- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.381
Canim yerinde olsam hap alirdim 23. Gunde catlama garantisi yok testlere bakarsan da yarina kadar catlar gibi duruyor bu da bariz kiz demek bildigimiz bilgilere bakarsakGeçen ay 23. günde çstladı bugün 18. Gün. Bekleyecem Allaha bıraktım 23. Günde olursa iyi olur
Çanım benim vala bu olanların hepsinin senin aşırı stresindenHa
Haklısın cnm çok haklısın çok stres yaptım çok acele ettim nşe yaptım bilmiyorum. Hap alsam gelecek aya yine yumurtlama olur mu sizce ya
Ne yapmayı dusunuyosun peki canımKızlar gittim doktoruma 19 ml dedi daha çatlamamış dedi kist demek için çok erken acildeki doktor saçmalamış dedi. Anlatacağız daha çatlamamış
Ah cnm ya allah ıslah etsinÖyle canım ağırıma giden aramızda bi problem yok bu neyin dargınlığı ben her şeyine koştum iyi günde kötü günde o bir yana kaynanamın süt ver mama verme demesi iyice bunaldim sütüm var sanki keyfimden vermiyorum başkalarıyla kıyaslama başladı birde yok bilmem kim kaç sene çocuğunu emzirmiş zaten uykusuzum huysuz bir bebeğim var bazı şeyleri kaldıramıyorum artık
Cnm denemeyi yapmasaydı şans devam edermiydi senceCanim yerinde olsam hap alirdim 23. Gunde catlama garantisi yok testlere bakarsan da yarina kadar catlar gibi duruyor bu da bariz kiz demek bildigimiz bilgilere bakarsak
Benim denemeden sonra bile en son 15 saat sonra hâlâ pikti ve testim bittigi için bir daha yapamadim cnm Doktora da gitmedim Allaha tevekkül edip bekledim Sende rahat ol Allah büyük
Amin canım hayırlısı olsun bekleyelim bakalimDüşünme öyle ama tecrübe açısından belirti herşey takip et bakalım cnm hayirlisi
Ederdi tabi canm deneme yoksa niye dewam etmesin ki valla bozulsun duzeni bu durumda kendini tehlikeye bile bile atmakdan iyidir 2 kizi var zaten 3. Allah korusun olursa keske diyip durmakdanda 2-3 ay en kotu ötelerCnm denemeyi yapmasaydı şans devam edermiydi senceşimdi hap alırsa da düzeni gerçekten bozulacak birde 23.gune kadar kalmaz dün kopkoyuydu testi ah bu testleri mi yapimiyiruz biz ya
Gittin mi doktora canimAsbei cnm msjları oku oku anca bitirdim hakkında hayırlısı olsun benimde öyle oldu moralim çok bozulmuştu burda söyleyemedim bile aylardır ovulasyon takibi yapıyorum hiç böyle olmamıştı ama denemë yaptığım ay malesef öyle oldu ve ben şimdi hamileyim pikten 12 saat sonra deneme oldu eşit gibiydi 3 saat sonra açılmış olması lazımdı olmadı çok üzüldüm 12 saat sonra tekrar deneme oldu sonrasında hala pikti bıraktım artık dedim ki Rabbim diyor ki sen nasıl plan yaparsan yap ben ne dersem o olur artık 3 ay bekleyip görücez tedbir bizden takdir Allahtan Asice bana umut oldu biraz Rabbim isteyen herkese bana da sağlıklı bi erkek evlat kucağıma almayı nasip etsin
Haklısın..Ederdi tabi canm deneme yoksa niye dewam etmesin ki valla bozulsun duzeni bu durumda kendini tehlikeye bile bile atmakdan iyidir 2 kizi var zaten 3. Allah korusun olursa keske diyip durmakdanda 2-3 ay en kotu öteler
canım 5 ay boyunca herşeyi ayarlayarak yaptım burda ki zeynoyla özelden görüşmüştüm ve bi kaç arkadaşla görüştüm nerşeyi tam ayarladım 5 ay boyunca tutmadı aralık ayında da olmamasını istiyordum başka palanlarımız vardı kızım okula başaladığı aya geliyordu doğum bi 6 ay ertelemeye karar verdim ama hiç ummadığım anda yani geçen ay kazayla hamile kaldım ne zaman hamile kaldığımı dahi hesaplıyamıorum allahın dediği oluyor sanırım biz istediğimiz kadar plan yapalımBende anlamadım hayrolsn inşallah
Neti bitmis canm aksama esinden baglanacak hap da aldi bence cok da iyi yaptiHaklısın..yok buralarda napti ki .
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Banada kesin dedi ama yine de acaba mi diyorum
Gerçekten Allah’a bırak. Bak ben hala dünün sokunu anlatamadım. Dediğim kadın hamur şeker çikolata ne bulursa yerdi. Hele hamur işi acayip. Kocası bir suru ilac kullanıyor ama dün Dr erkektir dedi. Onun adına sevindim ama ben uzun zamandır istediğim içim burkuldu bu gece hep dua ettim ama yatamadım sabaha kadar. Zaten kendim gelecek ay doktoruma gidip son kez denemeyeceğim sonra da bırakacağım. Benim yeğenimde bu ay doğum yapacak oğlu oluyormus ve bana cinsiyetini söylemedi sonra başkasından oğlu olacağını duydum. Kendisi üniversiteli. Ya valla şans olmayınca da olmuyor iste. Ben şikayetçi değilim cok şükür iki kızım onlara sevgili kelimelerle anlatmam mümkün degıl. Gecem gündüzüm hayatım hepsi onlar. Ama bu duyguyu da tatmak isterdim. Sanırım erkek bebek doğurmak bana göre değil. Allah sana ve burada olan bütün arkadaşlarıma nasip etsin. Dualarım sizinle sizinkilerde benimle olsun lütfenGeçen ay 23. günde çstladı bugün 18. Gün. Bekleyecem Allaha bıraktım 23. Günde olursa iyi olur
Tabiide normal canım ama ben sizi düşündüğüm için dıyorum acın 2700 800 lü sayfaları ben buranın eski uyelerındenım zaten harpımızın kendınce stresı var ama yapmamaya çalışalım diyorum benHamilece
insan tabi ki stres oluyor. 2 kızım var oğlum olsun istiyorum. bir oğlum olsa bir kızım olsa hiç düşünmez hesaplamaz yapardım çocuk. belki hiç çocuk yapmazdım bile artık. mesela sen bile oglun olduğu halde bu kadar okuyorsun buraları,takip ediyorsun, bizim icin normal değil mi bu kadar heyecan stres
Ben de böyle etrafımda gördükçe duydukça içim burkuluyo ya, bıcır bıcır beyaz gömlek kot pantolonlu minik minik adamlar valla gözlerim doluyoGerçekten Allah’a bırak. Bak ben hala dünün sokunu anlatamadım. Dediğim kadın hamur şeker çikolata ne bulursa yerdi. Hele hamur işi acayip. Kocası bir suru ilac kullanıyor ama dün Dr erkektir dedi. Onun adına sevindim ama ben uzun zamandır istediğim içim burkuldu bu gece hep dua ettim ama yatamadım sabaha kadar. Zaten kendim gelecek ay doktoruma gidip son kez denemeyeceğim sonra da bırakacağım. Benim yeğenimde bu ay doğum yapacak oğlu oluyormus ve bana cinsiyetini söylemedi sonra başkasından oğlu olacağını duydum. Kendisi üniversiteli. Ya valla şans olmayınca da olmuyor iste. Ben şikayetçi değilim cok şükür iki kızım onlara sevgili kelimelerle anlatmam mümkün degıl. Gecem gündüzüm hayatım hepsi onlar. Ama bu duyguyu da tatmak isterdim. Sanırım erkek bebek doğurmak bana göre değil. Allah sana ve burada olan bütün arkadaşlarıma nasip etsin. Dualarım sizinle sizinkilerde benimle olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?