- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.961
Amin amin inşRabbim GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EĞLESİN ..
Bana da atar mısınız zahmet olmazsaSana gonderdigim mesaj iste canim
Bir tencere yogurt yemissin kiz bi corba da icmedin nolacak sankiÇok icmissin. Bana iftarda hiçbir şey icirmediler bir de susadım dedim yarın bardak iç dediler.iftarda çorba bile içme dedielr
Evde 3 kişiyiz cnm hepsini ben yemedim yani. Seviyoruz biz. Özellikle kızım. Bebek yapmaya anı karar verdiğim için öncesinde bir diyet uygulayamadim.ama Ramazan dolayısıyla kırmızı et ve beyaz et çok tukettik.hayirlisi olsun bakalımBir tencere yogurt yemissin kiz bi corba da icmedin nolacak sanki
Yaptınız mı tekrar testOruç açarken içtim başka içmeden yapacağım olur demi
rica etsem benide bilgilendirirmisinizBana yazdi da arkadas senin mesajlarin kapali gonderemiyorum. Buraya da kendi basima yazmak istemiyorum
O neymiş cnm hiç duymadimhamile kalan ve cinsiyet öğrenen arkadaşların hepsini tebrik ederim.
çakşır otu kökü kullanan varmı arkadaşlar içinizde
rica etsem benide bilgilendirirmisiniz
Merak ettim ben neymiş ihtiyacım yok ama bilgilenmek isterim bana da at bir bakayım. Ben çok meraklı biriyimSana gonderdigim mesaj iste canim
Evde 3 kişiyiz cnm hepsini ben yemedim yani. Seviyoruz biz. Özellikle kızım. Bebek yapmaya anı karar verdiğim için öncesinde bir diyet uygulayamadim.ama Ramazan dolayısıyla kırmızı et ve beyaz et çok tukettik.hayirlisi olsun bakalım
On ikide test yapayımYarim bardak su icmen gerekiyordu
Bana da atar mısınız zahmet olmazsa
günaydın yaptım bunu sabah yaptım önceki koyuydu sizce akşama geç olur muYaptınız mı tekrar test
Çatmamiş canimOn ikide test yapayım
günaydın yaptım bunu sabah yaptım önceki koyuydu sizce akşama geç olur mu
Çatlama olunca ne olacakÇatmamiş canim
T çizgisi c çizgisi kadar koyu olup silikleştiğinde anlayacazKızlar çatlama olduğunu nasıl anlayacağız
12gibi yaptım koyu oldu sabah yaptım açılmışT çizgisi c çizgisi kadar koyu olup silikleştiğinde anlayacaz
O zmn çatlamıştır12gibi yaptım koyu oldu sabah yaptım açılmış
Kızlar çatlama olduğunu nasıl anlayacağız
yani geçti mi artık anlamadımO zmn çatlamıştıro testten sonra sıkı takip yapmalıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?