Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Varmı oku dediğin bı dua cnm namzlarimi çok.sukur kiliyrm cnm bide Yusuf suresini ali.imram.38 ayeti okuyrm. Başka ne okuyabilirim
Canım ben dünden beri 111 ismi azam suresi
313 fatiha
313 ayetel kürsi
Hacet namazı ve duası okudum zaten senin gibi Önceden de sürekli Yusuf suresi ve Ali imran okudum. Rabbim burda isteyen herkese benim yaşadığım sevinci nasip etsin

Amiinnn cnm benim Allah razı olsn ya insallan cnm hacett namazı 1keremi kıldın cnm bide o dualrida sadece 1keremi öyle bitirdm.cnm şimdiden çok sağol cnm bnde hemn baslicam.simdi cnm

Amiinnn cnm benim Allah razı olsn ya insallan cnm hacett namazı 1keremi kıldın cnm bide o dualrida sadece 1keremi öyle bitirdm.cnm şimdiden çok sağol cnm bnde hemn baslicam.simdi cnm
Hacet namazını dünle beraber 3 kere sabah namazından sonra kıldım Yusuf suresini çok okudum ali imran da her gün okudum

Hacet namazını dünle beraber 3 kere sabah namazından sonra kıldım Yusuf suresini çok okudum ali imran da her gün okudum
Sağol cnm benm.bende yapicam.insallah Rabbim benimde dualrimi.kabul.eder banada bı erkek evlat nasip eder çok.sagol zaten dua en büyük güç

Yok bildigin normal hazır su ph degeri 7 den yüksek ben onu içtim bir yıl boyunca
Gözünüz aydın çok sevindim Allah hayırlı evlat eylesin. Daha heyecanla sırad a bekliyorum cümlesini okurken ben de çok heyecanlandım.. şimdi ben de bir soru sorayım yormadan sizi: kaç ay takip yaptınız? Çatlama ve değerlendir yani ilişki periyodunuz nasıl oldu? İngiliz karbonatı şu eczanede satılan mı suya kattınız ?

Bir de yaş kaçtı ve kaçıncı çocuktu? Çok soru oldu hakkınızı helal edin

Bu denilenlerin hepsi doğru mu? Benim bildiğim erkek de erkek kromozomu baskınsa çoğunluk erkek olur kız kromozomu baskınsa kız olur. Nasıl ayarlayacaksunız kendinize gelen x ve y kromozomunu
Ya Kıbrıs'a gidip bir çok embriyo oluşturup erkek olanı kendinize transfer ettireceksiniz ya da dua edeceksiniz

Trollüğe mi geldiniz? Verdiğiniz Engin ve derin bilgiler için teşekkürler buranın level i size göre değil siz isterseniz başka forum bulun kendinize harcanmayın buralarda

7 ay boyunca sadece akıntıyla takip ettim. 3 üncü çocuk ovulasyon testi ilk yaptıgım ay hamile kaldım testim silikleştikten baya 4.5 saat sonra ilişki sonra diğer gcee oldu. Ve İngiliz karbonatı kullanmadım. Sadce alkali su içtim bildiğin hazır su. Netten gezinirken okudum gebelikten önce her sbah kahvaltıda mısır gevregi tüketen bayanların diger kadınlaarla oranla erkek ihtimali daha da artmış ve bilimsel kanıtlanmış. Bu kadar canım benim

Biz aksini soylemiyoruz zaten her ikiside geliyor evet x ve y nin
Onemli olan zamanini tutturmak. Y ler daha az yasadigi icin catlama anini yakalamak. Cok sukur dua ediyoruz en basta hayirlisini diliyoruz. Sonra bu yontemlere basvuruyoruz. Ki zaten bu yontemlerle erkek bebege hamile olan cok arkadas var

Kızlar kafama takildi bizim yaptigimiza göre geç kalmamiş mi arkadaş hem çatladiktan 5 saat sonra falan hem ertesi gün nasil oldu ki
Benm de aklıma takıldı ama yumurta catladiktan sonra rahimde 12 24 saat arasında yaşayabiliyormus. O sebepten olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…