Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aaa Edifar sende mi ovulasyon günü hamile kaldın.

Kaçıncı haftada ögrendin hayırlı saglıklı olsun inşanlah çok sevindim
Canım ben burada yazdım. Ben erken öğrendim. Fetal DNA testi genetik tarama yapıldı yanı kan testinde 13 haftalık öğrendim. Bulunduğum ülkede 15/16 haftada ancak öğrenebilirsin. Çok teşekkür ederim bende seni tebrik ederim gerçekten aynı cinsten iki çocuğun olunca ikinci bir cinsin sevincini yasamak çok farklı bir duygu

Iyiyim canim sagol
E kiz beraberiz desene o zaman hayirlisiyla 4 eylule gun verdi doktor canim
Aynen beraber olacak hayırlısıyla insallah sağlıklı mutlu huzurlu gelsinler. Ve tabii bu dünyanın belirsizliği de umarım biter ve çocuklarımız daha iyi bir dünyada yasarlar

Tebrikler darısı bizlere inşallah canım

Sagol canım senide tebrik ederim inşanlah saglıklı bir şekilde doğumun gerçekleşir

Allah razı olsun cnm

Şahsen benim aşırı akıntım var. Enfeksiyonda var ondan da olabilir. Kızlarda akıntı olur deyince korktum bi an
Akıntı olayını ben demistim sanırım. Belirtiler herkeste farklı olabilir cnm. Benim kendimde fark ettiğim belirti buydu. Kızlarımda aşırı akintim oluyordu oğlana hamile kaldım kuruydum.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bize

Akıntı olayını ben demistim sanırım. Belirtiler herkeste farklı olabilir cnm. Benim kendimde fark ettiğim belirti buydu. Kızlarımda aşırı akintim oluyordu oğlana hamile kaldım kuruydum.
Cnm ama benim hamile kalmadan öncede çok vardı çünkü enfeksiyonum var

Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşAllah

E kim öğrenip bize yazcakkk simdiii
Eşim diyor ki bizim doktor kesin ağzından kaçırır sen öğrenmicem diye bekle diyor
Ama çok da hevesleyim doğumda öğrenmeye
Öncesinde doktor pat diye söylerse ki çok korkuyorum bunu yapacak diye, gelir yazarım tabiki de

Çok sevindim rabbim hayırlı evlat etsin inşallah canım bu arada ben çok umutlandım bu grubu görünce bu ay deniycem inşallah dua ve yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar oncelikle merhaba erkek bebek isteyenler ozelden yazarsaniz size bikaç bilgi vermek isterim cokça girmiyorum forma firsat buldukca yazmaya calisirim. hayirlisiyla allah gonlunuze gore versin tum kalbimle dua ediyorum.
Buraya yazsanız olur mu kalabalığız tekntek rahatsız etmemiş oluruz. Fikir alışverişi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…