- 1 Mayıs 2020
- 160
- 172
- 33
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.861
Teste ikinci koyu birinci silik olacak değil miOruç olunca su işi yok ☺Ben bu gün tekrar test yapayım mı yoksa sabah mı
Teste ikinci koyu birinci silik olacak değil
Teşekkür ederim insallah canım allah gönlüne göre versinHayırlı olsun senin canım inşallah benimkide bu sefer erkektir cnm
Teşekkür ederim insallah canım allah gönlüne göre versin
Ann canım benim çok sağol insallqnTeşekkür ederim insallah canım allah gönlüne göre versin
Ikiside koyu olacak canım Pik olunca T daha koyu olacak. Bugun teste devam et yarin belki kaçırırsın belli olmaz. Iftardan once yap bi tane dahaTeste ikinci koyu birinci silik olacak değil mi
Deneme öncesi vajinal duş yaptın mıSaol cnm
Benimde ilk günler akıntım hiç yoktu ama enfeksiyon oluşuna başladı canım sende mi yöntemle oglun olduCanım ben kızlarımda akıntım çoktu. Bu hamileliğimde erkek genelde kuruyum.
Yok cnm yapmadım. Ama 4 5 ay diyet yaptım dikkat ettim süt ürünlerine. Hayırlısı olsunDeneme öncesi vajinal duş yaptın mı
Teşekkür ederim ben saat 7 gibi iftar önce yapıp buraya atarımIkiside koyu olacak canım Pik olunca T daha koyu olacak. Bugun teste devam et yarin belki kaçırırsın belli olmaz. Iftardan once yap bi tane daha
Rica ederim 7 de buralarda olurum insallahTeşekkür ederim ben saat 7 gibi iftar önce yapıp buraya atarım
Ay bakarsanız çok sevinirimRica ederim 7 de buralarda olurum insallah
İyiyim canım çok şükür 10 haftalık oldumCanim nasilsin kac haftalik oldun
Masallah canim iyiyim şükürr cinsiyet icin kacinci haftada gitmeyi dusunuyonİyiyim canım çok şükür 10 haftalık oldum ☺
sen nasılsın?
Canım çok tebrik ederimKızlar bu arada bende hamileyim geçen hafta kanda öğrendim haftaya bayramdan sonra kalp atışı için giderim inşallah
Bu akıntı olayı çok doğru değil sanırımBenimde ilk günler akıntım hiç yoktu ama enfeksiyon oluşuna başladı canım sende mi yöntemle oglun oldu
Normalde 3 haziranda randevum var orda doktor söylerMasallah canim iyiyim şükürr cinsiyet icin kacinci haftada gitmeyi dusunuyon
Sag sol akıntı aşerme baş agrısı sivri karın bilmem dha nelr hiç biri doğru çıkmıyorBu akıntı olayı çok doğru değil sanırım
Benim oğluma hamileliğimde çok akıntım vardı benimle hamile bi arkadaşında aynı sorunu vardı ve ikimizinde oğlu oldu
Vücutla alakalı bence
Akıntısı olan arkadaşlarda üzülmesin yani
Çok sabırlısın ben hayatta dayanamazdım kiNormalde 3 haziranda randevum var orda doktor söyler
Bi de yine harmony test yapılacak orda da cinsiyet kesin olarak çıkıyor ama ben doktora rica ettim bana söylemeyecek
Doğumda öğrenmek istiyorum
Aynen canım belirtilerin çoğu kişiden kişiye değişiyorSag sol akıntı aşerme baş agrısı sivri karın bilmem dha nelr hiç biri doğru çıkmıyorama benim çenemde erkek sakalı çıktı lazer ede gidemiyorum bir hayret bakıyorum aynadan ilk defa yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?