Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım tınlamıyorum aslında ama şu an kim ne derse alınacak durumdayım daha önce öyle değildim o kadar yorgunum ki her laf bana batıyor eşime bile ani çıkışlar yapıyorum en hassas olduğum konu çocuklarım ve anne sütü her gelen sürekli emzir diyor artık gına geldi aynı şeyleri duymaktan

Kızlar aslında benim aklımda şöyle kalmış öyle de yapmıştım.. pik akşam olunca sabahı değerlendirmeli, pik sabah olursa akşamı değerlendirmeli.. sabah pik olmuştu bende akşamı değerlendirmiştim..

ortam asitleniyor diyolar canım , nasıl oluyor bilmiyorum ben, aslında vücudumuzu gayet alkali yapıyoruz denemeden önce yine de asidik olur mi ki

Cnm nie öyşe diyorsun ümidini kesme lütfen.
Benşmde senşnde burdaki herkesinde oğlu olacak onun içn çabalamıyor muyız zaten. Bu erkek bebeği olunca cinsiyet saklayanlsr yokmu bitiyorum. Sanırsın çocuklarını alacaz ellerinden

Canım ya ne mutlu sana iki kızın varmış o kadar istedim ki bir kızım olsun diye iki oğlumdan sonra iki düşük yaşadım hiç kendini kötü hissetme bende kızı olanlara o kadar çok özeniyorum ki Rabbim belki nasip eder diye hala umudum var inşallah sana da hayırlı bi erkek evlat nasip etsin

Cnm ümidini kaybetme nolur asice arnas falan hepsi öyle olmuş onlarında oğlu oldu bak. Kendime söz geçiremedim ve içtim hapı belkide bu ay olmaması gerekiyordu hayırlısını diledim rabbim den bana hayırlısını vereceğine inanıyorum

Bizimde tam tersi ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…