- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.221
o zaman doktor takibi şart cnmİşte tek bir gün olmuyo sürekli bir halde oluyo hem akıntı hem kasık ağrısı. Olsaki ki bir gün daha çok olsa, o da değil. Hiçbirşekilde anlayamıyorum.Akıntı ve ağrı Çok uzun devam ediyo.
Bu başka bi doktordu cnm dünkü doktor değilBence sen kendi doktoruna git bu doktor iyice saçmalamaya başladı.Kist olsasenin doktorun da görmezmiydi garip geldi bana
İşte keşke de çok emindim çatladığındanya canım keşke saat 5 olmadan gitseydinAsbei
ya ben sanmıyorum canım çatlamiştır hiç düşünme başka türlü sabah yine git tabi ama içini ferah tutİşte keşke de çok emindim çatladığından
Ağrım da var halaya ben sanmıyorum canım çatlamiştır hiç düşünme başka türlü sabah yine git tabi ama içini ferah tut
sen yine de kendi doktoruna git karından bakınca anlamıyorlarBu başka bi doktordu cnm dünkü doktor değil
Acaba dedim bebek döllendikten sonra öyle görmüş olamaz mıKist mi 1,
sen yine de kendi doktoruna git karından bakınca anlamıyorlar
Döllenme hemen öyle oluyor mu bilemedim..Acaba dedim bebek döllendikten sonra öyle görmüş olamaz mı
Yoktu bildiğim kadarıyla yumurta çok büyüyüp çatlayamadığında kist oluyorB
Döllenme hemen öyle oluyor mu bilemedim..çok düşünme çatlamıştır Allah ‘ ın izniyle .. Ben daha çok kist’ e takıldım. Kistin varmıydı senin. Niye öyle dediki
Sağlıkla al kucağına inşallah canım Bende varla yok arasi hissediyorum da niye öyle kipirdamiyor diye canımı sıkıyorum31 haftadayım canım ilk kıpırtıları çok derinden 11 haftadan itibaren ara ara hissetmiştim ama böyle net kıpırtı da değildi kelebek uçuşuyor du gibi sonra 17 haftada net hissettim surekli değil ama haftada bir falan 22 haftadan sonrada düzenli olarak hergun hissettim
Hımm anladım.. ama bence bu doktor da yine yanılmış gibi geliyor bana ..sen sabah doktoruna git inşaAllah çatlamıştır hiçbir sıkıntı da yokturYoktu bildiğim kadarıyla yumurta çok büyüyüp çatlayamadığında kist oluyor
İnşallah öyledirHımm anladım.. ama bence bu doktor da yine yanılmış gibi geliyor bana ..sen sabah doktoruna git inşaAllah çatlamıştır hiçbir sıkıntı da yoktur
Test yaptın mı bidaha peki testin hala pik mi?İnşallah öyledir
Test silikleştiTest yaptın mı bidaha peki testin hala pik mi?
Catlamistir insAllah. Gonlunu ferah tut bol dua etTest silikleşti
İnşallah cnm yarın kendi doktorum ne derse öyle yapcam. Artık acile de gitmeyecemCatlamistir insAllah. Gonlunu ferah tut bo dua et
Gönlünü ferah tut canım Acildeki doktorlar biraz baştan sağma bakıyorlar Inşallah çatlamış oğlun yola çıkmıştırİnşallah cnm yarın kendi doktorum ne derse öyle yapcam. Artık acile de gitmeyecem
Öyle mi dersin ben o kadar da şanslı değilimİnşallah gebelik belirtisidir cnm
çatlamiştır cnm insalah stres yapma sabah ilk iş doktor gitAğrım da var hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?