Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay inş hayırlı sonuçlar alalım hepimiz yazarım buraya yine

Kızlar merhabalar bir haftadır erinmeden 2015 den beri formu okudum sonuna kadar an itibariyle geldim ) ovulasyon testi aldım loboquuck diye bir marka , ingiliz karbonatı suya karıştırıp içiyoruz eşimle sizi keşfettiğim andan itibaren, bol bol limonlu sodaiçiyoruz, süt ürünleri kestik, et patates yiyoruz tuzlu şeylet tüketiyoruz, Bat 18 mayıs, başlıcam inşallah ben de reglim biter bitmez ovulasyon testlerine, az çok öğrendim nasıl test yapıldığını ama tam olarak anlamadığım forum ikiye bölünmüş sanki kimi pik anında değerlendirme olursa erkek ihtimali var kimi de çatlama olduğunda değerlendirilirse erkek olur diyor, ben de tam hangi anı değerlendirireceğime karar veremedim. Rabbim herkesin gönlündekini alnına yazsın inşallah hayırlı iftarlar kızlar

Banada göre çat anı cnm silikleşme baslayınca yani

Hosgeldin Allah gonlune gore versin insallah
Piki kisa surenler icin pik halindeyken. Uzun surenler icinde silinme baslayinca iliski oneriliyor. Pikken deneyip oglu olanda cok. Silinme baslayinca olanda

Hosgeldin Allah gonlune gore versin insallah
Piki kisa surenler icin pik halindeyken. Uzun surenler icinde silinme baslayinca iliski oneriliyor. Pikken deneyip oglu olanda cok. Silinme baslayinca olanda
Hoşbuldum Âmin inşallah Allah razı olsun kızıma hamile kaldığımda doktor kontrolünde olmuştu ve doktor yumurtalarımı 20-22 mm gördüğü anda ilişki önermişti, ben de değerlendirdim beyaz akıntım falan yoktu o zaman birinci ikinci değerlendirmeden sonra iki üç gün sonra akıntım oluştu ve değerlendirmeye devam ettim sanıyorum ki o ilk ilişkide yumurtam çatlamadan değerlendirdiğim için tuttu, demekki kızıma çatlamadan hamile kaldım bu da benim tespitim olduğu için pikten sonra silik gördüğüm zaman değerlendirmeyi düşünüyorum

Muhtemelen öyle yapıcam bide doktor bana klomen verdi onu nasıl kullanıcam hiç bilmiyorum daha önce ilaçla bir tedavi yoluna gitmemiştim
Doktorunu ara sor canım bazı kişilere bir bazılarına günde iki kez veriyorlar yeni başladığımda bana günde 1 kez adetin 4. Günü başlayıp kullandırtmıştı

Oyleyse siz silinme baslayinca deneyin kizinizda demekki pik cok sürmüs

Doktorunu ara sor canım bazı kişilere bir bazılarına günde iki kez veriyorlar yeni başladığımda bana günde 1 kez adetin 4. Günü başlayıp kullandırtmıştı
Bana günde iki doz vermişti doktorum iki ay önce, kullanmamıştım yan etkilerinden korkup bu ay kullanayım bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…