- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.661
İns hayırlısı neyse o olsun. Biz de meraknettik hemen yaz buraya sonucu öğrenince.Allah razı olsun canım benim inşanlah hakımda hayırlısı olur. Bayılacak gibiyim panik atak rahatsızlığımda var tetikledi resmen
Gözün aydın cnm benim ne kadar sevindim bilemezsin. Umut oldun bize. Çok şükür darısı bizim başımıza.Oğlum oluyor kızlar
Amin ins anlatsana neler yaptın biz de yapalım. Milletin dilinden kurtuldun ya ne güzel.Alalh sizede nasip etsin o kadar yardımcı oldunuz ki bu sureçte bana o kadar dua ettinizki burdaki herkese allah bu duyguyu tattırsın
Cnm yoğurtta mi yemediniz. Biz süt icemesik pek ama yoğurt çok tükettik. Bol bol et yedik. Eşim öncesinde 2 büyük fincan sert türk kahvesi içti.O hiç içmiyordu ki zaten
Sanırim biz sizinle aynıyız.herseyle benziyoruz..bol yogurt kahve ve de maden suyu ictim icirdim esime.ben yogurt tuketmedimCnm yoğurtta mi yemediniz. Biz süt icemesik pek ama yoğurt çok tükettik. Bol bol et yedik. Eşim öncesinde 2 büyük fincan sert türk kahvesi içti.
Valla çok sevindim canim merakla bekliyorduk çok şükür maşallahOğlum oluyor kızlar
Ben tukettim ya ne bilim ama aşırı dglSanırim biz sizinle aynıyız.herseyle benziyoruz..bol yogurt kahve ve de maden suyu ictim icirdim esime.ben yogurt tuketmedim
Bizde et yedik ama öyle aşırı degil bunun diyetle alakası yok önemli olan vajina ortamının alkali olmasıCnm yoğurtta mi yemediniz. Biz süt icemesik pek ama yoğurt çok tükettik. Bol bol et yedik. Eşim öncesinde 2 büyük fincan sert türk kahvesi içti.
Bişey olmaz o kadar da degil bende zaten sadece son iki hafta dikkat ettim normalde diyet falan hiç bişey yok tuBen tukettim ya ne bilim ama aşırı dgl
Alkali olması için vajinal duş yaptın miBizde et yedik ama öyle aşırı degil bunun diyetle alakası yok önemli olan vajina ortamının alkali olması
Hayır CNım benim sadece bir yıldır ph degeri yüksek su içiyordum bol bolAlkali olması için vajinal duş yaptın mi
Vallahi buna şükür yaaa halbuki ben insanlar hakında böyle düşünmüyorum. Birde bebek 13+4 haftalık artık degişmez demi cinsiyet 3 boyutlu da baktı doktorum oğlan dediAmin ins anlatsana neler yaptın biz de yapalım. Milletin dilinden kurtuldun ya ne güzel.
3 boyutlu da baktiysa degismezVallahi buna şükür yaaa halbuki ben insanlar hakında böyle düşünmüyorum. Birde bebek 13+4 haftalık artık degişmez demi cinsiyet 3 boyutlu da baktı doktorum oğlan dedi
4 üncü aya girdik nerdeyse valla niye yalan söylim bacak arasında in görünüyordu pipisi i3 boyutlu da baktiysa degismez
gözün aydın cnm tek ilişki mi oldu4 üncü aya girdik nerdeyse valla niye yalan söylim bacak arasında in görünüyordu pipisi i
Hayır iki ilişki canım benimGö
gözün aydın cnm tek ilişki mi oldu
Çok iyi cnm akıntı belirleyici değil demek onu eledimsen geç öğrenmişsin biz yumurtlamanin üzerinden 9 gün geçince test yapmaya başlıyoruz. sen tabi o zaman burda olmadığın icin
Yok canım benim en baştan olmadı bulantı fazla inşanlah rabbim sanada nasip eder bu duyguyu ama dua çok önemli namaz kıl kuran oku duanı et.Dlk bbbn cnm benimde hiç bulandm yok dah çok erken belki ama.ins benimde bi oğlum olur
Varmı oku dediğin bı dua cnm namzlarimi çok.sukur kiliyrm cnm bide Yusuf suresini ali.imram.38 ayeti okuyrm. Başka ne okuyabilirimYok canım benim en baştan olmadı bulantı fazla inşanlah rabbim sanada nasip eder bu duyguyu ama dua çok önemli namaz kıl kuran oku duanı et.
İnşallah cnm benimde şimdilik.hic yok bulantım amimmm Allah'ım banada nasip etsin isteyen herkese inşallahYok canım benim en baştan olmadı bulantı fazla inşanlah rabbim sanada nasip eder bu duyguyu ama dua çok önemli namaz kıl kuran oku duanı et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?