Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm yoğurtta mi yemediniz. Biz süt icemesik pek ama yoğurt çok tükettik. Bol bol et yedik. Eşim öncesinde 2 büyük fincan sert türk kahvesi içti.
Sanırim biz sizinle aynıyız.herseyle benziyoruz..bol yogurt kahve ve de maden suyu ictim icirdim esime.ben yogurt tuketmedim

Cnm yoğurtta mi yemediniz. Biz süt icemesik pek ama yoğurt çok tükettik. Bol bol et yedik. Eşim öncesinde 2 büyük fincan sert türk kahvesi içti.
Bizde et yedik ama öyle aşırı degil bunun diyetle alakası yok önemli olan vajina ortamının alkali olması

Amin ins anlatsana neler yaptın biz de yapalım. Milletin dilinden kurtuldun ya ne güzel.
Vallahi buna şükür yaaa halbuki ben insanlar hakında böyle düşünmüyorum. Birde bebek 13+4 haftalık artık degişmez demi cinsiyet 3 boyutlu da baktı doktorum oğlan dedi

Çok iyi cnm akıntı belirleyici değil demek onu eledim sen geç öğrenmişsin biz yumurtlamanin üzerinden 9 gün geçince test yapmaya başlıyoruz. sen tabi o zaman burda olmadığın icin
Dlk bbbn cnm benimde hiç bulandm yok dah çok erken belki ama.ins benimde bi oğlum olur

Yok canım benim en baştan olmadı bulantı fazla inşanlah rabbim sanada nasip eder bu duyguyu ama dua çok önemli namaz kıl kuran oku duanı et.
Varmı oku dediğin bı dua cnm namzlarimi çok.sukur kiliyrm cnm bide Yusuf suresini ali.imram.38 ayeti okuyrm. Başka ne okuyabilirim

İn
Yok canım benim en baştan olmadı bulantı fazla inşanlah rabbim sanada nasip eder bu duyguyu ama dua çok önemli namaz kıl kuran oku duanı et.
İnşallah cnm benimde şimdilik.hic yok bulantım amimmm Allah'ım banada nasip etsin isteyen herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…