- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.401
Ne kadarlık canim şimdi Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahAsice evet cnm gittim
Amin canım Rabbim her isteyene versin inşallahAmin bil mukabil canım inşAllah inanmıyor insan sonra herdefasında ben sormadan erkek dedi ama aurıntılıya kadar değiştir mi diye stres yapıyordum sıkma canını tadını cıkar Rabbim diger arkadaslarda nasip eylesin
Cok haklisin canim. Kesinlikle ayni fikirdeyimHamilece
insan tabi ki stres oluyor. 2 kızım var oğlum olsun istiyorum. bir oğlum olsa bir kızım olsa hiç düşünmez hesaplamaz yapardım çocuk. belki hiç çocuk yapmazdım bile artık. mesela sen bile oglun olduğu halde bu kadar okuyorsun buraları,takip ediyorsun, bizim icin normal değil mi bu kadar heyecan stres
valla keşke elimizde olsa da yapmasak stres, olmuyor işte Allah versin diyorum sadece burdaki tüm arkadaşlarımıza , duadan başka çare yok malesefTabiide normal canım ama ben sizi düşündüğüm için dıyorum acın 2700 800 lü sayfaları ben buranın eski uyelerındenım zaten harpımızın kendınce stresı var ama yapmamaya çalışalım diyorum ben
yanii hepimiz aynı durumdayız,stres yapmıyorum diyemez kimse. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahCok haklisin canim. Kesinlikle ayni fikirdeyim
sorma ya... aynı duygulardayimBen de böyle etrafımda gördükçe duydukça içim burkuluyo ya, bıcır bıcır beyaz gömlek kot pantolonlu minik minik adamlar valla gözlerim doluyoRabbim kısa zamanda bize de nasipetsee keşkee
Keşke bende Türkiye’ye senin yanına gelirdimkızlar valla keşke doktor olsaydim yaa valla hepinizi ücretsiz takip ederim
keşke canımKeşke bende Türkiye’ye senin yanına gelirdim
evet cnm doğru söylüyorsun vala benim burdan çok arkadasım oldu buraya girip kafada dağıtıyoruz aynı zamanda birbirmize destek de oluyoruz güzel tarafından bakalımvalla keşke elimizde olsa da yapmasak stres, olmuyor işte Allah versin diyorum sadece burdaki tüm arkadaşlarımıza , duadan başka çare yok malesef
benim 5 6 gün cinsel perhiz vardı, tüm herşeyi harfi harfine yaptım.çatlamayı falan herşeyi yakalım, ph vs herşey tavan yaptimm. bakalim tutacak mi, hamilelik olacak mı bi de o var , amann kısmet ne diyimm , Hayirlisii2 günde olsa cinsel perhiz
evet cnm doğru söylüyorsun vala benim burdan çok arkadasım oldu buraya girip kafada dağıtıyoruz aynı zamanda birbirmize destek de oluyoruz güzel tarafından bakalım
İnşallah canım hayırlısıyla güzel Haberler bekliyoruz sendenbenim 5 6 gün cinsel perhiz vardı, tüm herşeyi harfi harfine yaptım.çatlamayı falan herşeyi yakalım, ph vs herşey tavan yaptimm. bakalim tutacak mi, hamilelik olacak mı bi de o var , amann kısmet ne diyimm , Hayirlisii
hayırlısı bakalim insallah , bende direkt sağa yattım, sonrasında zaten hiç dışarı akma falan olmadiİnşallah canım hayırlısıyla güzel Haberler bekliyoruz senden ❤ Birde buradaki denememiş olan kızlar ilişkiden sonra kalcanızın altına bır yastık yerlestırıp sagınıza dönüp yatın
kalbini ferah tut lütfen canımYarın tekrar gidecem inşallah of çok moralim bozuk
Amin cnm kalp atışını duymaya gidicem kuzumun gerçekten şimdi en çok sağlıkla kucağıma alayım diye dua ediyorum tabi dualarımda kabul olursa bana verilmiş en güzel hediye olurNe kadarlık canim şimdi Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Kist büyüdükce agrı yapar canımCanım bugün giremedim ama hep aklımdaydın o doktora çok sinirlendim birkere kist olsa ağrın olmaz o ağrı çatlama ağrısı bence sen rahat ol stres yapman iyi değil şuan bebişin. Yolda bence uzunca bir yolu var şuan yolda emryo oluşuyor şuan dualarına devam et yarında doktora gidersin için rahat eder belkide başka yumurtamıda vardır içerde o doktor anlamamıştır
Deneme yapma kesinlikle canımBı kararsızlık işte ...benimde eşim çocuk heveslisi değil bu ay tâmam demisken kaçırmayın diyorum.vazgecmesinden korkuyorum üç yıldır diyordum arada yaş farkı olmasın buyuteyim diye.istemiyordu gecistiriyordu.simdi kabul etmişken
Eskiden silikken deniyordunuuz son zmanlarda silikken deneyenlerin cogunlukta kızları oldu canımBirde biz eski üyeler şimdi kızlar yok hep tek ilişkiyle hamıle kaldık tek ilişki kural gibiydi resmen bizim için deneyecek kızlar sizin içinde öyle olmalı
elalem için yaşamıyoruz hiç tınlama açıkça söyle ben annesi olarak emin ol çocuğumu en çok ben düşünürüm lütfen böyle söyleyerek benim moralimi bozmayın de ya sinir oluyorum şöyle insanlaraÖyle canım ağırıma giden aramızda bi problem yok bu neyin dargınlığı ben her şeyine koştum iyi günde kötü günde o bir yana kaynanamın süt ver mama verme demesi iyice bunaldim sütüm var sanki keyfimden vermiyorum başkalarıyla kıyaslama başladı birde yok bilmem kim kaç sene çocuğunu emzirmiş zaten uykusuzum huysuz bir bebeğim var bazı şeyleri kaldıramıyorum artık
Hadi hayırlısı cnm sık ilişki aynen ✌ rast gelsin ay ne cok sevinecegiz inşallah güzel haberlere gelsin artikAsbei şimdi çıktım doktordan yumurtan buyumemis ama çatlamış dedi dünü ben degerlendirdiydum zaten oda iyi yapmışsın dedi gün aşırı devam edin 14 gün sonra gebelik testi yap dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?