. Oyüzden çok kafam karışıyo , hiç bişi anlayamıyorum takip yaparken. Aranızda benim gibi olan var mı hiç? Bu kötü bişey mi iyi bişey mi
Daha yok canim adet oldum ama adetim çok tuhaf hep kahverengi Bugun hemen arada kadın doktoruna söyledim önümüzdeki ay randevu aldım. Hepsine bakacak ama öyle bir buruğum iste ne bileyim. Ustan desem oda degıl ama öyleyim işteSen naptın cnm varmı gebelik
Çok saol cnm benimAzram canim bni etiket yapmmaissin dua icin bnm twlden girisim olmuyo anca esim gelince yoruma dahil olabiliyorum bubyuzdn sana dua ettim rabbim bu ciktigin yolda emeklerini bosa cikarmasin
Kızlar gittinAsbei naptın canım ne dedi doktor çatlamış mı?
İşte tek bir gün olmuyo sürekli bir halde oluyo hem akıntı hem kasık ağrısı. Olsaki ki bir gün daha çok olsa, o da değil. Hiçbirşekilde anlayamıyorum.Akıntı ve ağrı Çok uzun devam ediyo.o yüzden test yapman önemli işte, bi de mesela yumurtlama olduğunda sancı ağrı yada kasık batması gibi birşey olmuyor mu
İnşallah gebelik belirtisidir cnmDaha yok canim adet oldum ama adetim çok tuhaf hep kahverengi Bugun hemen arada kadın doktoruna söyledim önümüzdeki ay randevu aldım. Hepsine bakacak ama öyle bir buruğum iste ne bileyim. Ustan desem oda degıl ama öyleyim işte
Canim sen sabah ozeldeki doktora bi daha gitÇok saol cnm benim
Kızlar gittindoktor önce yumurta aradı önce yok dedi sonra kist var dedi 24 ml. Çocuk için denemem yapıyoruz. Şimdi yapsak tutmaz mı dedim 1 2 gğne çatlayabilir dedi bu ne şimdi karnımdan baktı yine
Karından baktı yanılmış olabilir miCanim sen sabah ozeldeki doktora bi daha git
Canim hic bilmiyorum. Ne desem yalan olur. En dogru sonucu alttan baktirinca alirsinKarından baktı yanılmış olabilir mi
Yarın tekrar gidecem inşallah of çok moralim bozukCanim hic bilmiyorum. Ne desem yalan olur. En dogru sonucu alttan baktirinca alirsin
Enfeksiyon Olabilir mi o zaman da ayni belirtiler oluyo. Bir de akıntı yumurtlama zamanindan önce de olabilir sonra da olabilir ona bağlama kafanda soru işareti olmasın sadece enfeksiyon olmadığından emin ol ve testle takip et.İşte tek bir gün olmuyo sürekli bir halde oluyo hem akıntı hem kasık ağrısı. Olsaki ki bir gün daha çok olsa, o da değil. Hiçbirşekilde anlayamıyorum.Akıntı ve ağrı Çok uzun devam ediyo.
Bence sen kendi doktoruna git bu doktor iyice saçmalamaya başladı.Çok saol cnm benim
Kızlar gittindoktor önce yumurta aradı önce yok dedi sonra kist var dedi 24 ml. Çocuk için denemem yapıyoruz. Şimdi yapsak tutmaz mı dedim 1 2 gğne çatlayabilir dedi bu ne şimdi karnımdan baktı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?