- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.421
Canım tınlamıyorum aslında ama şu an kim ne derse alınacak durumdayım daha önce öyle değildim o kadar yorgunum ki her laf bana batıyor eşime bile ani çıkışlar yapıyorum en hassas olduğum konu çocuklarım ve anne sütü her gelen sürekli emzir diyor artık gına geldi aynı şeyleri duymaktanelalem için yaşamıyoruz hiç tınlama açıkça söyle ben annesi olarak emin ol çocuğumu en çok ben düşünürüm lütfen böyle söyleyerek benim moralimi bozmayın de ya sinir oluyorum şöyle insanlara
ortam asitleniyor diyolar canım , nasıl oluyor bilmiyorum ben, aslında vücudumuzu gayet alkali yapıyoruz denemeden önce yine de asidik olur mi kiKızlar aslında benim aklımda şöyle kalmış öyle de yapmıştım.. pik akşam olunca sabahı değerlendirmeli, pik sabah olursa akşamı değerlendirmeli.. sabah pik olmuştu bende akşamı değerlendirmiştim..
İnterneti bitmiş galiba, ertesi gün hapı almış heralde, çıkamıyorum burdan gelip yazar diye bekliyorumAzra nerelerde? Naptı tam olarak?
Vala canım TSM silinen denenmiyorduk çok hafif silikleşmeye başlayınca deniyorduk nerdeyse çoğumuzun oğlu olmustuKist büyüdükce agrı yapar canım
Deneme yapma kesinlikle canım
Eskiden silikken deniyordunuuz son zmanlarda silikken deneyenlerin cogunlukta kızları oldu canım
Vala canım TAm silikken denenmiyorduk çok hafif silikleşmeye başlayınca deniyorduk ve benim kendi fikrimce kesinlikle doğrusu bu nerdeyse çoğumuzun oğlu olmustu
Aynen yaa bu ay bu grup her şey bize uğurlu gelsin insallahhh...Hadi hayırlısı cnm sık ilişki aynen ✌ rast gelsin ay ne cok sevinecegiz inşallah güzel haberlere gelsin artik
Okurum yarın cnmAynen yaa bu ay bu grup her şey bize uğurlu gelsin insallahhh...
Şuan okunma sırası bende kızlar hepinizden birer yasin ya da dua süreleri bekliyorum
Asbei L Laladunya M Matthillda
Aaa ne güzel inşallah tutmuştur prensesinAsbei şimdi çıktım doktordan yumurtan buyumemis ama çatlamış dedi dünü ben degerlendirdiydum zaten oda iyi yapmışsın dedi gün aşırı devam edin 14 gün sonra gebelik testi yap dedi.
Aldım cnm. Evet internetim bitti valla. Hap etki eder inşallah. Gelecek aya kalsınİnterneti bitmiş galiba, ertesi gün hapı almış heralde, çıkamıyorum burdan gelip yazar diye bekliyorum
Azram ertesi gün hapı aldıAzra nerelerde? Naptı tam olarak?
Cnm nie öyşe diyorsun ümidini kesme lütfen.Gerçekten Allah’a bırak. Bak ben hala dünün sokunu anlatamadım. Dediğim kadın hamur şeker çikolata ne bulursa yerdi. Hele hamur işi acayip. Kocası bir suru ilac kullanıyor ama dün Dr erkektir dedi. Onun adına sevindim ama ben uzun zamandır istediğim içim burkuldu bu gece hep dua ettim ama yatamadım sabaha kadar. Zaten kendim gelecek ay doktoruma gidip son kez denemeyeceğim sonra da bırakacağım. Benim yeğenimde bu ay doğum yapacak oğlu oluyormus ve bana cinsiyetini söylemedi sonra başkasından oğlu olacağını duydum. Kendisi üniversiteli. Ya valla şans olmayınca da olmuyor iste. Ben şikayetçi değilim cok şükür iki kızım onlara sevgili kelimelerle anlatmam mümkün degıl. Gecem gündüzüm hayatım hepsi onlar. Ama bu duyguyu da tatmak isterdim. Sanırım erkek bebek doğurmak bana göre değil. Allah sana ve burada olan bütün arkadaşlarıma nasip etsin. Dualarım sizinle sizinkilerde benimle olsun lütfen
Canım ya ne mutlu sana iki kızın varmış o kadar istedim ki bir kızım olsun diye iki oğlumdan sonra iki düşük yaşadım hiç kendini kötü hissetme bende kızı olanlara o kadar çok özeniyorum ki Rabbim belki nasip eder diye hala umudum var inşallah sana da hayırlı bi erkek evlat nasip etsinGerçekten Allah’a bırak. Bak ben hala dünün sokunu anlatamadım. Dediğim kadın hamur şeker çikolata ne bulursa yerdi. Hele hamur işi acayip. Kocası bir suru ilac kullanıyor ama dün Dr erkektir dedi. Onun adına sevindim ama ben uzun zamandır istediğim içim burkuldu bu gece hep dua ettim ama yatamadım sabaha kadar. Zaten kendim gelecek ay doktoruma gidip son kez denemeyeceğim sonra da bırakacağım. Benim yeğenimde bu ay doğum yapacak oğlu oluyormus ve bana cinsiyetini söylemedi sonra başkasından oğlu olacağını duydum. Kendisi üniversiteli. Ya valla şans olmayınca da olmuyor iste. Ben şikayetçi değilim cok şükür iki kızım onlara sevgili kelimelerle anlatmam mümkün degıl. Gecem gündüzüm hayatım hepsi onlar. Ama bu duyguyu da tatmak isterdim. Sanırım erkek bebek doğurmak bana göre değil. Allah sana ve burada olan bütün arkadaşlarıma nasip etsin. Dualarım sizinle sizinkilerde benimle olsun lütfen
Cnm ümidini kaybetme nolur asice arnas falan hepsi öyle olmuş onlarında oğlu oldu bak. Kendime söz geçiremedim ve içtim hapı belkide bu ay olmaması gerekiyordu hayırlısını diledim rabbim den bana hayırlısını vereceğine inanıyorumAsbei cnm msjları oku oku anca bitirdim hakkında hayırlısı olsun benimde öyle oldu moralim çok bozulmuştu burda söyleyemedim bile aylardır ovulasyon takibi yapıyorum hiç böyle olmamıştı ama denemë yaptığım ay malesef öyle oldu ve ben şimdi hamileyim pikten 12 saat sonra deneme oldu eşit gibiydi 3 saat sonra açılmış olması lazımdı olmadı çok üzüldüm 12 saat sonra tekrar deneme oldu sonrasında hala pikti bıraktım artık dedim ki Rabbim diyor ki sen nasıl plan yaparsan yap ben ne dersem o olur artık 3 ay bekleyip görücez tedbir bizden takdir Allahtan Asice bana umut oldu biraz Rabbim isteyen herkese bana da sağlıklı bi erkek evlat kucağıma almayı nasip etsin
Bizimde tam tersi ne yazık kiCanım ya ne mutlu sana iki kızın varmış o kadar istedim ki bir kızım olsun diye iki oğlumdan sonra iki düşük yaşadım hiç kendini kötü hissetme bende kızı olanlara o kadar çok özeniyorum ki Rabbim belki nasip eder diye hala umudum var inşallah sana da hayırlı bi erkek evlat nasip etsin
Cnm testin etkisiyle doprı sonuç verir mi bilmiyorum ama 1 saat önce yaptım yine eşit gibiAsbei canm test yaptin mi ne durumda
Rabbim gönlüne sağlıkla versin InşallahAmin cnm kalp atışını duymaya gidicem kuzumun gerçekten şimdi en çok sağlıkla kucağıma alayım diye dua ediyorum tabi dualarımda kabul olursa bana verilmiş en güzel hediye olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?