Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Işık yansımasından olabilir mi.ama son attığım daha net. İlk attığım biraz aceleye geldi sonrakini düşün sen. Bir de testler kurudukca sanki renkleri değişiyor gibi
O zaman son testi pik olarak kabul ediceksin bi sonraki teste gore hareket edersin. Silinme varsa deneme yaparsin. Halen pik ise teste devam edersin

Selam kızlar ben bugün 12+5 im on gundur baş ağrım çoğaldı her yerde erkek belirtisi diyorlar sizin nasildi hamileliklerinizde var mıydı baş ağrısı ile cinsiyet arasında ilişki var mı sizce?
Benim kendi tecrübem kızımda hiç olmadı oğlumda çok oldu
Cinsiyetle alakalı mı bilmiyorum canım
Ama bunda da var ağrı baştan beri aralıklarla

Yaptım hatta 2-3 defa da doktora gittim
Benim yumurtam çok hızlı çatlıyordu test pik olunca 2-3 saat içinde 15 ay takip edince tanıyorsunuz vücudunuzu malum
Pikken denedim ben
O zaman epey tecrübelisiniz o zaman bana yardımcı olun şu an pikte miyim

Eklentiler

• IMG_20200511_185959.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 79
Canim arkadaşimmin dedigi gibi son test de silinme yok ama bu çok ince bir çizgi dikkatli olmak lazim özellikle sıvıya
Bir dahakini gene at 5 dk falan bekle ama ecele etme sakin ol
Tamam iftarımı yaptım sıvı almadim. Teşekkür ederim 21 gibi bir daha yapacam test yine yollarım

Yaptım hatta 2-3 defa da doktora gittim
Benim yumurtam çok hızlı çatlıyordu test pik olunca 2-3 saat içinde 15 ay takip edince tanıyorsunuz vücudunuzu malum
Pikken denedim ben
Bana baksana sanki gir gide pik yapıyor.

Eklentiler

• IMG_20200511_212048.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 64
Evet 2 foto birbirinden farkli biri halen silinmemiş bence canim
Canım sen de bak ya napacam bilmiyorum. Saatler ilerliyor ve hala pik yapıyor sanki. Ama yarına kadar Sahur var arada yarın da çok geç olur. Bir önceki ay yaptığım testte akıntıdan sonraki gün iyice siliklesmisti sizce bu geceyi degerlendireyim mi

Canim su an halen pik denemek risk olur ne zaman silinecek belli degil.sakin ol devam edeceksin

Ultra pik suan. 12 de yine test yap. Olmazsa sahurdaki test durumuna gore deneme yaparsin. Ama muhtemelen gece silinir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…