- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.701
Çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin7 ay boyunca sadece akıntıyla takip ettim. 3 üncü çocuk ovulasyon testi ilk yaptıgım ay hamile kaldım testim silikleştikten baya 4.5 saat sonra ilişki sonra diğer gcee oldu. Ve İngiliz karbonatı kullanmadım. Sadce alkali su içtim bildiğin hazır su. Netten gezinirken okudum gebelikten önce her sbah kahvaltıda mısır gevregi tüketen bayanların diger kadınlaarla oranla erkek ihtimali daha da artmış ve bilimsel kanıtlanmış. ❤ Bu kadar canım benim
Ilk silinmede 12 saat vaktin var ortamına baglı aslında ne kadar alkali olursa o kadar y ler yaşarKızlar kafama takildi bizim yaptigimiza göre geç kalmamiş mi arkadaş hem çatladiktan 5 saat sonra falan hem ertesi gün nasil oldu ki
Allah razı olsun canım benim o kadar destek verip umut oldunuz ki ben burda hayatımda hiç görmedim iyilik samimiyet gördümk
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla al kucağına inşallah . Ben hep diyordum en baştan beri benim ikinci oğlumda iki ilişkiyle olmuştu .
Size en büyük tavsiyem duadır gerisini çok takmayın aslında benim kız ihtimali de yüksekti rabbim böyle nasip etmiş. Çok şükürÇok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin
Yani yada ilk deneme de tutdu yani çatladıktan 4 5 saat sonra ikiside mantıkliIlk silinmede 12 saat vaktin var ortamına baglı aslında ne kadar alkali olursa o kadar y ler yaşar
CAnım bu internette cinsiyet tahmini yapanlara baktırmışmıydın tutan oldu muSize en büyük tavsiyem duadır gerisini çok takmayın aslında benim kız ihtimali de yüksekti rabbim böyle nasip etmiş. Çok şükür
Yok canım benim aslında ben hiç birşey bilmiyordum kafama göre ayarladım. Bence ilk denemede tuttu. Çünkü diger ilişki 37 saat sonra olduYani yada ilk deneme de tutdu yani çatladıktan 4 5 saat sonra ikiside mantıkli
Yok canım benim hiç baktırmadım inanmıyorum onlara doktorlar bile kesin konuşmazken bana mantıklı gelmedi.CAnım bu internette cinsiyet tahmini yapanlara baktırmışmıydın tutan oldu mu
Komik ne yazmışım. Hepsi bilimsel?Trollüğe mi geldiniz? Verdiğiniz Engin ve derin bilgiler için teşekkürler buranın level i size göre değil siz isterseniz başka forum bulun kendinize harcanmayın buralarda
anladım teşekkür ederim.Yok bildigin normal hazır su ph degeri 7 den yüksek ben onu içtim bir yıl boyunca
canım kaç yaşındasınYok canım benim aslında ben hiç birşey bilmiyordum kafama göre ayarladım. Bence ilk denemede tuttu. Çünkü diger ilişki 37 saat sonra oldu
32canım kaç yaşındasın
Süt içmedim hiç dedin canım mısır gevreğini nasıl yedin yani sade olarak mı bizde yapalım bari yumurtlaama zamanımıza kadar vaktimiz varken
Gözün aydın sağlıkla kavuş canim çok sevindim Allah tamamına erdirsinSize en büyük tavsiyem duadır gerisini çok takmayın aslında benim kız ihtimali de yüksekti rabbim böyle nasip etmiş. Çok şükür
Evet sütsüz berbat ama yedimSüt içmedim hiç dedin canım mısır gevreğini nasıl yedin yani sade olarak mı bizde yapalım bari yumurtlaama zamanımıza kadar vaktimiz varken
Ben bugün öğleden sonra yaptım hala koyuydu. Çatlama bir gece önce oldu biliyorsunuz zaten. Bir önceki ay çatlama in ertesi günü yaptığımda iyice silinmisti. İns tutmuştur. Rabbim isteyen herkese versin.
çok sevindim canım İnan kaç gündür o takvimde sana kız çıkıyor diye o kadar dua ettimki inşallah dogru değildir diyeOğlum oluyor kızlar
Canım izal olun siz önceden demişsin ikisindede tam oldumu izal bir arkadaşım var o bana iki oglu var ben olmadım dedi bu konu çok önemli diyorlar banaHayır iki ilişki canım benim
Ama ortamimalkali olması için kadının izal olması şart. Önce izal olunca alkali ortam hazır oluyor. Sonra erkek izal olunca spermlere uygun ortam hazır oluyor diye biliyorum. Ama bnm de 3 oğlu olan arakadasim var. O da senin gibi söylemişti. Ben izal olmadım demişti.Canım izal olun siz önceden demişsin ikisindede tam oldumu izal bir arkadaşım var o bana iki oglu var ben olmadım dedi bu konu çok önemli diyorlar bana
Rica ederim canım bizim içinde dualarını eksik etme benim bu ay da oAllah razı olsun canım benim o kadar destek verip umut oldunuz ki ben burda hayatımda hiç görmedim iyilik samimiyet gördüm
Canım izal olun siz önceden demişsin ikisindede tam oldumu izal bir arkadaşım var o bana iki oglu var ben olmadım dedi bu konu çok önemli diyorlar bana
Bende olmadım oğlumdaAma ortamimalkali olması için kadının izal olması şart. Önce izal olunca alkali ortam hazır oluyor. Sonra erkek izal olunca spermlere uygun ortam hazır oluyor diye biliyorum. Ama bnm de 3 oğlu olan arakadasim var. O da senin gibi söylemişti. Ben izal olmadım demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?