- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.481
Kızımda tek ilişki ile oldu o ilk deneme
Oğlan da 15 ay falan uğraştım ama sağlık sorunlarımda vardı
Peki hamile kaldım mi cnmBen testim bu şekilde len deneme yapmıştım
15 boyunca ovulasyon yapmadınız dimi. Oglunuzda nasıl hamile kaldınız peki.Kızımda tek ilişki ile oldu o ilk deneme
Oğlan da 15 ay falan uğraştım ama sağlık sorunlarımda vardı
Peki hamile kaldım mi cnm
Maşallah gözünüz aydın oğlunuz mu oldu pekiEvet 2 ay oldu doğum yapalı
Maşallah gözünüz aydın oğlunuz mu oldu peki
Amin Rabbim isteyen herkese versin. Peki tek deneme mi yaptınız burayı takip ettiğinizde göre burdaki şeyleri yaparak hamile kaldınız. Ömrü bereketli olsun insAllah razı olsun evet sizde nasip olsun inşallah
En koyu olan bugün degil en açık olan bu gün degilmi öyleyse sizin açılmalar başlamış yapın benceKızlar bir de bugünü atıyorum bir bakın. En son olan bugün yaptım. Sizce ne yapmalıyım.
En son olan 2 tane koyu olan bugüne ait. Üstteki 12.00 da alttaki 15.00 da yaptım.En koyu olan bugün degil en açık olan bu gün degilmi öyleyse sizin açılmalar başlamış yapın bence
Benim kızımda başım çok ağrıdı çok uyudum.asermenin falan hiç alakası yok cinsiyetle.gercekten inanma bunlara. Ablam 3 oğlan doğurdu turşu ve erik yedi sürekli. Ben de kız doğurdum ben de aynı şekilde aserdim.Selam kızlar ben bugün 12+5 im on gundur baş ağrım çoğaldı her yerde erkek belirtisi diyorlar sizin nasildi hamileliklerinizde var mıydı baş ağrısı ile cinsiyet arasında ilişki var mı sizce?
Benimde fazla midem bulanmadı. Canım sürekli tuzlu şeyler çekiyor bu arada çikolata kokusundan çok tiksiniyorum. Ben sanmıyorum cinsiyetle alakalı herkesin hamileligi farklıdır.Selam kızlar ben bugün 12+5 im on gundur baş ağrım çoğaldı her yerde erkek belirtisi diyorlar sizin nasildi hamileliklerinizde var mıydı baş ağrısı ile cinsiyet arasında ilişki var mı sizce?
Benimkine bir daha bakın kızlar hala pik te miyim ya. Şimdi yaptım bunu da. Yorumlarınızı bekliyorum. İftardan sonra bir de 21.30 gibi yapacagimInsallah buralarda olurum
Senin silinme baslamis bence canimBenimkine bir daha bakın kızlar hala pik te miyim ya. Şimdi yaptım bunu da. Yorumlarınızı bekliyorum. İftardan sonra bir de 21.30 gibi yapacagim
Sen de bakar mısın cnm merak ettim bana yorum yapinEn koyu olan bugün degil en açık olan bu gün degilmi öyleyse sizin açılmalar başlamış yapın bence
Çorba da mi icmiycem mesela tamam yaparimSenin silinme baslamis bence canim
Iftarda sivi tuketme hic 20.30 da yap tamam mi
Fotograflari kac dakika sonra cekiyorsun iki fotograf farkli. Bunda daha koyu duruyorSen de bakar mısın cnm merak ettim bana yorum yapin
Corba icmeyeceksin evet sivi hic bisey yokÇorba da mi icmiycem mesela tamam yaparim
Evet 2 foto birbirinden farkli biri halen silinmemiş bence canimFotograflari kac dakika sonra cekiyorsun iki fotograf farkli. Bunda daha koyu duruyor
Işık yansımasından olabilir mi.ama son attığım daha net. İlk attığım biraz aceleye geldi sonrakini düşün sen. Bir de testler kurudukca sanki renkleri değişiyor gibiEvet 2 foto birbirinden farkli biri halen silinmemiş bence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?