Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canım Rabbim her isteyene versin inşallah

Cok haklisin canim. Kesinlikle ayni fikirdeyim

valla keşke elimizde olsa da yapmasak stres, olmuyor işte Allah versin diyorum sadece burdaki tüm arkadaşlarımıza , duadan başka çare yok malesef

2 günde olsa cinsel perhiz
valla keşke elimizde olsa da yapmasak stres, olmuyor işte Allah versin diyorum sadece burdaki tüm arkadaşlarımıza , duadan başka çare yok malesef
evet cnm doğru söylüyorsun vala benim burdan çok arkadasım oldu buraya girip kafada dağıtıyoruz aynı zamanda birbirmize destek de oluyoruz güzel tarafından bakalım

2 günde olsa cinsel perhiz

evet cnm doğru söylüyorsun vala benim burdan çok arkadasım oldu buraya girip kafada dağıtıyoruz aynı zamanda birbirmize destek de oluyoruz güzel tarafından bakalım
benim 5 6 gün cinsel perhiz vardı, tüm herşeyi harfi harfine yaptım.çatlamayı falan herşeyi yakalım, ph vs herşey tavan yaptimm. bakalim tutacak mi, hamilelik olacak mı bi de o var , amann kısmet ne diyimm , Hayirlisii

İnşallah canım hayırlısıyla güzel Haberler bekliyoruz senden Birde buradaki denememiş olan kızlar ilişkiden sonra kalcanızın altına bır yastık yerlestırıp sagınıza dönüp yatın

İnşallah canım hayırlısıyla güzel Haberler bekliyoruz senden ❤ Birde buradaki denememiş olan kızlar ilişkiden sonra kalcanızın altına bır yastık yerlestırıp sagınıza dönüp yatın
hayırlısı bakalim insallah , bende direkt sağa yattım, sonrasında zaten hiç dışarı akma falan olmadi

Kist büyüdükce agrı yapar canım
Deneme yapma kesinlikle canım
Birde biz eski üyeler şimdi kızlar yok hep tek ilişkiyle hamıle kaldık tek ilişki kural gibiydi resmen bizim için deneyecek kızlar sizin içinde öyle olmalı
Eskiden silikken deniyordunuuz son zmanlarda silikken deneyenlerin cogunlukta kızları oldu canım

elalem için yaşamıyoruz hiç tınlama açıkça söyle ben annesi olarak emin ol çocuğumu en çok ben düşünürüm lütfen böyle söyleyerek benim moralimi bozmayın de ya sinir oluyorum şöyle insanlara

Asbei şimdi çıktım doktordan yumurtan buyumemis ama çatlamış dedi dünü ben degerlendirdiydum zaten oda iyi yapmışsın dedi gün aşırı devam edin 14 gün sonra gebelik testi yap dedi.
Hadi hayırlısı cnm sık ilişki aynen ✌ rast gelsin ay ne cok sevinecegiz inşallah güzel haberlere gelsin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…