- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.901
Aaa Edifar sende mi ovulasyon günü hamile kaldın.Kızlar nabersiniz... Ben bugun Dr kontrolüne gittim.. Cinsiyete erkek dedi.. Yazayım geri bildirim olsun.
Yazacağım demistim zaten...
Ben subatın 19unda pik gördüm ilişki 18,19,20,21 oldu üst üste 4gün...
Başka olmadı... Birinden biri tutmus. Pek yararlı bilgi olur mu bilemedim ama paylaşayım dedim
Canım ben burada yazdım. Ben erken öğrendim. Fetal DNA testi genetik tarama yapıldı yanı kan testinde 13 haftalık öğrendim. Bulunduğum ülkede 15/16 haftada ancak öğrenebilirsin. Çok teşekkür ederim bende seni tebrik ederim gerçekten aynı cinsten iki çocuğun olunca ikinci bir cinsin sevincini yasamak çok farklı bir duyguKaçıncı haftada ögrendin hayırlı saglıklı olsun inşanlah çok sevindim
Aynen beraber olacak hayırlısıyla insallah sağlıklı mutlu huzurlu gelsinler. Ve tabii bu dünyanın belirsizliği de umarım biter ve çocuklarımız daha iyi bir dünyada yasarlarIyiyim canim sagol
E kiz beraberiz desene o zaman hayirlisiyla 4 eylule gun verdi doktor canim
Evet 2.yi istiyorduk subat ayında deneyim ddm aldım denedim o ay tuttu canım. Maşallah diyeyimAaa Edifar sende mi ovulasyon günü hamile kaldın.
Maşşalah canım benim bende ilk defa alıp denedim tuttuEvet 2.yi istiyorduk subat ayında deneyim ddm aldım denedim o ay tuttu canım. Maşallah diyeyimilk deneme idi..
4gün ilişki oldu sadece o ay ondan birinde tuttu
Tebrikler darısı bizlere inşallah canımKızlar nabersiniz... Ben bugun Dr kontrolüne gittim.. Cinsiyete erkek dedi.. Yazayım geri bildirim olsun.
Başka olmadı... Birinden biri tutmus. Pek yararlı bilgi olur mu bilemedim ama paylaşayım dedim
Sagol canım senide tebrik ederim inşanlah saglıklı bir şekilde doğumun gerçekleşirCanım ben burada yazdım. Ben erken öğrendim. Fetal DNA testi genetik tarama yapıldı yanı kan testinde 13 haftalık öğrendim. Bulunduğum ülkede 15/16 haftada ancak öğrenebilirsin. Çok teşekkür ederim bende seni tebrik ederim gerçekten aynı cinsten iki çocuğun olunca ikinci bir cinsin sevincini yasamak çok farklı bir duygu
Yok cnm ayran yapmam pek. Yemeklerin yanına cacık yaparım, yoğurt çorbasını çok sever kızım onu çok sık yaparım. Kase kase yemeklerin yanında yeriz. Yoğurt evin katığı cnm onsuz olmaz bizde.
Teşekkür ederim aynı duygularla ben sana hayırlı ve kolay bir dogum dilerimSagol canım senide tebrik ederim inşanlah saglıklı bir şekilde doğumun gerçekleşir
Akıntı olayını ben demistim sanırım. Belirtiler herkeste farklı olabilir cnm. Benim kendimde fark ettiğim belirti buydu. Kızlarımda aşırı akintim oluyordu oğlana hamile kaldım kuruydum.Allah razı olsun cnm
Şahsen benim aşırı akıntım var. Enfeksiyonda var ondan da olabilir. Kızlarda akıntı olur deyince korktum bi an
Nerdeyse 12 saatO zaman 2 si silikleştikten sonra kaç saat sonra oldu
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizeKızlar nabersiniz... Ben bugun Dr kontrolüne gittim.. Cinsiyete erkek dedi.. Yazayım geri bildirim olsun.
Cnm ama benim hamile kalmadan öncede çok vardı çünkü enfeksiyonum varAkıntı olayını ben demistim sanırım. Belirtiler herkeste farklı olabilir cnm. Benim kendimde fark ettiğim belirti buydu. Kızlarımda aşırı akintim oluyordu oğlana hamile kaldım kuruydum.
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşAllahKızlar nabersiniz... Ben bugun Dr kontrolüne gittim.. Cinsiyete erkek dedi.. Yazayım geri bildirim olsun.
Eşim diyor ki bizim doktor kesin ağzından kaçırır sen öğrenmicem diye bekle diyorE kim öğrenip bize yazcakkk simdiii
Çok sevindim rabbim hayırlı evlat etsin inşallah canım bu arada ben çok umutlandım bu grubu görünce bu ay deniycem inşallah dua ve yardımlarınızı bekliyorumKızlar nabersiniz... Ben bugun Dr kontrolüne gittim.. Cinsiyete erkek dedi.. Yazayım geri bildirim olsun.
Buraya yazsanız olur mu kalabalığız tekntek rahatsız etmemiş oluruz. Fikir alışverişi olur.Arkadaşlar oncelikle merhaba erkek bebek isteyenler ozelden yazarsaniz size bikaç bilgi vermek isterim cokça girmiyorum forma firsat buldukca yazmaya calisirim. hayirlisiyla allah gonlunuze gore versin tum kalbimle dua ediyorum.
Formda tanidiklarim var malesef uzgunumBuraya yazsanız olur mu kalabalığız tekntek rahatsız etmemiş oluruz. Fikir alışverişi olur.
Mesaj attım cnm bekliyorumFormda tanidiklarim var malesef uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?