Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin

k

Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla al kucağına inşallah . Ben hep diyordum en baştan beri benim ikinci oğlumda iki ilişkiyle olmuştu .
Allah razı olsun canım benim o kadar destek verip umut oldunuz ki ben burda hayatımda hiç görmedim iyilik samimiyet gördüm

Ben bugün öğleden sonra yaptım hala koyuydu. Çatlama bir gece önce oldu biliyorsunuz zaten. Bir önceki ay çatlama in ertesi günü yaptığımda iyice silinmisti. İns tutmuştur. Rabbim isteyen herkese versin.
Oğlum oluyor kızlar
çok sevindim canım İnan kaç gündür o takvimde sana kız çıkıyor diye o kadar dua ettimki inşallah dogru değildir diye

Canım izal olun siz önceden demişsin ikisindede tam oldumu izal bir arkadaşım var o bana iki oglu var ben olmadım dedi bu konu çok önemli diyorlar bana
Ama ortamimalkali olması için kadının izal olması şart. Önce izal olunca alkali ortam hazır oluyor. Sonra erkek izal olunca spermlere uygun ortam hazır oluyor diye biliyorum. Ama bnm de 3 oğlu olan arakadasim var. O da senin gibi söylemişti. Ben izal olmadım demişti.

Allah razı olsun canım benim o kadar destek verip umut oldunuz ki ben burda hayatımda hiç görmedim iyilik samimiyet gördüm
Rica ederim canım bizim içinde dualarını eksik etme benim bu ay da o
Canım izal olun siz önceden demişsin ikisindede tam oldumu izal bir arkadaşım var o bana iki oglu var ben olmadım dedi bu konu çok önemli diyorlar bana

canım iki oğlum var her ikisinde de eşimden önce izal oldum.

Bende olmadım oğlumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…