- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.881
Canım elhamdulillah ikisinden de var ya artık çok da fark etmiyor cinsiyetiÇok sabırlısın ben hayatta dayanamazdım ki
Çok farklı bir duygu olacak senin için rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsinCanım elhamdulillah ikisinden de var ya artık çok da fark etmiyor cinsiyeti
Aslında zorçarşamba kontrole gittim doktorumda diyor senin için çok zor olacak diye Ama işte doğumda öğrenme heyecanını da yaşamak istiyorum
Amin canımÇok farklı bir duygu olacak senin için rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin
iyiyim Canim nasılsın? Eylul bası sen nasılsın? Senin dogum ne zaman?arlo nasilsin doğum ne zaman
Evet canım yumurtlama döneminde oldu. Halen temizim sadece çok az olmaya başladı bu sabah randevum vardı. Bütün kontrollerim temiz ciktiBenimde ilk günler akıntım hiç yoktu ama enfeksiyon oluşuna başladı canım sende mi yöntemle oglun oldu
Ayy maşallah canımm , çok sevindim senin adına . İnş sağlıklı bir oğlun olur. Senin Tek ilişki mi oldu canım?Kızlar bu arada bende hamileyim geçen hafta kanda öğrendim haftaya bayramdan sonra kalp atışı için giderim inşallah
Kaçıncı haftada ögrendin hayırlı saglıklı olsun inşanlah çok sevindimEvet canım yumurtlama döneminde oldu. Halen temizim sadece çok az olmaya başladı bu sabah randevum vardı. Bütün kontrollerim temiz cikti
Allah razı olsun cnmCanım çok tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Hayırlısıyla gönlüne göre versin
Şahsen benim aşırı akıntım var. Enfeksiyonda var ondan da olabilir. Kızlarda akıntı olur deyince korktum bi anBu akıntı olayı çok doğru değil sanırım
Benim oğluma hamileliğimde çok akıntım vardı benimle hamile bi arkadaşında aynı sorunu vardı ve ikimizinde oğlu oldu
Vücutla alakalı bence ☺
Akıntısı olan arkadaşlarda üzülmesin yani
Allah razı olsun cnm silikleşince öğleydi o zmn ilişki oldu bide gece oldu yani iki kereAyy maşallah canımm , çok sevindim senin adına . İnş sağlıklı bir oğlun olur. Senin Tek ilişki mi oldu canım?
Hayır yaa benim akıntım iki buçuk aydır var alakası yokAllah razı olsun cnm
Şahsen benim aşırı akıntım var. Enfeksiyonda var ondan da olabilir. Kızlarda akıntı olur deyince korktum bi an
Benimde başından beri varHayır yaa benim akıntım iki buçuk aydır var alakası yok
İnaan bunlarla alakası yok canım benim herkesin hamileligi farklıdır. Rabbim inşnalh snaa hayırlı saglıklı bir oğluş verir.Benimde başından beri var
Saol cnm inşallahİnaan bunlarla alakası yok canım benim herkesin hamileligi farklıdır. Rabbim inşnalh snaa hayırlı saglıklı bir oğluş verir.
O zaman 2 si silikleştikten sonra kaç saat sonra olduAllah razı olsun cnm silikleşince öğleydi o zmn ilişki oldu bide gece oldu yani iki kere
Tebrik ederim saglikla kucaginiza alin insallahKızlar nabersiniz... Ben bugun Dr kontrolüne gittim.. Cinsiyete erkek dedi.. Yazayım geri bildirim olsun.
Yazacağım demistim zaten...
Ben subatın 19unda pik gördüm ilişki 18,19,20,21 oldu üst üste 4gün...
Başka olmadı... Birinden biri tutmus. Pek yararlı bilgi olur mu bilemedim ama paylaşayım dedim
Amin inşaallah canım benim Rabbim sağlıkla herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim saglikla kucaginiza alin insallah
Amin insallahAmin inşaallah canım benim Rabbim sağlıkla herkese nasip etsin inşallah
E kim öğrenip bize yazcakkk simdiiiNormalde 3 haziranda randevum var orda doktor söyler
Bi de yine harmony test yapılacak orda da cinsiyet kesin olarak çıkıyor ama ben doktora rica ettim bana söylemeyecek
Doğumda öğrenmek istiyorum ☺
Iyiyim canim sagoliyiyim Canim nasılsın? Eylul bası sen nasılsın? Senin dogum ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?