Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimde ilk günler akıntım hiç yoktu ama enfeksiyon oluşuna başladı canım sende mi yöntemle oglun oldu
Bu akıntı olayı çok doğru değil sanırım
Benim oğluma hamileliğimde çok akıntım vardı benimle hamile bi arkadaşında aynı sorunu vardı ve ikimizinde oğlu oldu
Vücutla alakalı bence
Akıntısı olan arkadaşlarda üzülmesin yani

Masallah canim iyiyim şükürr cinsiyet icin kacinci haftada gitmeyi dusunuyon
Normalde 3 haziranda randevum var orda doktor söyler
Bi de yine harmony test yapılacak orda da cinsiyet kesin olarak çıkıyor ama ben doktora rica ettim bana söylemeyecek
Doğumda öğrenmek istiyorum

Sag sol akıntı aşerme baş agrısı sivri karın bilmem dha nelr hiç biri doğru çıkmıyor ama benim çenemde erkek sakalı çıktı lazer ede gidemiyorum bir hayret bakıyorum aynadan ilk defa yaşıyorum

Normalde 3 haziranda randevum var orda doktor söyler
Bi de yine harmony test yapılacak orda da cinsiyet kesin olarak çıkıyor ama ben doktora rica ettim bana söylemeyecek
Doğumda öğrenmek istiyorum
Çok sabırlısın ben hayatta dayanamazdım ki

Aynen canım belirtilerin çoğu kişiden kişiye değişiyor Erkek bebek gebeliklerinde kıllar gürleşiyor ve hızlı uzuyor deniyor vücuttaki testesteron hormonundaki artıştan belki o sebeptendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…