- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.681
Canım ben dünden beri 111 ismi azam suresiVarmı oku dediğin bı dua cnm namzlarimi çok.sukur kiliyrm cnm bide Yusuf suresini ali.imram.38 ayeti okuyrm. Başka ne okuyabilirim
Amiinnn cnm benim Allah razı olsn ya insallan cnm hacett namazı 1keremi kıldın cnm bide o dualrida sadece 1keremi öyle bitirdm.cnm şimdiden çok sağol cnm bnde hemn baslicam.simdi cnmCanım ben dünden beri 111 ismi azam suresi
313 fatiha
313 ayetel kürsi
Hacet namazı ve duası okudum zaten senin gibi Önceden de sürekli Yusuf suresi ve Ali imran okudum.Rabbim burda isteyen herkese benim yaşadığım sevinci nasip etsin
Hacet namazını dünle beraber 3 kere sabah namazından sonra kıldımAmiinnn cnm benim Allah razı olsn ya insallan cnm hacett namazı 1keremi kıldın cnm bide o dualrida sadece 1keremi öyle bitirdm.cnm şimdiden çok sağol cnm bnde hemn baslicam.simdi cnm
Senin kaç çocuğun var cnm ilk mi yoksaAmiinnn cnm benim Allah razı olsn ya insallan cnm hacett namazı 1keremi kıldın cnm bide o dualrida sadece 1keremi öyle bitirdm.cnm şimdiden çok sağol cnm bnde hemn baslicam.simdi cnm
Sağol cnm benm.bende yapicam.insallah Rabbim benimde dualrimi.kabul.eder banada bı erkek evlat nasip eder çok.sagol zaten dua en büyük güçHacet namazını dünle beraber 3 kere sabah namazından sonra kıldımYusuf suresini çok okudum ali imran da her gün okudum
Yok cnm bitane kızım var 3yasina girdi yeni oyuzden şimdi 2.ye hamileym.oglum.olmasini.cok.istyrm.Allahim.insallah bu duyguyu tatmamizi da nasip ederSenin kaç çocuğun var cnm ilk mi yoksa
Amin benmnde bir kızım var. Ben de istiyorum bir oğlum.olsun hayirlisiyla. Bakalım nasip. Allah hepimize versin.Yok cnm bitane kızım var 3yasina girdi yeni oyuzden şimdi 2.ye hamileym.oglum.olmasini.cok.istyrm.Allahim.insallah bu duyguyu tatmamizi da nasip eder
Allah'ım.insallah sanada banada burda isteyen herkese de nasip etsin cnm Allah bağışlasın kızlarımızaAmin benmnde bir kızım var. Ben de istiyorum bir oğlum.olsun hayirlisiyla. Bakalım nasip. Allah hepimize versin.
ingiliz karbonatı ile marketlerde satılan içme sodası aynı şey değil mi siz hangisini kullandınız.Hayır CNım benim sadece bir yıldır ph degeri yüksek su içiyordum bol bol
Yok bildigin normal hazır su ph degeri 7 den yüksek ben onu içtim bir yıl boyuncaingiliz karbonatı ile marketlerde satılan içme sodası aynı şey değil mi siz hangisini kullandınız.
Gözünüz aydın çok sevindim Allah hayırlı evlat eylesin. Daha heyecanla sırad a bekliyorum cümlesini okurken ben de çok heyecanlandım.. şimdi ben de bir soru sorayım yormadan sizi: kaç ay takip yaptınız? Çatlama ve değerlendir yani ilişki periyodunuz nasıl oldu? İngiliz karbonatı şu eczanede satılan mı suya kattınız ?Yok bildigin normal hazır su ph degeri 7 den yüksek ben onu içtim bir yıl boyunca
Bir de yaş kaçtı ve kaçıncı çocuktuGözünüz aydın çok sevindim Allah hayırlı evlat eylesin. Daha heyecanla sırad a bekliyorum cümlesini okurken ben de çok heyecanlandım.. şimdi ben de bir soru sorayım yormadan sizi: kaç ay takip yaptınız? Çatlama ve değerlendir yani ilişki periyodunuz nasıl oldu? İngiliz karbonatı şu eczanede satılan mı suya kattınız ?☺
Trollüğe mi geldiniz? Verdiğiniz Engin ve derin bilgiler için teşekkürler buranın level i size göre değil siz isterseniz başka forum bulun kendinize harcanmayın buralardaBu denilenlerin hepsi doğru mu? Benim bildiğim erkek de erkek kromozomu baskınsa çoğunluk erkek olur kız kromozomu baskınsa kız olur. Nasıl ayarlayacaksunız kendinize gelen x ve y kromozomunu
Ya Kıbrıs'a gidip bir çok embriyo oluşturup erkek olanı kendinize transfer ettireceksiniz ya da dua edeceksiniz
7 ay boyunca sadece akıntıyla takip ettim. 3 üncü çocuk ovulasyon testi ilk yaptıgım ay hamile kaldım testim silikleştikten baya 4.5 saat sonra ilişki sonra diğer gcee oldu. Ve İngiliz karbonatı kullanmadım. Sadce alkali su içtim bildiğin hazır su. Netten gezinirken okudum gebelikten önce her sbah kahvaltıda mısır gevregi tüketen bayanların diger kadınlaarla oranla erkek ihtimali daha da artmış ve bilimsel kanıtlanmış.Gözünüz aydın çok sevindim Allah hayırlı evlat eylesin. Daha heyecanla sırad a bekliyorum cümlesini okurken ben de çok heyecanlandım.. şimdi ben de bir soru sorayım yormadan sizi: kaç ay takip yaptınız? Çatlama ve değerlendir yani ilişki periyodunuz nasıl oldu? İngiliz karbonatı şu eczanede satılan mı suya kattınız ?☺
Biz aksini soylemiyoruz zaten her ikiside geliyor evet x ve y ninBu denilenlerin hepsi doğru mu? Benim bildiğim erkek de erkek kromozomu baskınsa çoğunluk erkek olur kız kromozomu baskınsa kız olur. Nasıl ayarlayacaksunız kendinize gelen x ve y kromozomunu
Ya Kıbrıs'a gidip bir çok embriyo oluşturup erkek olanı kendinize transfer ettireceksiniz ya da dua edeceksiniz
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla al kucağına inşallah . Ben hep diyordum en baştan beri benim ikinci oğlumda iki ilişkiyle olmuştu .Oğlum oluyor kızlar
Benm de aklıma takıldı ama yumurta catladiktan sonra rahimde 12 24 saat arasında yaşayabiliyormus. O sebepten olabilir.Kızlar kafama takildi bizim yaptigimiza göre geç kalmamiş mi arkadaş hem çatladiktan 5 saat sonra falan hem ertesi gün nasil oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?