- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.461
tamam ins 4 e doğru bir daha yollayın. Aslında doktor bana salı günü yumurtan çatlayacak demişti. Şimdi tekrar gidip bakmasını isteyeceğim ama bebegimi su ortamda bırakacak kimsem yok.Iftari beklememe gerek yok canım
Saat 3bucuk gibi yap bakalim yine
Koyuluk gordugun gun 3 saatte bi tekrarlaman lazim
Hayırlısı olsun canımtamam ins 4 e doğru bir daha yollayın. Aslında doktor bana salı günü yumurtan çatlayacak demişti. Şimdi tekrar gidip bakmasını isteyeceğim ama bebegimi su ortamda bırakacak kimsem yok.
Kızlar acil cevap olmuş mu sizce sıvıda geldi bu arada...ve bugün 2.testim ilkini 12.00 de yaptım. En son testi 15.00 da yaptım.cevaplarinizi bekliyorumIftari beklememe gerek yok canım
Saat 3bucuk gibi yap bakalim yine
Koyuluk gordugun gun 3 saatte bi tekrarlaman lazim
Pik olmus canım 3 saat sonra tekrarla testi. T cizgisinde hafif silinme olursa deneme yapacaksın. Pik devam ederse yine test yapacaksın. Akıntı ne renk kıvamı nasilKızlar acil cevap olmuş mu sizce sıvıda geldi bu arada...ve bugün 2.testim ilkini 12.00 de yaptım. En son testi 15.00 da yaptım.cevaplarinizi bekliyorum
Yumurta beyazı gibi ve sünüyordu. Şeffafti. Öğlen biraz gelmişti.simdi daha çok geldi. Test pik yaptı demekki. Peki kızlar bana ilişki öncesi tavsiyeleriniz var mı.baska ne yapamam lazim erkek bebek icinPik olmus canım 3 saat sonra tekrarla testi. T cizgisinde hafif silinme olursa deneme yapacaksın. Pik devam ederse yine test yapacaksın. Akıntı ne renk kıvamı nasil
Canim iliski oncesi eşine sert kahve icir. Bolgesel soguk dus alsin. Derin iliski olsun. Once sen inzal ol. Sonra esin. Poponun altina yastık koyup bi kac saat yat hatta biraz da sag tarafina yat. Mumkunse sahura kadar dus alma wc gitme.Yumurta beyazı gibi ve sünüyordu. Şeffafti. Öğlen biraz gelmişti.simdi daha çok geldi. Test pik yaptı demekki. Peki kızlar bana ilişki öncesi tavsiyeleriniz var mı.baska ne yapamam lazim erkek bebek icin
İnşallah sahurdan önce silinir ya değilse yarına kalırsa benim iş yatar ya. İllaki sikinince mi olması lazım. Rahim yumurtlamadan kaç saat sonra asidik oluyorkiCanim iliski oncesi eşine sert kahve icir. Bolgesel soguk dus alsin. Derin iliski olsun. Once sen inzal ol. Sonra esin. Poponun altina yastık koyup bi kac saat yat hatta biraz da sag tarafina yat. Mumkunse sahura kadar dus alma wc gitme.
Silinmeden 12 saat sonra diyolar fakat 6 saat sonrasi bence sıkıntı. Sahura kadar olur merak etme. Sen daha onceden takip yapmis miydin hicİnşallah sahurdan önce silinir ya değilse yarına kalırsa benim iş yatar ya. İllaki sikinince mi olması lazım. Rahim yumurtlamadan kaç saat sonra asidik oluyorki
Yaptım ama bu kadar bilinçli yapmamistim.cift çizgiyi görünce degerlendiriyodumSilinmeden 12 saat sonra diyolar fakat 6 saat sonrasi bence sıkıntı. Sahura kadar olur merak etme. Sen daha onceden takip yapmis miydin hic
Pik süren ne kadar sürüyor biliyor musunYaptım ama bu kadar bilinçli yapmamistim.cift çizgiyi görünce degerlendiriyodum
Hayır bilmiyorum.ama geçen ay akıntı geldi ve ertesi gün test yaptım silinmişti tamamen.Pik süren ne kadar sürüyor biliyor musun
Pik süreni bilseydik eğer kısa sürüyorsa pikken yap diyebilirdim ama sureni bilmediğimiz icin diyememHayır bilmiyorum.ama geçen ay akıntı geldi ve ertesi gün test yaptım silinmişti tamamen.
mesela şimdi silindi diyelim. Değerlendirdik. Mesela yarın akşam da değerlendirmek de olur mu acaba erkek bebek.Pik süreni bilseydik eğer kısa sürüyorsa pikken yap diyebilirdim ama sureni bilmediğimiz icin diyemem
O yuzden hafif silinme olunca iliski olsun
Hayir yarin akşam risk almis olursunmesela şimdi silindi diyelim. Değerlendirdik. Mesela yarın akşam da değerlendirmek de olur mu acaba erkek bebek.
Tek ilişkiyle tutar mı acaba bilemedimHayir yarin akşam risk almis olursun
Tutturanlar çok ama karar senin tabi kiTek ilişkiyle tutar mı acaba bilemedim
Tamam teşekkür ederim akşama doğru tekrar atarım lütfen bakmayı unutma formaTutturanlar çok ama karar senin tabi ki
Yine de icinden ne geçiyorsa onu yap
Insallah buralarda olurumTamam teşekkür ederim akşama doğru tekrar atarım lütfen bakmayı unutma forma
Kızlar acil cevap olmuş mu sizce sıvıda geldi bu arada...ve bugün 2.testim ilkini 12.00 de yaptım. En son testi 15.00 da yaptım.cevaplarinizi bekliyorum
Kızımda tek ilişki ile oldu o ilk denemeİlk denemede mi hamile kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?